AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Miraçta 50 vakit emredildi
Muhammed Musaya danıştı ve musa dediki ümmetin bunu kaldıramaz Rable konuş indirir..
50,40,30,20,10
Muhammed yine musaya sordu musa dediki ümmetin bunu kaldıramaz
Ve 5 vakte indirildi
Muhammed musaya bana ve ümmetime 5 vakit namaz emrolundu
Musa dediki ümmetin bunuda kaldıramaz
Muhammed dediki yoo bu artık kabulüm
Kâinâtın ömrü içindeki 5 devre, 5 vakit namazı hatırlatır. Namazın bilhassa bu beş vakte tahsîs edilmesinin bir mühim hikmeti de, bu müdhiş inkılâb vakitlerini hatırlatmasıdır.
izleyebilirsin
Ben fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum
Bu adamı da pek tavsiye etmem bunlar fetonun uzantıları zamanı gelince gerçekleri göreceksiniz
Namaz 5 vakit değil hatta kuranda namaz kılın diye bir tabirde yok şu saatte şu günde şu şekilde kılın diye bir anlatım yok ya da 5 vakit namaz kılın diye de bir tabir yok
Farklı Kur'an-ı Kerim mi okuduk acaba🤔
Siz bana gösterin cuma günleri namaz kılın ya da 5 vakit namaz kılın ya da namaz şeklini anlatan ayetleri gösterin
Google yaz çıkar kardeşim
Namaz ayetleri diye yazarsan bütün ayetler çıkar çıktıktan sonra hepsini okuyup geri dönüşlerini rica ediyorum
Namaz ayetlerini okudum burada benim sorduğum sorunun cevabı bu değil cuma günleri camiye gidin namaz kılın diyor mu ya da namaz 5 vakit kılın diyor mu? ya da namazı kılma şeklinden bahsediyor mu? bunları hiç birini anlatmıyor sadece namazı dosdoğru kılın diyor namazı kılmayı anlatmıyor kuran da namaz yoktur
Kardeşim anlatıyor sen bence eksik okuyorsun
Anlatmıyor kardeşim 5 vakit namaz kılın diye bir tabir yok Kuran da bana göster şu ayette de ki 5 vakit namaz kıl diye anlatan ayetleri göster bana sana bir video atacağım o videoyu izle
https://www.youtube.com/watch?v=XsF8p7qLBos
Kur'an'da namaz kelimesi yok ayetlerde geçen kelime ''Salat'' kelimesidir. Eğer salat kelimesininden bugün Müslümanların kıldığı namazı anlayacaksak. O halde Ahzab 56. ayeti ne yapacak Müslümanlar? Allah ve melekler muhammed için SALAT eder diyor o ayette. Bazıları Rum suresi 16-17 yi veriyor orada salat ya da namazdan bahsetmez orada Allahı teşbih edin der. Alakası yok. Boşuna aramayın yok kuranda sizin anladığınız namaz. Namaz, oruç, haç, kurban İslam'dan önce var olan putperest ibadetler olduğu gibi devam ettirmişler. Eğer salat kelimesini namaz olarak çevirirlerse kendileri zaralı çıkar.
Canım benim hep zaten kulaktan kulağa duyma şeylerle insanlarımız zehirlendi. Yok diyorsun şu an uyumam gerekiyor sana bütün ayetleri süre ve ayet numarasını belirterek yazacağım müsterih ol. Araştırdım diyorsun bakmadan söyle o zaman Kuran'da kaç ayette namazdan bahsediliyor? Hepsini okuduğunda emin misin
Ben Namazdan bahsetmediğini söylemedim 5 vakit namaz kılın şu şekilde kılın bunu yapın namaz da böyle durun şöyle durun bunları anlatmadığını söyledim 5 vakit namaz yok kuran da normal namaz İslamdan önce de vardı yukarıda yazdığım ayete bak Kuran da Salat edin diyor namaz putperest ibadetidir putperest ibadetini olduğu gibi devam ettiriyorsunuz
Yazdığını şimdi okudumda zaman ayırdığım için kendimden özür diliyorum🙂 mealci tayfasindan anlasilan İslamoğlu, Mehmet Okuyan, Caner taslaman gibilerin peşinden gidiyorsun. Peygamberi devre dışı bırakıp çok bilmiş gibi ayetleri istedikleri gibi yorumlayıp insanları bu tür düşüncelere sevk etmeleri çok yazık. Dün de birisi namazin farzı dışında sünnet nafile namazlar yok diyor kafayı mı yediniz herşeyi hallettiniz de bu mu kaldı saldıracak. Bu tür dusuncelerdeki insanlarin yaşantısına bakıyorum 10 tane adam toplamayacak adamlar kaldı ki yaşantıları da tuhaf tam olarak ne yapmaya çalıştıklarını kendileri de bilmiyorlar diye düşünüyorum. Sen bildiginle amel etmeye devam edebilirsin.
Asıl sorgulaman gereken namaz denen şeyin varlığı
Allah öyle şart koştuğu icin
Allah böyle buyurmuş
Her şeyi sorgularsak dinden çıkarız
Sabah öğle akşam yatsı
Allah öyle buyurmuş