Kuran'da mucize var. Bilim adamları Kuran'da bildirilen mucizeleri yeni keşfediyor diyen müslümanların yüzüne çarpın. Bir sürü Kitap var ama müslümanlar okumadığı için video atın.
İslam peygamberi Muhammedin karaktersizligini anlatan bir video
Ben müslüman değilim. Sizin dininizde iki kadının şahitliği tek erkeğe eşit, kadınların okuması, açık gezmesi, tek başına gezmesi yasak olduğu halde neden müslüman kadınları dinlerinin emirlerini yerine getirmiyor. Dinlerinde yasak olmasına rağmen kadını erkeği içki de içiyor.
Türk halkı aslında müslüman değil kendini müslüman olduğunu sanan gizli deist.
Birde en güzel İslamiyet'i Türkler yaşıyor diye masalları da ayrı komedi
Din tek yönlü bakilmayacak kadar geniş bir olgu ve yaşam tarzı. Tabii ki doğru değil evet çok fazla çelişki ve birbirine çarpan düşünce, hayat ve paradoks var. Ama şunu biliyoruz ki Allah'a inanıp onun getirdiği ve yarattığıni söylediği şeylere iman edip, yapmamak ayrı.. Onlari getirmedigini, yaratmadigini söylemek ayrı..
Kendimden ornek vereyim evet bir yaraticiya inanıyor ve onun gönderdiğim dediği peygamberlerine, kitaplarına kalpten inaniyor ve tasdik ediyorum ama tesetturlu değilim, sigara ve alkol kullanmiyorum vs. Bu size samimiyetsiz gelebilir bazen ben de öyle dusunebiliyorum istemsizce, keşke her şeyi inancım gereği olmasi gerektiği gibi yapabilsem ama bazen olmuyor işte.. Bu olmayan durumda nefis giriyor devreye sonucunda da cennet ve cehennem..
Ben Allah'a inandigimdan sorguya cekilmeyecegim ama tesettüre riayet etmediğim için cekilecegim, bir başkası alkoldan, zinadan çekilecek belki ben cekilmeyecegim. Yani bu inanista ya her şey ya her şey hiç mantığı yok. Çok geniş perspektif gerektiren bir konuya daha derin bakmalıyız.
Saygılı olmalıyız birbirimizin kutsalina. Sakin olmakta, konuşmakta her zaman fayda var.
Senin dinini de kutsalinida...
Siz ne kadar saygısız üslup kullanirsaniz kullanin benden size kötü söz çıkmaz.
Siz öylesiniz inancıniz bu ben böyleyim inancım bu. Tek ortak yol güzel bakış, güzel konuşma ve saygı gerisi teferruat beyefendi.
Okumak haram değil. Saçma sapan konuşma, gebertirim seni. İki canım saçma yerden okumuşsun saçmalık, buraya geliş insanları galeyana getirme. Git ötede kumda oyna. Sabah sabah zıplatma sinirimi
İslam dininde senin dininde kadınların hakkı yoktur m sen git dinini kuranini oku öğren.
İslamcı İslami nasıl savunur İslamcı İslami işte böyle savunur., senin gibi
Aynen aynen. Dikkat et seni bulmayayım. Tamam mı? Haydi kumunda oyna abisi haydi
Vay vay beni mu bulacaksın çok korktum
Aynen
Bulmazsan o. xoxugusun
Kendinle karıştırdın galiba. Annene selam söyle kuşum, sever beni
O sen oluyorsun işte. Annenin işleri sonucunda yanlış olarak kullanılmayan bazı maddeler sonucu boşa d*l israfı olarak gelen oluyorsun
Senin anandir. Senin Allah'ını dinini kuranini düt. beni bulacakmis o. xoxugu sen aç karnıni doyur. Hadi bulsana beni görelim bakalım
Göreceksin merak etme 😏
Bize dayatılan şey gerçek din değil çünkü, beni yaratan kişinin benim saçlarıma veya okumamla aşırı bir derdi olduğunu düşünmüyorum. Beni yaratan için önemli olan kalbim ve aklım olmalı.
Cevap
5Cevap
Kendi seçimleri buna kimse karışamaz
Halk okumadığı için günümüze ayak uydursun diye İslam laikleştiriyorlar ve sürü psikolojisi sayesinde bu yayılıyor
Evet ama ne olursa olsun şu an Türkiye'de İslamiyetten ciddi dönmeler çıkışlar var. Dediklerine göre müslüman oranı %85
Musluman degilsen neden sorguluyosun anlamadim bende degilim dediklerin dogru zaten bu ulkede munafik cogu hal ve haraketlerden belli ama kimseyi sorgulamam ben kim nasil yasiyosa yasayabilir
Uyanmalarina yardımcı oluyorum.
Bu milletin uyanmasi imkansiz🤣
Yorumlara baksana beni bulacakmis
Bende dusunuyorum bu din sanki kadinlari baskilamak icin dusunulmus gibi geliyo her turlu suc kadina ait cunku biz bu kadar sucluysak neden yaratildik insan olarak seytan olsaydik ndnd
Yorumda kızın birisi tehdit ediyor beni komedi
Bir kız, ne kadar açık giyiniyorsa, genelde o kadar da, seks geçmişi fazla oluyor.
Kesinlikle doğru orantı var.
Fakat, genelleme yapıyoruz.
Yani, istisnalar da var
Dinler uydurmacadır. Müslümanım diyenler de kendini kandırıyor. O inandıkları dine uymuyor kimse..
Müslaman değilsen bunları sorgulamaman gerek takma kafana sen boş ver bunları
Niye sorgulamayim? Sorgularim sorgulatirim. İnsanları uyandırıyorum işte.
Kaç kişiye Kuran'ın Türkçesini ve İslam tarihini okuttuysam çoğu bir gitmedi camiye. O kuranı hadis kitaplarını benzin döküp yaktılar
Ağlamayın müslümanlar
Ne yapacağımı sana sormam
Kadınların okuması yasak falan değil amacın taşlamak belli ki, insan tercihlerini yaşar yanlış da tıpkı doğru gibi tercih edilebilir ama bu tercihlerin bir bedeli de olur tabii ki
Soruyu güncellerken insanların inançlarına saygısızlık yapıyorsun sen insanlara saygı duymayı öğrenemedikten sonra sorgulayıp araştırsan ne fark eder gerçekten yazık saygı evrenseldir inançsız olsan da saygı duymak zorundasın hangi hadle karaktersiz dersin!!
Yasak değildir İslam peygamberini eleştirmek. Öldürdüğü insanları tecavüz ettiği kadınları anlatmak yasak değildir. Yalansa çürütmek sana kalmış.
O da yeni çıktı herhalde, bilmediğin şey hakkında salla sonra bekle ki gelip savunsunlar. Kimse senin uydurmalarını çürütmek zorunda değil ayrıca yaptığın eleştiri değil hakaret. Zaten biraz düşünsen İslam peygamberini Hristiyanlardan dinlemenin saçma olduğunu anlardın da boş ver sen yorma kafanı böyle şeylere
Ya ya ben uydurdum Ümmü kirfeyi ortadan ikiye ayırması da yalan. Son nefesini verirken kâfirleri yok edin demesi de yalan.. Muhammed bir peygamber değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?