Diğer Karnım sancıyor ya kızlar siz? Onceagainn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu arada kızlar şu aydınlatıcıyı var ya bunu göz içine sürebiliyor muyuz? Beyaz göz kalemi gibi? Güncellemeler+1 yıl Kozmetikten de geri kalmıyorum nhcy Karnım sancıyor ya kızlar siz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. ağrı kesici iç bence 1 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ay eveeetttt fksdslş 0 1 Yorumla Onceagainn +1 yıl Ne Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 417 cevap paylaştı. Deli misin 0 28 Yorumla Onceagainn +1 yıl Divane misin Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Ben Mecnun sen ne sin Yorumla Onceagainn +1 yıl Leyla Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Leyla mı? Benim gördüğüm Leyla sen değilsin Yorumla Onceagainn +1 yıl O ne demek Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Leyla olamazsın Yorumla Onceagainn +1 yıl Peki Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Çok yer dolaştım çölde gördüm dondurucu soğukta. Fakat Leyla böyle miydi artık hatırlamıyorum Yorumla Onceagainn +1 yıl Niye artık🤣 Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Hayaller bir süre aklı uyuşturur. Zaman geçtikçe tecrübe arttıkça kayboluyoruz Yorumla Onceagainn +1 yıl her şey anlamını yitiriyor desek Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Hayır aksine o kadar anlamlı ki, yaprağın üzerindeki yağmur damlası, bulutlar, güneş, o kadar lezzetli ki, insan kayboluyor hırslarına yenik düşünce. Oysa ki dünya çok güzel Yorumla Onceagainn +1 yıl İnsanoplu doğayı da bozuyor😀 Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Mesela şu an bile güzel, yaşıyor olmak, mesela şu anı güzelleştiriyorsun. İster erkek ol ister kadın. Her insan bozmaz bazısı inşa eder Yorumla Onceagainn +1 yıl Tamam canım Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Öyle yani sen bozar mısın yapr mısın Yorumla Onceagainn +1 yıl Ben iyimser biriyim. Empatiden yoksun olacak son kişi bile olamam. Yıkıcı değil yapıcı biriyim yerine göre😉 Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Ben hep kurmak peşindeyim. Fakat kurduğum uzun ömürlü olmuyor Yorumla Onceagainn +1 yıl İşte... Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Ama mücadeleye devam. Zaten aşk hayatım yok. Sadece hayallerim var Yorumla Onceagainn +1 yıl Tamam iyi geceler 😘 Yorumla Yolgezer72 +1 yıl İyi geceler de neden öptün. Bari takip et 😁 Yorumla Onceagainn +1 yıl Yazayim😉 Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Yaz bakalım 😊 Yorumla Onceagainn +1 yıl Yoooo xpwr yetiyomuş sen gel Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Takip et benim yeter 😁 Yorumla Onceagainn +1 yıl Takip etmiyorum hdbdbdnfy Yorumla Yolgezer72 +1 yıl Komik şey seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ağrı kesici iç bence
Ay eveeetttt fksdslş
Ne
merhaba konudan alakasız bı şey sorabilir miykm
Deli misin
Divane misin
Ben Mecnun sen ne sin
Leyla
Leyla mı? Benim gördüğüm Leyla sen değilsin
O ne demek
Leyla olamazsın
Peki
Çok yer dolaştım çölde gördüm dondurucu soğukta. Fakat Leyla böyle miydi artık hatırlamıyorum
Niye artık🤣
Hayaller bir süre aklı uyuşturur. Zaman geçtikçe tecrübe arttıkça kayboluyoruz
her şey anlamını yitiriyor desek
Hayır aksine o kadar anlamlı ki, yaprağın üzerindeki yağmur damlası, bulutlar, güneş, o kadar lezzetli ki, insan kayboluyor hırslarına yenik düşünce. Oysa ki dünya çok güzel
İnsanoplu doğayı da bozuyor😀
Mesela şu an bile güzel, yaşıyor olmak, mesela şu anı güzelleştiriyorsun. İster erkek ol ister kadın. Her insan bozmaz bazısı inşa eder
Tamam canım
Öyle yani sen bozar mısın yapr mısın
Ben iyimser biriyim. Empatiden yoksun olacak son kişi bile olamam. Yıkıcı değil yapıcı biriyim yerine göre😉
Ben hep kurmak peşindeyim. Fakat kurduğum uzun ömürlü olmuyor
İşte...
Ama mücadeleye devam. Zaten aşk hayatım yok. Sadece hayallerim var
Tamam iyi geceler 😘
İyi geceler de neden öptün. Bari takip et 😁
Yazayim😉
Yaz bakalım 😊
Yoooo xpwr yetiyomuş sen gel
Takip et benim yeter 😁
Takip etmiyorum hdbdbdnfy
Komik şey seni