Güncellemeler
+1 yıl
Peygamber efendimize ilk. Mekek Vahiy Getirdi.. Daha sonralari rusya araciligiyla mi Vahiy Geldi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyurken mi. Gelir? Vahiy getiren. Melek hey!!! kalk uyan. der mi? Ve Tum. Peygamberlere Vahiy Geldi mi? OrnekHz. Musa.. Su. Anda olsa. Hala Vahiy. Olur muydu?( bu soruya. I phone sebep oldu Gunah onlarin..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk yeni dönem e mail üzerinden geliyor hemen hesap ac sonpeygamberbükücü@gmail. com ben atıyorum birazdan emirleri
Ohh.. My God?
No my god bro
Sorry. O benim. God, di.. sonpeygamberbukucu@gmail. com. tamam yazdim.. Dur bir dakika? Son. Peygamber geldi. Kimi kandiriyorsun?
Kimiş o sen peygamber bana demeden kim gelmiş gevişeekk
Tovbe.. De.."O". Affedendir
Afeetim koçum seni
" Sen Tanri misin". Bu sarki.. Muslum baba, dan. dinledin. O zaman. Ben sana bilgiyi. verdim.. Karar senin.. Hala Tovbe edebilirsin..( kendini Onun yerine koyani hic duymadim. hic isitmedim? Tovbe Tovbe
Knk varsa da önce Filistin Ukrayna ve Afrika'ya bekleriz tanrıyı oraya yardım edecek güç Kudret nerde
Tanrı var demek bence şu an banka hesabımda olmayan 10 milyon dolar gibi bir şey benim için
Ölümden daha gerçek bir şey yoktur
Ve ölümden sonra bir cennet cehennem sıkalası yoktur
Dinler hem yarım akıllı Arapların uydurma cinsel fantezileridir
Daha 2 kulunu eşitlik sağlayamayan bir şey olamaz
O yüzden yol yakınken ye iç seviş ve tekrar et
Çünkü senin o 40 huri yalan olacak erkek
Dogru.. Oralari birak Turkiye, de bir suru Multeci doldu.. Varsa ilk. Oralari gormesi lazim diyorsun. himm..
Boş şeyler tek din varsa o da para
Benim. Tanidigim yasadigim ulkede Katolik okuluna gitmis ( buranin Imam hatibi). su an Tum inancini kaybetmis? Nicki iciyor Kumar v. s. hersey var. onda... bende.. Sordum ona sen Gunah isliyorsun. diye.. oda "hersey bu dunyada birak gunahi.. eglenceni ve yapacagin herseyi yap olunce toz olacagiz.". dedi... Bende. ona klasik cevabimi verdim...". Tovbe de.. O affedendir. dedim..( o da " Jesus" affetmez. dunya savasi oldu niye. engellemedi."? Dedi.. hih dedim ayrildim bu gunahkarin. yanindan
Knk para diyorum bana katolig diyorsun kim takar Papa'yı bizim cocuklar sabaha kadar papa oluyor bakire rahibe cakıyorlar
Sen tepeyi terk eden bir okcusun kral
Allah yok
Ama unutma Vahiy var.. Okuma bilmesende sorun. degil..". Oku... Senin yaratan askina.. Oku".. ve hic. Okuma bilmeyen bile okumaya baslar. Boyle durumda.. EL Celil..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!