Babamı 7 senedir ikna edemedim ama bugün kıza kıza okay dedi
temeli evi kapatıp tr yeye geliyorum. Beni neler bekliyor?
Babamı 7 senedir ikna edemedim ama bugün kıza kıza okay dedi
temeli evi kapatıp tr yeye geliyorum. Beni neler bekliyor?
Benden yurt disindayim.. asagidaki. Bazi bos yazarlari boş ver!!! 1- Ana baba hasreti kolay degil onlarin son anlarinda yalniz birakmasi istemiyorsun. 2- Almanyadaki duzenini. Emekliligini kazanmak zaman istiyorsun Aniden donersen. Kaybedebilirsin. 3- Yukaridakiler. Eger Oturma calisma izni varsayim idi? Eger yoksa belli bir maddiyat yaptiysan don. 4- ucuncu soruya hitaben Turkiyede banka hesabin var mi.. Hesabin olsa iyi olur para tranferi icin. 5- Almanyada Turk bankasi varsa hesaplarida ac parani oraya yatir Ustunde Para Tasima.. 6- Almanyadaki Turk bankasindaki paraya Turkiyede kullanabilirsin. 7- Hersey Tamam.. Donus senin bekliyor.. Hayirli Ugurlu Olsun..
Cevap
22Cevap
Sokak röportajlarında, "Almanya'da raflar bomboş, marketler bütün bomboş, Almanya bitmiş" gibisinden cümleler kurmanı tavsiye ederim
Hayallerinin, umutlarının, beklentilerinin kırıklığı bekliyor... Büyük bir hata yapıyorsun. Benim 6 yıl oldu Almanya'ya geleli, temelli donmekmi asla
Abazalar, feminaziler, lgbt destekçisi kedi köpek sever CHP'liler, şeriatçılar, laikler, niye Türkiye'de var olduklarını anlayamadığımız satanistler.
Vede Ataistler adamlar. ilk insanin ve ilk Peyganberin hz. Adem oldugunu Kabul etmiyor. Darwin. teorisini Kabul edip Maymunlar. Insana. donutu diyorlar.. Belkin kendileri. Hz. Ademi. Kabul etmemek? Hayret bu adamlar boyle
Gençler Almanyaya gider sen tam tersi mi yapıyorsun. Tabi vatanın ama ekonomik kriz pahalıdır işsizlik vb var. Almanya gibi değil
Hadi hayırlısı hoşgeliyorsunuz türkiyeye Türkiye güzel
Cahil yobaz geri kalmış kızları kezban erkekleri m4l sırf duyar kasan sahtekar sözde dindar ama namussuz ekonomi zaten meşhur bir toplum
Buraya yaşamam ayıp olur
Hoş geldin yoksulluk :))
Harika challangelar bekliyor
Asrın hatasını yapmış olursun
Vatan kokusu. Aidiyet duygusu. Samimiyet aşk vb
neden yapıyorsun bunu
Nereye geliyorsun hangi il
Gel seni ben bekliyorum
Bol sabır sefalet kaos
Gelme bacm
alaman kızı oldun
Deli misin