Ben Türkiye'nin doğu taraflarını yanlış mı biliyormuşum:d?

Arkadaşlar ben Türkiye'nin doğu taraflarını Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep hariç full o tarafta ki illeri hiç modern görmüyordum bildiğin doğu ve güneydoğu taraflarını böyle köy gibi iller sanıyordum Yozgat, Kayseri de öyle pek şey gelmiyor du yani tamam merkezlerinde şehir varda ama yinede böyle köy gibi iller olarak görüyordum sonra biri burada soru sormuştu nerede yaşıyorsun dedim batman dedi buradaki insanlar boş işlerle uğraşıyor dedi sordum o zaman sen Kendini geliştirmişsin dedim evet dedi sonra oradaki gençlerde kendilerini geliştirmek istiyorlarmış bu kişi gençlerle beraber kendilerini geliştiriyor, araştırmalar yapıyormuş sordum ona yanlış anlama ama ben doğu taraflarını böyle köy gibi iller sanıyordum nereden öğreniyor, araştırma yapıyorsunuz dedim Kütüphane varmış her şey var burada ama yetişkinler boş işlerle uğraşıyorlar biz gençlerle kendimizi geliştiriyoruz onlar gibi olmuyoruz dedi, sevindim bir yandanda o kendilerini geliştirmeyen kro kürtlere benzemek istemiyorlarmış kütüphaneyede baktım baya iyi gençlerinde elleri yüzleri düzgün iyi tiplere benziyorlardı vay be yanlış mı biliyormuşum ben yani hiç bir şey yok dağın başı sanırdım o tarafları.. bu arada Hakkari'de üniversite varmış:d bunu öğrenincede şaşırmıştım.

Ben Türkiye'nin doğu taraflarını yanlış mı biliyormuşum:d?