Bence kadınlar çalışmak zorunda değiller hatta kadınlar hiç çalışmamalı çünkü bir kadın için hem ev bakmak hemde işe gitmek çok zor, atalarımız doğru demiş kadınlar evde otursunlar diye
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sen çalışma abla kocandan para istemeye devam et
İşte kız dediğin budur hem eve bakar hem çalışır aslan be
@Birağustosböceği 🤍💅
Az daha büyü sonra seni göreceğim
Merak etme az daha büyüdüğümde de gidecek bi işim bi statüm ve kazancım olur kimseye bağlı yaşamam ilerdeki kocamın bi yanlışını yakalayınca oturup ne yapacağım diye düşünmek yerine gider güzelce yeni düzenimi kurarım sen rahat ol
😅 sende haklısın eklesene konuşalım su olayı detaylı anlat bana merak ettm
ev bakmak kadının görevi diye kim demiş eski insanları mı dinleyelim hala bu çağda
Peki kadınlar da erkekler de çalışsa kimse eve bakmasa o zaman evin hali ne olacak kim bilir nasıl bir çöplüğa dönüşecek
ya kardeşim bir insanın tek amacı ev temiz olsun olur mu elbetteki yaşanılan yer temiz olacak ve o ev herkesin ortak alanı yani adamın da kadının da varsa çocuğun da herkes sorumluluğunu bilirse neden çöpe dönüşsün. Bak bu çok tehlikeli bir düşünce, erkek çocuklarını böyle yetiştiriyoruz sonra umrunda olmuyor temizlik ama ona bu bilinci verirsen bak neler olur. Bu düşünce sadece kadın için değil erkek için de çok kötü, bu aile yapısında erkekler evden soyutlanıyor resmen sonra duygularını dışa vuramayan bunalımda adamlar oluveriyorlar ardından da içlerindeki bunaltıyı ailesine vuruyor ilk fırsatta
Kendim çalışıp başımın çaresine bakmak varken neden bir erkeğe muhtaç kalayım
Peki böyle çok yorulmayacakmısın hem çalışacaksın hem de eve bakacaksın akşam işten eve gelirken dinlenmeyeceksin kocan hemen yemeğim nerde diyecek ve daha bir sürü şeyle uğraşacaksın
Yemek konusunda birbirimize yardımcı oluruz ama bence biz kadınlar ayakta durmamız lazım bir erkeğin bizi bırakıp gitmesi hiç belli değil
Çok saçma ya kendi aykların üzerinde dur kocanda olsa kimseye muhtaç olmayacaksın bu hayatta birde hayatın sadece o ev olacak unutma bunu
Kadin calismak zorunda
Kadin doktor
Kadin ogretmen
Kadin hemsire
Kadin gassal vs vs olmazsa olmaz
sen çalışma sonra kocan 10 kişiye nude atmıs 10 kısıyle yatmıs bunu goruncede dersınn nerde yanlıs yaptım dıye bu hayata tek gelıyoruz tek gıdıyoruz ne bu
Bu dediklerin kadın çalışınca da olabilir. Aksine çalışsam gelecekteki kocam belki kıskanır olay çıkarır ona vakit ayırmıyorum diye
çalışan biri olsan zaten kendı ayaklarının ustunde durabılecek yapıda olursun bır erkek gıdıyorum dedıgınde kapıyı acmak kalır sana evlı cocuklu bırı olsan ne zanledıyorsun ne aıle ne toplum sen kendıne bakmak zorunda olyorsun eşin işteyken ne vaktı ayıracaksın ona? ikinizde evde pinekleyeceksenız calısma dıyecegımde kocan calısırken sen evde napacaksın cşdden anlaması zor eşin dışarıda arkadaşlarıyla yemek molasında fıngırdesırken sen evde mı oturacaksın senı aldatmayan sadık bırı dahı olsa bıle kımsenın kızı degılsın baban baksın calısmak ıstemıyorsan
Evdeyken ne mı yapacağım? Her gün evi temizlemek, yemek yapmak, ev ihtiyaçları için alışveriş yapmak, çamaşır yıkamak, çamaşır ütülemek bunları iş olarak görmüyorsan ne diyeyim, bunlar yetmiyormuş gibi bir de işe gideyim oldu. Eğer işe de gideceksem yukarıdaki saydıklarımı asla yapamayacağım, hep bir şey unutmuş olacağım ve yorgunluktan eve doğru düzgün bakamayacağım
şey bilir misin ortaklaşa ev işi nedir nasıl olur falan
Erkeklerin çoğu ev işleriyle uğraşmazlar ev işleri kadınlara bırakıyorlar
benım babam annemle hep ortak yapıyor ev işlerini
Işte bu çok güzel keşke bütün erkekler öyle olsa
kendıne deger vermeyen erkekle olma bacım sadece para olarak bakarsan mutsuz olursun
Kesinlikle tabiat olarak da çalışmaya uygun değiliz ki her yerde tacizci tecavüzcü bakışlar varken
Tamam. Sonra da evde küçücük dünyanda kocana sar dur. Adamda huzursuz olup bıkıp başka yerlerde huzur arasın falan.
Bu sorun çalışınca da olabilir aksine çalışsam gelecekteki kocam belki kıskanır olay çıkarır ona vakit ayırmıyorum diye
Bacım sen parazit gibi yaşa. Ezil.
Ismine bakıyorum da benden sana tavsiye kendini bu kadar üstün görme gün gelir o büyük şanslığın büyük bir şansızlığa dönüşmesin
Belki yaşayıp konuşuyorumdur hayatını sadece bir insana odaklama, çok kötü yıkılma ihtimalin olur. Hayatını kendine odakla.
kadin çalışmak zorunda değil babası git ekmek getir demez çalışmayan kız istemeyende evlenmez ben çalışmayı hiç sevmememe rağmen çalışma taraftarıyım
Kadınlar çalışmasa bu kadar isssizlik sorunu olmazdı belkide
senin ben beyin yapini
Öyle isteyen tonla erkek var tercih
Yok çalışmamalı çok eziyorlar bazı yerlerde
Ekonomik özgürlük için evet
Hangi atan demiş onu
İsteğe bağlı.
Kendimi avutma seklim atalarımız
Kadın eve bakıyorsa gerçekten olabilir
Kesinlikle hayır
Çalışmasın
Çalışmasın