Yav cok mu iyi kalpliyim anlamadim. Acliktan ölüyorum ama disardan siparis vermekden cekiniyorum. Cok cok yagmur yagiyor napsam ya?
Cocuga yazik degilmi be 😔🍕🍝
Cocuga yazik degilmi be 😔🍕🍝
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onlarda sen sipariş ver diye bekliyor malum ekmek parası ayrıca motorlu çalışanlar az bir maaş alırlar çünkü onlar genelde tip yani bahşiş ile geçimini saglarlar, bahşiş vermeden yollama sana Tesekkur ederler,
Bide işletme boyutu var bunun sen sipariş vermezsen o çark nasıl donecek:)
sence siparis versem ayip olmaz dimi cunku gercekten cok kötü yagiyor^^ bilemedim yinede
Zamanında bu 30 dakika olayını kaldırsınlar diye çok mail attım şerefsizlere ama geri dönüş otomatik mail oldu hep madem çok düşüncelisin et de yeme? Al sana ikili çıkmaz.
30 dakika olayi nedir anlamadim
Sipariş ver adam gelincee bikaç para fazla ver
-kusura bakmayın de hava kötü diye sipariş vermeyin diye bir kural yok fazla iyimser olma:))
ya da ilgilenlere telefonda acele etmenize gerek yok yani 30 dk'ya acele etmeyin de
Ben de öyle düşünüyorum bazen, motorla falan geliyorlar kayarlar yağmurda yazık diye. Varsa makarna yap idare et :D
Cevap
5Cevap
Heya şu 30 dakika olayı var diye yağmurlu havalarda asla aramam.
Şişman herifler 3 kuruş daha fazla kazanacak diye garibanların hayatını ortaya koyması...
ne olayi bu anlamadim ben
Burdada yagiyo az önce getirdi apartmanda elektrikler kesilmişti 7. kat asansörde kapalı üstelik bahşişde vermedim ne küfür yemişimdir ama.
oha
para kazanıyo kzm bısıy olmaz
Ver bişi olmaz işleri o alışkındırlar
Bişey olmaz söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar