Diğer Biri bunun nasıl uyuyacağını söylese benşde uyutmuyooooo? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl :) Biri bunun nasıl uyuyacağını söylese benşde uyutmuyooooo? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Başka odaya at kapıyı da kapat uyu ajdjj bu arada 90 B mi takıyon reiz ne bunlar böyle kafamıza vurur gibi koymuşun ajfjdjd 1 0 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kedi bulmuş pamuk gibi memenin üstünü uyur mu paşam 1 0 Yorumla
DuşaGiricemYazzz Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bende yerinde olsam uyumam istersen gelip ilgilenebilirim :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla DuşaGiricemYazzz +1 yıl Ah çok tatlı gülüyorsun 😊 aşık olucam Yorumla Soran +1 yıl Absrt abart Yorumla DuşaGiricemYazzz +1 yıl Galiba sen tatlılığının ve sksiliğinin farkında değilsin görünce aklım gitti be dibim düştü resmen Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl orada niye uyusun ki. Biliyo güzelliği, uyutmaz tabi. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyuymuyoor ki inmiypr tepmden Yorumla BilenAbi +1 yıl Kim olsa inmez. Bence haksız değil. Yorumla Soran +1 yıl Sacmalmaa Yorumla BilenAbi +1 yıl Ne saçmalama? O güzelliğe kimin olsa uykusu kaçar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rahat yeri bulmuş kedideki konfor keyif bizde yok kıskandım şimdi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Odanın kapısını kspst ya da kucağına al dev çenesini ama göğüsleri de salma öyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Okkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel göğüsler ama kediyi sev Yorumla Soran +1 yıl Pekiii Yorumla Soran +1 yıl T Yorumla
Emrecannnkaraman Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Benimki alarm gibi sabah olunca atom bombası gibi üstüme fırlıyor 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. cic kedi biliyor yeri:) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Canım sıkıldı şimdi 1 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülme :)) Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yakışıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağ taraftaki içerde değil di mi :)) Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendinin altındaki Yorumla Soran +1 yıl Yine anlamadm Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kedinin altında kalan meme yuvasında değil sanki :)) dışarı fırlamış gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanılıyo da olabilirim Yorumla
BaşbuğKürşad Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Makyajsız fotoğraf atma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
Zortlayan_Ketçap Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kaşlarının arasını oksa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyur mu Yorumla Zortlayan_Ketçap +1 yıl Benim kedim öyle uyuyor Yorumla Soran +1 yıl Denerim Yorumla Zortlayan_Ketçap +1 yıl Adi ne Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ne şanslı hayivanlar var dünyada 0 0 Yorumla
Kimsinlansenn Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 505 cevap paylaştı. Ben olsam bende uyutmam sjs 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gece uyumaz o 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla yolcu3434 +1 yıl Kadilerin doğası belli Yorumla Soran +1 yıl Hı Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 657 cevap paylaştı. Çok iyimiş 1 1 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Yoksun Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Emzir 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ninni ile ancak 😂 0 14 Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Fotoğrafa bakmadan Yorum yapan Ben ve şok oluşum Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Fotoğrafına bakmadan yorum yapmıştım onu söylüyorum görünce şok oldum Yorumla Soran +1 yıl Niye şok Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Bu kadar çekici olduğunu yeni gördüm ondan Yorumla Soran +1 yıl Hımm Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Her adama sen gibi bir hatun lazım Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Senin var mı biri hayatında Yorumla Soran +1 yıl Evliym Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Üzüldüm buna Keşke gizli olmasaydın nasıl böyle bir fotoğraf koyduğun Yorumla Soran +1 yıl Anlamadm Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Soruyu gizli sormasaydın seninle konuşmak isterdim onu söyledim Yorumla Soran +1 yıl Anladm Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Ama o kediyi yerim ben ulan nasıl tatlı ya 0 12 Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Sende kedilik yaptın benim uykumu kaçırdın nasıl olacak bu iş Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl İkinizi de gelin ben uyutayım Yorumla Soran +1 yıl Oldu Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Gel bakalım kediyi nasıl uyuturuz öğretelim sana Yorumla Soran +1 yıl Ne ne Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Kediyi nasıl uyuyacağıni öğreteyim gel de 😅 Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl İster midin Yorumla Soran +1 yıl Hyır Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Niye kedinin yerine ben gelsem olmaz mi Yorumla Soran +1 yıl Of sus Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Niye ki Yorumla
Vinetekila Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Masaj aleti yok mu o tatlınınnn 0 1 Yorumla Vinetekila +1 yıl Yaşıyor musunn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Başka odaya at kapıyı da kapat uyu ajdjj bu arada 90 B mi takıyon reiz ne bunlar böyle kafamıza vurur gibi koymuşun ajfjdjd
Kedi bulmuş pamuk gibi memenin üstünü uyur mu paşam
Bende yerinde olsam uyumam istersen gelip ilgilenebilirim :)
😊
Ah çok tatlı gülüyorsun 😊 aşık olucam
Absrt abart
Galiba sen tatlılığının ve sksiliğinin farkında değilsin görünce aklım gitti be dibim düştü resmen
orada niye uyusun ki. Biliyo güzelliği, uyutmaz tabi.
Uyuymuyoor ki inmiypr tepmden
Kim olsa inmez. Bence haksız değil.
Sacmalmaa
Ne saçmalama? O güzelliğe kimin olsa uykusu kaçar
Bulursan bize de söyle 😄
😊
Rahat yeri bulmuş kedideki konfor keyif bizde yok kıskandım şimdi
Odanın kapısını kspst ya da kucağına al dev çenesini ama göğüsleri de salma öyle
Okkk
Güzel göğüsler ama kediyi sev
Pekiii
T
Benimki alarm gibi sabah olunca atom bombası gibi üstüme fırlıyor
Kedi yatacağı yeri biliyor
Sarkık memeleri göster o bayılır zaten
Ben de uyutmazdım
cic kedi biliyor yeri:)
Orada uyusun işte yumuşacık
Canım sıkıldı şimdi
Gülme :))