Artık ne oldum diyemiyorum?

Çok zor olaylar feçirdim kazadan tutun linç edilmye eş tarafından ailesiz büyümeye kadar hepside benide buldu artuk delirdimmi erken yaşta alzaymıra yakalandım yoksa kan kanserimiyim inanın bilmiyorum ve gün geçtikçe dahada soyutlanıyorum dahada sessizleşiyorum unutkanlaşıyorum galiba srtık ne olacak bilmiyorum nerde ölecem nerde dışarda hayatımı kaybedicem bülmiyorum ve bu hale 4 5 kişi yüzünden geldim ve napıcagımı bilmiyorum eskiden ağlardım rahatlardım o duyguyu unuttum daha dogrusu tüm duygularımı ge en kötüsüde 25 yaşında olması hayata küsmesi keşke şu sigaramı içerken ölsem diyorum yok olsam keşke tümü yalan olsa kwşke hiç yaşamamış olsam keşke mezarın altında geberip gitsem ki insanların yaptıklarını unutsam ölerek kurtulsam diyorum intahsr et diyenler inanın çok kez denedim ama yaşadım ölemedim galiba hep böyle sürünücem hiç bir zaman hiç bir istegim olmıcak kalıcam ortada hep kimsesiz bir yetim olarak ne yüm varki hiç bir şeyim 😞 bunu neden anlattım bilmiyorum ama çok yoruldum
...
Güncellemeler
+1 yıl
Allah canımı alsa keşke
Artık ne oldum diyemiyorum?