Cennet vatanımız canımız turkiyemiz olmadığı kadar yabancı barındırıyor ülkemizin içinde bulunduğu durumu kısaca nasıl izah edersiniz

Cennet vatanımız canımız turkiyemiz olmadığı kadar yabancı barındırıyor ülkemizin içinde bulunduğu durumu kısaca nasıl izah edersiniz
2 TL gururumuz
Ya sizi gördüğüm iyi oldu novel beyin sorduğu soruya yaptığım yorumu sizmi kaldırdınız yoksa novel beymi kaldırdı acaba haberiniz var mı
Ben kaldırdım soru sahibi dışında
yorum sevmiyorum
Münakaşa etmek istemiyorum
Münakaşa edilecek birsey yoktu aslında siz nasıl eleştiri yapabiliyorsaniz sizinde eleştiriye açık olmanız lazım neyse önemli değil ben takılmam böyle şeylere s mod olmakta boyle güzel birsey işte istemediğiniz herseyi anında Kaldıra Biliyorsunuz işte ne güzel
S mod mu 😃
“bu yorumu görmek istemiyorum”
Butonu herkes için var sadece s mod değil beyefendi
Eğer kaldırsaydım size mesaj gelirdi
Xper kaybederdiniz
Ayrıca kafamıza göre yorum kaldıramıyoruz kurallara aykırı ise
Kaldırız buranın paşası değiliz
Münakaşa ise
Soru sahibi dışında kimse ile muhatap olmayı sevmiyorum şu an sizin sorunuza başka bir üye gelse yorumunu kendin s modlu olmadan kaldırırım.
Siz buranın paşası olmaya bilirsiniz görevinizi layıkıyla da yerine getiriyorda olabilirsiniz orasını bilemem ama bende buraya yeni gelmedim 9 senede bu gözler neler gördü neler. buranın agalarinin paşalarınin hatır gönül için nasıl nizami soruları kaldırdiklarını biz gibi sizde gerçi çok iyi bilsenizde bazen susup kenara çekilip bu komediyi seyretmek güzel oluyor burada sırf ego kasmak için buranın bazı şirinelerine şirin görünmek için haksız yere defalarca sorusu kaldırılmış birine mi Xper kaybederdiniz diye söylüyorsunuz sizce benim umurumda olur mu bu siz sitenin kurallarını yeni gelen yetmelere anlatın bence çünkü ben hepsini ezbere biliyorum yinede hatırlattığınız için teşekkür ederim iyi günler
İyi günler rica ederim
Ekonomi kötü
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar