İnstagramda sabun paketleme işi buldum günlük 300 tl ye kadar kazanabiliyormuşum ama ilk önce bana sabunları göndermek için güven için 600 tl istediler ibanlarına attım bi düzenbazlık çıkmaz demi
Güncellemeler
+1 yıl
22 yaşındayım artık evde sabun paketleme işinde çalışacağım bundan sonra
Sabun paketleme işi için 600 tl gönderdim yarın sabunları gönderirlermi?
kime neye güvenli ayrıca öyle yüksek mevlayı kendileri paketler kazanır yani azıcık aklını kullan. hala dolandırıldığına inanmıyorsun bir de. bu kafayla daha çok paran gider senin
hayır birde millet mal çok kanıp veriyor paraları ama hepside yaşlı başlı. dedim bu çocuk da var bir şey kafasında da neyse :D iyi trolldu ama yalnız hakkını yemeyelim
emin ol o zekada ki insanlar soruyu görüp aaa öyle bir iş mi varmış diye para göndermeye koşarlar :D hiç cevaba bakmazlar. ülkenin ıq seviyesini düşürüyorlar
Tesla bir elektrikli araba modeli. Demek istediğim sana her tamam diyene güveniyor musun? O zaman bana 1000 tl gönder yarın sana 2000 atayım. Bana ne kadar atarsan 2 katını sana geri atacağım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
lannn dolandırıldın. abi şaka mısınız kaç yaşındasın bir de ya sabır
Ya abi son paramdı dolandırmazlar
lan herkesi bu yöntemle dolandırıyorlar ne sabunu ne hali Allah'ım ya. aferin sana
Ya ama sabun paketleme işi güvenilir bi iş
kime neye güvenli ayrıca öyle yüksek mevlayı kendileri paketler kazanır yani azıcık aklını kullan. hala dolandırıldığına inanmıyorsun bir de. bu kafayla daha çok paran gider senin
Yüksek mevla paketleme işi mi
evet kedni çoluk çocuğuna akrabasına paketletir valla billa kafayı yemişsin sen
Ama çocukları okula gider paketleyemez ki ben paketlerim tanıdığın sabun paketleme işi var mı
var iban atıyorum kanka sana bi 600'de bana gönder tamam mı?
Ama buradan iban paylaşmak yasak değilmi son 50 telem kaldı olur mu
git yat allaşkına. iyi geceler
Knk can sıkıntısı troll yaptım k. b 😀
işssiz misin ya srdtfyguhjıokl dellendirdin burada beni
Yaaa ama sabun paketleme işinden iyi troll yapılıyor kahkaha attım 😂
hayır birde millet mal çok kanıp veriyor paraları ama hepside yaşlı başlı. dedim bu çocuk da var bir şey kafasında da neyse :D iyi trolldu ama yalnız hakkını yemeyelim
Piyasada çok var öyle dolandırıcılar soruyu görenler en azından bilgi sahibi olur birde saf rolünü iyi yaparım 😀
emin ol o zekada ki insanlar soruyu görüp aaa öyle bir iş mi varmış diye para göndermeye koşarlar :D hiç cevaba bakmazlar. ülkenin ıq seviyesini düşürüyorlar
Aynen 😅
Kanka üzgünüm ama dolandırıldın, keşke parayı atmadan önce sorsaydın.
Ama sabunları göndercez dediler
Bana 100 bin tl gönder ben sana tesla göndericem. Gerçekten inan bana.
O kadar param yok tesla ne
Sabun paketleme işi mi
Tesla bir elektrikli araba modeli. Demek istediğim sana her tamam diyene güveniyor musun? O zaman bana 1000 tl gönder yarın sana 2000 atayım. Bana ne kadar atarsan 2 katını sana geri atacağım.
Teşekkür ederim ama param kalmadı hepsini onlara verdim
Dostum ciddimisin şaka mı yapıyorsun anlamadım. Az önce sana dolandırıcılık örneği verdim. Eğer gerçekten böyleysen, tanrı varsa sana yardım etsin.
Şaka olm can sıkıntısı
İyi bari, iyi geceler 😃
Şüphesiz tek olan Allah rahatlık versin 🙂
Onların hepsi dolandırıcı.
İşveren senden neden para istiyor, sen neden atıyorsun?
geçmiş olsun. bi bardak su iç
Net dolandırıcılık
Yok ya instagramdan buldum
Sayfa denk geldi
Hayır bak yollamazlar
Napayım ki geri istesemmi parayı acaba
Bulursan iste ama çoktan cevap vermezler
Dm den yazdım ama kullanıcı bulunamadı diyo engelledimi beni
Troll yaptım knk benim için falan üzülme 😉
Bilmiyorum çok engelli var
Vazeline paran kaldımi 😂
Kaldı
Son paranla mantıklı bir şey al en azından acımaz
Tamam
Bir bardak su iç
Neden ki ama bundan sonra sabun paketleme işinde çalışcam diye işten ayrıldım sabunları göndermezlermi 600 tl son paramdı borç aldım
Yollamazlar
Niye yollamasın ki parasını gönderdim
Eve kargo geldi mi?