Doğum günümde arar mı sizce?

4 yıllık çok güzel bi sevgimiz vardı o başka sehirde bende baska sehirdeydim 4 yıl boyunca hiç aksatmadan her ay yanıma gelirdi ailemlede tanıştı herşey çok güzeldi ama sorunlar coktu cok kavga ediyorduk sonra bi kere ayrıldı benden ben düşün nolur falan dedim olmaz imkansız dedi ama geri döndü bana sonra tekrar devam ettik yine her ay yanıma geliodu ama biraz soğumustu benden hissediodum ama sevmese neden kalkıp gelsin 6 7 saatlik yolu sevdiğini biliodum ama niye böyle oluo anlam verememiştim bi kavgamızın arkasından bana yine ayrılmak istediğini söledi 10 15 gün görüşmedik sonra ben buna mesaj atıım mesajlasıorz gülereksohbet edio ama yine olmaz diodu sonra bunun doğum günüydü bir ay önce ben ona eskiden yaptıgım gibi cok duygusal bi mektupla beraber hediyeler yolladım okumuş ağladım dedi çok kötü oldum dedi sonra hersey cok güzel olak dedi tekrar cıktık ama sadece 2 gün.. 2 gün sonra bana yine benm omuzlarımda yük var olmayacak hata yaptım dedi asla olmaz aslaa dedi ben düşün nolur dedim tamam dedi ama tl kapalı olcak konusmayalım bu sürede dedi arkadaslar falan mesaj atıo her sabah acıp kapatıomus geri telefonunu mesajlar sadece sabahları iletilio şimdi annesı baska sehirde onun yanında büyük ihtimal ve 15 gündür hiç konusmuorum onla 6 gün sonra doğum günüm sizce ararmı tam bayramında 1. gününe denk gelio barısırmıyız böylece bitermi ?
Doğum günümde arar mı sizce?