Eşim kaç aydır vr2 gözlüğünü istediğini ima edip duruyordu doğum gününe ailesiyle beraber aramızda para toplayıp aldık. Sürpriz yaptım sayılır. Iki hafta oldu vereli hala açmadı hiç. 🤷🏻♀️
Evde de yani çalışmıyor bayadır raporlu. Vakti bol.
Çok ister hali bumuydu yani diye soruyorum kendime🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yalnız kalmayı bekliyordur
Niye
Boşa gitsin öylesinden fayda gelmezz
Boşamak için çok sebebim var da neyse
Ooo sende sorun büyük anlatsana gece uzun mevzu derin :)
İma ederken yanlış anlama ihtimaliniz yüzde kaç
Yanlış olamaz😅 durmadan o gözlükten bahsediyordu ama çok pahalı ya diyip duruyordu
Diğer türlü niye açmasın ki
Bende onu anlamıyorum 😅
Alınca değersizleştimine anlamadım ki😅 ben olsam ilk gün açardım denerdim biri bana çoook istediğim şeyi hediye edince sevindiğimi saklamam yani
Bence yanlış giden bir şeyler var
Yanlış giden çok şey var zaten de. Ama böyle yapması için sebep mi 😂 bilemiyorum öyleyse çok saçma
Madem böyle yapacaktın bir köşeye koyup ondan sonra bir daha elini sürmeyecektin neden benden istedin onu? Okadar para verdik
Bence saygısızlık ve kırıcı biraz
Bildiğim kadarıyla pahalı bir şey ben olsam nedenini sormasaydım çatlardım 😀
Yok bilerek sormuyorum çünkü üstüne düşüldükçe bir şey de nedense havalara giriyor. Önemsiz bir şey miş gibi davranıyor
Buda beni sinir ediyor. Sinir olmakta istemiyorum
Sizin aranız mı limoni
Biz değişik bir çiftiz. Zaman zaman hatta çoğu zaman evde iki yabancı gibiyizdir. Aramız iyiden çok limonu. Uzağız. Çocuğumuz olmasa belki çekip gitmek daha kolay gelirdi bana. Ama tüm bunlara rağmen yine de iyi olmaya çalışıyorum onunla ve zaman Zaman onu mutlu etmeye çalışıyorum bana çok saygısızca davrandığı zamanlar olsa bile ve sonradan hiç bir şey olmamış gibi davransa bile. Ama nereye kadar Allah bilir.
Konuşarak çözemiyor musunuz
Belki sorarsın sana karşı saygısız olan birine neden bunları yapıyorsun/ alıyorsun..
bende bilmiyorum
Belki iyi oluruz diye
Normal bir çift oluruz diye
Bana daha saygılı davranır diye 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Çözemiyoruz çünkü hemen parlıyor konuşması hep bağırarak agresif açıkçası bende artık bıraktım konuşmayı çünkü çocuk korkuyor artık daha 1 yaşında
Söylediğim de ise ben sinirli değilim benim konuşma tarzım bu diyor
Belkiden ziyade kesin sonuç almak daha mantıklı
Saygısız olmasından kastım çok şey var da misal vereyim
Sinirlendiğin de çoğu kez beni evden kovması. S. Git falan. Yallah. Hadiii. Gözleri nefret dolu bakıyor sanki. Resmen karısı değil de o an düşmanıymışım gibi bana bakması.
Ondan sonra da bir şey olmamış gibi davranmaya çalışır hep. Beni abartmakla suçlar. Her evlilikte kavga olur uzatma diye küçümser. Asla yaptığı söylediği şeylerin aslında küçük şeyler olmadığını kabul etmiyor.
Nasıl yani
Yaşlar kaç
30&35
Kuşak farkı da yok ya bir Uzlaştırmacı alın iki tarafa da eşit uzaklıkta
Aileden falan mı demek istiyorsun
Arkadaş olur akraba olur
Aileler arasında bir araya geldik ama anladığım kadarıyla ailesi beni suçlu olarak görüyor ya da benim yanımda oğullarını korumamazlık yapmak istemiyorlar bilmiyorum. Anlayacağın belki en az 10 kere bir araya gelmişizdir ne kavgalar ettik çünkü. Ama değişen bir şey olmadı. Yapıp yapıp özür dilerim diyor bir iki göz yaşı döküyor ondan sonra da hiç bir şey olmamış gibi hemen olalım yine istiyor ama bende çok birikti artık ruhsuz bir şey oldum ona karşı. Ne boşanmaya yanaşıyor ne saygılı davranmayı biliyor.
Üzüldüm ya adına
Tuhaf gerçekten de
Değişik niş o gözlük ne
Görücü usulü mü evlendiniz
Olabilir