İki saat kesistim gittim kahve teklifinde bulundum kafe de otururken dönüp seninle mi dedi kusura bakma dedim döndüm gittim mk rahatsızlık vermeyim diye , senin sorunun ne mk manyağı niye iki saattir bakıyorsun o zaman diyemedim jdndmdkdk
Mevzu abezlik veya abartı talep değil rahatsız ediyorum iki saattir burdasın ve birileri gelmiyor oturup kahve içip sohbet edebilir miyiz dedim instadan daha güzel teklif mk dncndnxkkddk
Aynen knk ne yapsam inanmazsin boşuna cabalamis anlatmaya çalışmış olurum , ben 3 yıl yalnız kaldim biliyim sende hadi lan oradan olarak inanmayarak kal ndncmxmxmx
Öyle söyledin doğru ben yanlış yaklaştım dikkati mi çektiyse yazıyorum, geri dönüş alamadığıms göre bir daha uazmamissam bitti demek ki bu kadar jdncndmdkdxmd
Ya şimdiye kadar bakistigim her kızın yanında mutlaka birisi ya da birileri oluyordu yalnız olmuyordu ve ya ben de red yersem bana da aynı şekilde geri vites yaparsa bu kız diye hiç gidip konuşamadım açılamadim ve bir de kızın yanına gittiğimde ne dicem ne konuscam nasıl muhabbet sohbet kuracam başlaticam bilmiyorum ya yani gitsem kızın yanına donup kalır bir şey diyemeyip rezil olmaktan korktum hep ve o yüzden ki bu yaşıma kadar yalnız kaldım halbuki cesaretimi toplayıp gitseydim bakistigim kızlardan birinin yanına şimdiye kadar belki de o kızlardan biriyle evlenmiş hatta çoluk çocuğa bile karışmıştım 😂😂 ama bu işler nasip kısmet işi ya herşeyin hayırlısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Uzak mesafe ilişkin olsa najdl bi beklentin olur?
Ne zaman evlilik düşünürsünüz?
Hep adımı ilk karşıdan mı beklysunuz?
Iliskiye bagli cok seversek evlilige kadar
24 yas ustunde
Evet karsidan bekliyoz
Teşekürler. Kaşrı soru alabilirim
Neden bakistiginiz çocuk yanına gelip size açılmaya çalıştığı zaman kendinizi geri çekip istemiyorsunuz hatta tersliyorsunuz
Bakışıyosak net bi sekilde veririz yani neden vermeyelim ve vermeyenleri bende anlamiyorum dertleri nee
Bende sana soriym bakisip bakisip Instagram almaya neden gelmiyoosunuz
Bak güzel soru ve Instagram istemeye bile fırsat vermeden tersleyip hayır diyip gönderiyorsunuz
Ben boyle net bi sekilde bayya bakisiyosam veririm
İki saat kesistim gittim kahve teklifinde bulundum kafe de otururken dönüp seninle mi dedi kusura bakma dedim döndüm gittim mk rahatsızlık vermeyim diye , senin sorunun ne mk manyağı niye iki saattir bakıyorsun o zaman diyemedim jdndmdkdk
Instagram isteseydin be abicim laodlwodoss
Kahve bi anda hic tanimiyosun felan herkes kabuk etmez zaten
Mevzu abezlik veya abartı talep değil rahatsız ediyorum iki saattir burdasın ve birileri gelmiyor oturup kahve içip sohbet edebilir miyiz dedim instadan daha güzel teklif mk dncndnxkkddk
Ya oylede ben tanimadgim biriyle kahve icmem mesela instadan tanisirm mesela kahveye sozlesiriz gider içeriz o olabilir
Ama kalkıp şöyle de demezsin iğrenç bir bakış atıp seninle mi demezsin teşekkür ederim Instagram ekleyebiliriz ama dersin nfnfnfmf
Abi kiziin rezilligi bosber apeowpdooeoowow
Yok sizi anlamak çok zor ve skseler anlasilmazsiniz çdkdmdmdmdk
Ama kufur etme yaa
O küfür değil nefretin acı çığlığı ama kusura bakma yine de bdnfnddmdkx
Ppdeki senmisin
Evet benim
Şeye benzion Jack Sparrow karayup korsanlari SPSOAKDOSKDOD
Karayup mu aman karayupun suyunu yuttun sakin sakin karayip olmasın o ndncdnxnmdmd
Aynen aynan karayip pwprpwospwdow
Aynen benziyorum teşekkür ederim fbfnfnfnfnf
Abi kizlarla işin ne kadın gemiye uğursuzluk getirir
Bin siyah incine WUWWWWWWW PSSPALOEPSOE
Bide her kiza yurumeye calismayin buda kotu gozukuyo
Üç senedir tek takılıyorum baktı ve ilgimi çekti diye gittim ki ben kanka sakin dbfndndnnd
Calipsoyu arıyorum aslında ben davyjonsum bxndmdmdxk
Ya ne yalancisin wpeowpowo
Abi geçen bana yurumussun AJAHSHDSJLSOSPWPDPWE
Aynen knk ne yapsam inanmazsin boşuna cabalamis anlatmaya çalışmış olurum , ben 3 yıl yalnız kaldim biliyim sende hadi lan oradan olarak inanmayarak kal ndncmxmxmx
Abi bana yurudun diyom PWOWPWOEWOEOWOOEE9
Olmuştur yapmisimdir aynen knk hdbfnfnfffmsd
Haahahas kabulde ediyo en azindan durust aksokwo
Dikkatimi cekmissindir yazmisimdir cevap vermediysen bitti gitti sevgilim olmadı dedim sana zaten olum neyi anlaşamadık dbfnndfnfmmd
Yurumeyin dedim ben sevgilin oldumu değil sllelslksoss
Öyle söyledin doğru ben yanlış yaklaştım dikkati mi çektiyse yazıyorum, geri dönüş alamadığıms göre bir daha uazmamissam bitti demek ki bu kadar jdncndmdkdxmd
Nasipte varsaa bu kadar
Yok abi ya bayya yazmissin sen aldlwpdpwpeoso
Olum merak ettim bir iki mesaj harici yok atmam şu an atıyorsun
3 mesaj 🤓 atmışsın lsowleokkks
O zaman çok dikksti mi cekmissindir knk hatırladım seni bir mesaj fazla yazdığım için özür dilerim iyi geceler o zaman ndncndmxkxx
Wpwpsowosewjweieow
Ya şimdiye kadar bakistigim her kızın yanında mutlaka birisi ya da birileri oluyordu yalnız olmuyordu ve ya ben de red yersem bana da aynı şekilde geri vites yaparsa bu kız diye hiç gidip konuşamadım açılamadim ve bir de kızın yanına gittiğimde ne dicem ne konuscam nasıl muhabbet sohbet kuracam başlaticam bilmiyorum ya yani gitsem kızın yanına donup kalır bir şey diyemeyip rezil olmaktan korktum hep ve o yüzden ki bu yaşıma kadar yalnız kaldım halbuki cesaretimi toplayıp gitseydim bakistigim kızlardan birinin yanına şimdiye kadar belki de o kızlardan biriyle evlenmiş hatta çoluk çocuğa bile karışmıştım 😂😂 ama bu işler nasip kısmet işi ya herşeyin hayırlısı
Seni soru yağmuruna turtardim da neyse buradan olmaz merak ettiğim çok şeyleri var yani isteriem soru cevap sohbetini ama gizlisn
Kızlar, erkeklerle alakalı ne gibi cinsel fantezi kurar?
Fazla kurmuyoruz kurarsakta kucaginda olduğumuzu bu kadar
Bir erkeği beğendiğinizi nasıl belli ediyorsunuz?
Sizi gerçekten seven ilgi gösteren birini neden reddedip arkadaş kalmak isterdiniz
Onlari yapanlar k.. sar diye adlandirgignz kizlar ve digerleride guvenmiyodur bence guven problemi yani
Arkadaş kaldık bir sene ve başkasıyla sevgili oldu ne yazık ki hayla seviyorum nasıll
Kızlar cinsellikte erkeklere göre daha çok mu zevk alıyor?
Hep merak etmisimdir bazi kizlar sutyende giyse atlette giyse yinede u uclar belli oluyor neden
Nasıl sorular😛
Kızlar hakkinda ne merak ediyosan
1 degil
2 yapili
3 gelecek planlari
Sorum nereye gitti🤔
ne kadar kırılgansınız?
Ben bayyaa yani ama bazilari sert olabiliyo
Kıskanıyonuz dimi erkekleri
Evett coookkk papdowoe9s
Aynı anda iki kişiyi sevebildiğiniz doğru mu
Hayir ya igrenc o
Gerçekten göğüsleri dik kızlar var mı yoksa olanlar uzaylı mı😂
Bilmediğim bir şey yok.
Kendi aranızda ne kadar özelinizi konuşuyorsunuz
Niye
Oylesine
Kızlar nasıl tipten hoşlanır
Bide kızlar dostum diyorsa birine ondan hoslana bilir mi?
Erkeklerin gibi meselaa herkesin bi zevki var ben beyaz tenli orta uzunlukta sacli erkekleri severim
Bu soruya herkesin cevabi farkli olur
Hayir hoslanmaz aksine oyle bisey dusunmemesi icin friendzone yani arkadaş kalicaginizi vurgular
Beni sevip sevmedigini nasıl anlarim?
Gozlerine bak anlarsin oda seninleyken gozlerinin ici gülüyosa olabilir
Hissediyorum mutlu olduğunu
E açil ozaman sansini dene
Olmaz 😃 mumkun değil
Ozaman baskasi teklif eder baskasiyle sevgili olunca keskeee dersin yani erkenden soylim
Başkası da edemez ona
Niye bu kadar kolay hoslaniyonuz
Ne anlatıyorsun 😀