Ne demek istiyor şimdi?

Arkadaslar bir iş adamıyla tanıştım. Çok yoğun işleri. Bu yüzden sosyal olmaya bile zamanı yok. Ben fazla mesafeli nikahsız karşı tarafın gel yemek yapalım dese evine bile gitmeyen elini bile tutmayan biriyim. Bu konu onu zorladı. Ben seni nasıl tanıcam ev içinde nasılsındır nasıl bilicem. İmam nikahı kıysak o zaman böylece bunları yapabilirsin. Seni beğendim o yüzden kaybetmek istemiyorum dedi. Ben de imam nikahı olmaz şimdi kurallarım da bu şekilde dedim. O da rahat bir kızı tanımam 1 ayı alır her şeyini öğrenirim ama seni tanımak 1 yıl resmen. İşlerim bu kadar yoğunken senin gibi kapalı bir kutuya bu kadar vakit ayırmam imkansız kime ayırıyorum değecek mi bilmiyorum 1 sene uzun bir zaman. Sevgili olmak yerine arkadaşça müsait oldukça görüşelim dedi. Ben de yani ne demek bu araya başkaları girerse onlarla devam ederiz mi demek dedim. Yok benim buna vaktim yok dedi. Ben de madem öyle Ben başkası çıkarsa tanırim o kişiyi benim zamanım var buna dedim. O zaman kısmet deriz Bi bu yola çıkalım da dedi.

Ne demek istiyor şimdi?