Diğer Zayıf ve sıska erkekler siyah giyip zincir takmasın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yapılı kasli erkeklere yakışıyor ya sizde olmuyor Güncellemeler+1 yıl Siyah gömlek olucakti Zayıf ve sıska erkekler siyah giyip zincir takmasın? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız sana ne isteyen istediğini giysin ya sana mı soracaklar? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosun? Yakışmadığını söylüyorum asıl benim fikrimden sanane a*k Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçinde sakla o saçma fikrini millet seni mutlu etmenin derdinde mi saniyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Kimse öyle bisey söylemedi kızım. Yorumla Soran +1 yıl Cidden niye bu kadar takıldin bak geç Allah Allah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küfretme o zaman sende Yorumla Soran +1 yıl Okey sende benim fikrime karışma o zaman bu benim fikrim ve kimse beni mutlu etme derdinde değil sadece yakışmıyor gözüme hitap etmiyor gayet normal bi düşünce Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Siyah severim de zincir takmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siyah gömlek dicektim cidden gitmiyo Yorumla
bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tamam hemen söyleriz siyah giyip zincir takmazlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siyah gömlek y Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Zayif kizlarda tayt giymesin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Mkocbas +1 yıl Komik duruyo Yorumla Soran +1 yıl İkisi arasındaki alakayı bulamadım neyse Yorumla Mkocbas +1 yıl Madem goze hitap etmiyen seylerden bahsediyosak Yorumla Soran +1 yıl Valla bence boş yaptın Yorumla Mkocbas +1 yıl Bence sen bos yaptin biraz kezbanlik var sanirim sende Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Zincir modası mi var 0 0 Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Takan kaldimi zincir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hâlâ var Yorumla karmen3235 +1 yıl Ilginc Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben yakıştırıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O senin fikrin bence yakışmıyor siyah gömlek yapılı erkeklerde iyi duruyor ve zincirde aynı şekilde yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kız sana ne isteyen istediğini giysin ya sana mı soracaklar?
Ne diyosun? Yakışmadığını söylüyorum asıl benim fikrimden sanane a*k
İçinde sakla o saçma fikrini millet seni mutlu etmenin derdinde mi saniyorsun.
Kimse öyle bisey söylemedi kızım.
Cidden niye bu kadar takıldin bak geç Allah Allah
Küfretme o zaman sende
Okey sende benim fikrime karışma o zaman bu benim fikrim ve kimse beni mutlu etme derdinde değil sadece yakışmıyor gözüme hitap etmiyor gayet normal bi düşünce
Katılıyorum keko gibi duruyorlar
Siyah severim de zincir takmam
Siyah gömlek dicektim cidden gitmiyo
Tamam hemen söyleriz siyah giyip zincir takmazlar
Siyah gömlek y
Zayif kizlarda tayt giymesin
Niye
Komik duruyo
İkisi arasındaki alakayı bulamadım neyse
Madem goze hitap etmiyen seylerden bahsediyosak
Valla bence boş yaptın
Bence sen bos yaptin biraz kezbanlik var sanirim sende
Zincir modası mi var
Olur başka ne yapmayalım?
Takan kaldimi zincir
Hâlâ var
Ilginc
Peki
ben yakıştırıyorum
O senin fikrin bence yakışmıyor siyah gömlek yapılı erkeklerde iyi duruyor ve zincirde aynı şekilde yani
Zincir ben takmam ya
iğrenc