İstediğiniz kadar özgüvenli ve zengin olun eğer boyunuz uzun değilse ve yakışıklı değilseniz hayata 20-0 geride başlıyorsunuz. Boyum 1.78 ve yakışıklı olmadığım için bugüne kadar hep reddedildim. Hiç bir kız benle sevgili olmadı. Hepsinin 1.85 üzeri yakışıklı sevgilileri var. Üzücü gerçekler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda edebiyat yapanlara aldırma dostum, bende senin gibi düşünüyorum yok karakter yok para bilmem ne diye saçmalıyorlar, hiç kimse dışını beğenmediği kimsenin içini merak etmez, para için yanında olan kız da sana aşık değildir sevmiyordur zaten
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇirkin erkekle çıkan kızlar parası için çıkar, ben hiç zengin bir kadının gelip fakir çirkin erkekle çıktığını veya evlendiğini görmedim, ama tam tersi çok, zengin erkek fakir kızla çıkar da evlenir de, çirkinlik ve güzellik kavramı kişiden kişiye değişir tabi ki ama çok çok çirkin değilse her kızın alıcısı vardır, tipsiz bir erkek ne yapsa boş hiçbir kadın yüzüne bakmaz, orta düzey yakışıklı erkek kendini geliştirirse sevgilisi olur, çok yakışıklının bişey yapmasına gerek yok bütün kadınları elde eder ve ediyor da zaten
Soran+1 yıl@c1lar1ty tam tersine en çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor. Ama kısa boylu ve yakışıklı olmayan erkekler bırak ilgi çekmeyi kızlar tarafından erkekten bile sayılmıyorlar. Ama 1.85 üzeri ve yakışıklı erkeğe kızlar kendileri bile yazıyorlar.
- +1 yıl
size öyle geliyor tipsiz erkeklerin yanında ne güzeller gördüm ağızım açık kaldı para mevzusu ise çoğu kadın meslek sahibi ve kendi ayakları üzerinde duruyor o kadınlarda kendi mesleğinde biriyle evleniyor ayrıca zengin koca hayallerini iş sahibi olamamış maddi anlamda yetersiz kadınların hayalinde oluyor
- +1 yıl
ben güzelliğimden iltifat alan bir insanım ama bana çok yazan olmadı şuana kadar dediğin durum kızdan kıza değişir bu durumu gözünüzde çok büyütmeyinn olay 185 üstü olmak değil sosyal medya çok abartıyo iyice psikilojiniz bozulmuş çirkin erkekler azıvık komikse bile tüm kızları peşine takıyo çirkin kızlar hep sap ama shopla falan bişeyşer yapıp sizleri kandırıyorlarsa orasını bilemem
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Tipsiz erkek dediğin 1.95, 2 m boylarında hafif kel erkekler herhalde. Zira boyları durumu kapatıyordur. Ama 1.70 1.75 kel veya hafif saçları dökük erkeği bırak güzel kız, en çirkin kız bile reddeder.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Çirkin bir erkek ancak 1.95, 2 m üzeri ise komik olunca sevgili yapabilir. Ayrıca sana yazan olmamasının sebebi muhtemelen çevrendeki 1.85 üzeri, yakışıklı erkeklerin hepsinin sevgilisi olması ve kısa boylu yakışıklı olmayan erkeklerin hepsinin senin onları reddedeceğini anladıkları için yazmamalarıdır.- +1 yıl
ben sana ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten diğee yorumlarda da kıxlar açıklamış siz anlamak istemiyorsunuz 190 erkeklere herkes ilgi duymuyor 175 erkekler kısa değil kız arkadasım 175 di ve asiri güzel bi kızdı benim hoslandığım çocuktan hoslanıyordu yani diyeceğim olaylar instagramdaki postlardan ibaret değil seninle daha fazla tartısmak istemiyorum özgüvensizliğine çare bul
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Geçmişte özgüvenli iken yazdığım her kızdan direkt red yedim. Ayrıca 1.75 arkadaşın onla sadece kanka olmak istemiştir veya uzun boylu erkek bulamayınca ona gitmiştir.
Soran+1 yıl@c1lar1ty ayrıca evet 1.90 ve yakışıklı bir erkeğe her kız ilgi duyar.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
bu işin özgüvenle alakası yok. Boy ve tiple var. Geçmişte özgüvenli iken hep red yedim. Ama uzun boylu ve yakışıklı erkeğin özgüvene ihtiyacı yok. Zira onlara kızlar kendileri yazıyorlar.
En İyi Cevaplar
kendinizi değiştiremezsiniz ben de kısa boyluyum yüzden kurtarıyo benim her insanın kusuru var elimizden bir şey gelmiyo bunlarık takıp üzüleceğimize kendimizi kişilik olarak olsun eğitim olarak olsun geliştirmek zorundayız asıl gerçekler bunlar her şey dış görünüş değil bir insanın kıymeti boyu posu değil onu tanıdıktan sonra sana kattığı şeylerdir
027 Yorumla
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti. En kısa sevgilin 1.85 olmuştur. Ayrıca bir kız kısa olsun çirkin olsun 1000 tane erkek birden yazar. En çirkin en kısa kızın bile sevgilisi olur. Ama kısa boylu ve yakışıklı olmayan erkeklerin asla sevgilisi olmaz.- +1 yıl
sevgilim 170 di ben onu öyle sevdim bende kısayım zaten 155 im uzun boylu erkek sevmiyorum kızların aşık olma olayı sizden daha masum çekici olduğunuz sürece en çirkin erkeğe bile aşık olabiliyoruz sen kendini sevdiğin sürece ve kendini geliştirdiğin sürece en güzel kızları dahi elde edersin kendine güven bbunları kafana takarak kendini üzme
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Muhtemelen uzun boylu erkek bulamadığın için onla sevgili oldun. Keza uzun boylu erkeklerin daima sevgilileri olur. Uzun boylu erkek buluncada onu terk ettin değil mi? Ayrıca en çirkin erkeğe bile aşık oluruz derken en çirkin erkekten kastın 1.85 boyunda sarışın erkekler. Zira 1.85 altındaki erkekleri sevgili olarak değil sadece kanka olarak görürsünüz. Ayrıca çoğu kız yakışıklı erkek olarak 1.90 üzeri ve esmer erkekleri kasteder.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Kızlar için 1.85 altı her erkek kısadır.- +1 yıl
ben samimi olarak söyledim uzun boylular çok da ilgimi çekmiyo, açıkçası okulda hoşlandığım çocukta 175 falan dı boyu gayet normaldi kumral bi çocuktu diğer kızları bilmem ama kimsenin öyle net bi kriteri yok aşık olduğunu seviyo herkes sosyal medyadaki görüşlere çok takılma sarışınlık konusunda da sarışınlığı yüzüne yakışan bir erkeğe kızların içi gidiyor (ben de dahil) sosyal medyadaki görüşleri umursama anliyacağın
- +1 yıl
seni kişilik olarak seven bir kız boyuna posuna çok da kafayı takmaz onu söyliyeyim asosyal olduğun için de sevgilin olmamıştır yorumunu okuyunca ben bile üzüldüm sen özgüvensiz olduğun için insanlar seni küçümsüyormuş gibi hissediyorsun bunu farkederek özgüven kazan olmadı tarzını değiştir
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Senin için de kısadır. Her kız 1.85 üzeri erkek ister.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Sarışın sizin için ortadır. Ama erkek kelse direkt reddedersiniz. Ayrıca uzun boylu erkeklerden hoşlanmıyorum demişsin. Muhtemelen çevrendeki tüm uzun boylu erkeklerin sevgilisi var. Eğer boşta bulsan direkt kendin uzun boylu erkeğe yazardın.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
İleride zaten kabak olacak. Ayrıca ektirsem de işe yaramaz. Çünkü ekili olduğu belli olacak. Ve kızlar sadece doğal gür saçlı erkeklerle sevgili olurlar.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Sende biliyorsundur uzun boylu erkeklere. Ayrıca 22 yaş üstü sadece uzun boylu erkeklerle sevgili oluyorsa ben bittim demektir keza 25.5 yaşındayım.
Soran+1 yıl@c1lar1ty bir ara kızlara odaklanmamayı tercih etmiştim. Ama sonuç olarak yine hiç bir kız yüzüme bakmadı. Ayrıca bir ara gayet özgüvenli idim. Ama sonuç olarak yine kızlardan red yedim.
- +1 yıl
sen özgüvenini kızlardan ölçersen tabi üzülürsün ben de reddedildim ama reddedilmem bbenim yetersiz olduğum anlamına gelmiyor ben kendimi biliyorum o istemediyse istememiştir belki de beni yetersiz göemüştür. olavilir ama bu benim sorunum değil kendi önüme bakmam gerek hayattaki tek partner o değil ya diyerek olaylara böyle bakman gerek her kız seni beğenmek zorunda değil seni sevmek zorunda değil sen kendini seveceğin konuma getir
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Ben zaten kendimi seviyorum ama bu kızların beni sevmesini sağlamıyor. Ayrıca hiçbir kız red yemez. Eğer red yiyorsa yazdığı uzun boylu ve yakışıklı erkeğin mutlaka sevgilisi olduğu için red yiyordur. Ama hiç bir kız kısa boylu ve yakışıklı olmayan yalnız bir erkeğe asla yazmaz.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Deyince ne olacak. Muhtemelen yine sevgilim olmayacak. Ama erkek uzun boylu ve yakışıklı olunca mutlaka sevgilisi olur.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Hiç bir meselem yok. Sadece gerçekleri söylüyorum. Ayrıca yoksam ne olacak yormasam ne olacak. Sonuçta hep red yiyorum.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Ama bir erkek uzun boylu ve yakışıklı olunca önüne gelene yazdımı kızı direkt kapar.
Soran+1 yıl@c1lar1ty
Tm iyi geceler.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEger yuzunjn guzel olmadigini dusunyorsan spor yap kendini daha iyi hissedersin ustelik guzllik ya da yakisiklilik sadece gorunusle ilgili degil spor yaparsan hem gorunusun hem oz guvenin articak
113 Yorumla
Soran+1 yılUzun boylu ve yakışıklı olmadıktan sonra özgüven bir işe yaramıyor. Ama uzun boylu ve yakışıklı olunca özgüvene gerek bile yok. Zira o zaman böyle bir erkeğe kendiniz yazıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılBenim begendigim adami en yakin arkadasim begenmiyor onun begendigini de ben begenmiyorum yani kadinlarin aklinda tek standart bi tip yok aslinda begenicegimiz adam her birimize gore farkli bi tip oluyor eger boyun yeterince uzun degilse senin yaninda daha kisa boylu kizlar kendini iyi hisseder tutup da 170 kiz cok iyi hissetmez ya da ayni boy oldugun bi kizla olmaz buyuk ihtimalle zaten o kiz topuklu giyse sen rahat edemezsin her birimizin vucudu farkli kadinda yaninda rahat olucagi adami istyor erkekte sen zayifsindir kilolu bi kadin istemezsin o da seni zayif bulur yaninda kendini kilolu hissedicegi icin seni begenmez yani eger bu boy kilo tip meselesine takildiysan her iki taraf da kendini iyi hissetmek istyor
Cevap sahibi+1 yılYakisiklilik guzellik algisida her birimize gore degisiyor yani kusura bakma ama 20 cm penis pembe vulva aranan su sitede eger pskolojik olarak etkileniyorsan bence uzak fur ya da disarida ortaminda bu tip boynuzlu ata inanan insanlar varsa uzak dur her birimizin kendini ozguvensiz cirkin kotu buldugumuz zamanalr oluyor belki sizin belki de bizim cok guzel yakisikli buldugumuz kisilerin bile kendini cok yetersiz hissettigi yanlari var hos buldugun kizw git acil ben yakisikli degilim deme reddedilince de meseleyi kaşina gözune boyuna baglama
Soran+1 yılKilolu kızların da sevgilisi olur. Ama kısa olan ve yakışıklı olmayan erkeklerin sevgilisi olmaz. Ayrıca benim beğendiğim erkeği arkadaşım beğenmiyor, arkadaşımın beğendiği erkeği ben beğenmiyorum demişsin. Yani kadındandan kadına değişir demişsin. Muhtemelen senin beğendiğin erkekler minimum 1.85 gür ve sarışın. Arkadaşlarının beğendiği erkekler 1.90 daha gür ve uzun siyah saçlı. Ama hepsinin ortak özellikleri varki 1.85 den kısa, kel ve çirkin değillerdir.
Soran+1 yılAçıldım ama sonuç olarak hep red yedim.
Cevap sahibi+1 yılEn son konustugum cocuk benden bi kac cm uzundu ben 160 boyundayim biraz kiloluyum o benden daha zayifti cok guzel vakit gecirdik asla yemin ediyorum para harcatmadim her defasinda cay isterdim oda farkjnda ve rahatsizdi iliskide cok yakinlasmak istemedim ve direk bunu soyleyerek ayrilmak istedigimi soyledigim vallahi o kadar hakaret kufur asla kimsedej duymadim en son sana yedirdigim parayi sokakata kopeklere veriyoruma kadar gitti şoyleki kendim icin soyluyorum ve bi cok arkadasim da var boyle sen dusundugun gibi yapmadik zamaninda senjn gibi asla benden olmaz diyen adamada sans verdik ama sonu hic degismedi bi cok kadin da gozunu acti erkeklerde keza ayni sizinde misal kari kizla yatip bakire kadin istemeniz gibi hic kimse uzulmek istemiyor bu yuzden kriterlerini yukseltiyor ve gunjn sonunda her iki tarafta mutsuz demem o ki kendini bu sozlerle ancak avutursun yalniz olmana bi sebep bulursun o kadar sana da sans veren bi kadin cikar muhakkak belkide benim karsima cikan gibi seninde vardir bi uzak durulcak yanin
Soran+1 yılEğer 1.85 üzeri ve yakışıklı olsaydı asla istememezlik etmez her türlü kaprisini çekerdin. Ayrıca ben evlenmeden önce asla bir kızla birlikte olmam. Sevgili olmaktan kastım evlenmek için sevgili yapmak. Ama gel görki kızlara yazmamla red yemem bir oluyor.
Cevap sahibi+1 yıl185 senin olmak istedigin boy sadece bu senin ksisel problemin bunu asmadigin surece elbetteki hic bir kiz senjnle birlikte olmaz yanj bosa vakit kaybettim sanirim
Cevap sahibi+1 yılKendini o kadar kucuk dusuruyprsun ki aslinda senin boy disjnda hic bir artin yokmu yani 185 olsan her kadin senin pesi de dolasacak bi cok yönun var ama boy olmadigi icin mi kimse seni fark etmiyor sence
Cevap sahibi+1 yılMesela kadinlar karsisinda ki adam cesur mu cesaretli mi, evde her hangi bi tamirat olsa yapabilicek bilgisi var mi caliskan mi ise gitmekten erinir mi isteyerek mi gider yanindaki kadina onun ailesi e deger verirmi kadin anne olmak istediginde ona merhametli yumusak kalpli davranabilecek mi hayvanlara nasil davranir evde yardim eder mi dindar mi degil mi ya da seküler mi degil mi kadinlar o kadar cok seye dikkat eder ki vallabi billahi su dediklerimden gecen adam 170 olsun yarin nikaha giderim sen biraz kendine gel bence kardesim💫
Soran+1 yılDindar bir insanım. Ayrıca boyum hariç başka dezavantajlarımda var. Bunlardan birisi saçlarımın dökülmesi ve kızlar saçları dökülen bir erkekle asla sevgili olmazlar. Ayrıca evet 1.85 üzeri ve yakışıklı olsaydım bütün kızlar bana kendileri yazacaklardı.
Cevap sahibi+1 yılPes
Soran+1 yılYalan mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYıkık mısın mq
12 Yorumla
Soran+1 yılDediklerim yalan mı
Cevap sahibi+1 yılYalan tabi ki mq milletin eşi sakat kalıyor 1 ömür bakıyor sen ne anlatıyon ne boyu ne kilosu mq
Katılmıyorum.
111 Yorumla
Soran+1 yıl@SevgiUwu
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti. En kısa sevgilin 1.85 olmuştur.
Soran+1 yıl@SevgiUwu
Sanmak değil. Reelde hep öyle. Bütün kızların sevgilileri 1.85 üzeri ve yakışıklı. Oysa 1.85 altı ve yakışıklı olmayan erkeklerin sevgilisi yok.
- +1 yıl
Peki o erkeklerin ortak özellikleri sadece boyu kısa ve yakışıklı olmamaları mı? Belki gelişim düzeyleri de düşüktür? Madem sen kendini bu kadar dipte görüyorsun tercih edilemez görüyorsun ya okey tipin boyun bu değişmeyecek ya artık. Kendine ne gibi yatırımların var? Gelecek vaat ediyor musun?
Soran+1 yıl@SevgiUwu
Evet kısa boylu ve yakışıklı olmamaları. Geleceğe dönük iş bulmaya çalışıyorum. Ama sonuçta boyum kısa ve yakışıklı olmadığım için her zaman kızlar tarafından reddedileceğim.
Soran+1 yıl@lllleyla
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti. Bizi burada teselli etmeye çalışırsınız ama niyeyse reelde hepinizin sevgilisi 1.85.
Soran+1 yıl@SevgiUwu
Geçmişte bu kafada değildim. Gayet özgüvenliydim. Ama sonuç olarak kızlara yazmamla red yemem aynı anda oluyordu.
Soran+1 yıl@lllleyla
Tabi 1.85 den kısa ise ve yakışıklı değilse. Ama 1.85 den uzun ve yakışıklı ise özgüvensiz olsa bile kızlar direkt sevgili olur ve evlenirler.
- Aşk İlişkileri konusunda 47,4b cevap paylaştı.
+1 yılParası varsa hayır.
03 Yorumla
Soran+1 yıl@BloodyGamer
O zaman kızlar benle değil paramla sevgili olacaklar.- +1 yıl
Zaten genel olarak kızlar para için erkeklerle.
Soran+1 yıl@BloodyGamer
Tabi erkek kısa boylu ise ve yakışıklı değilse. Eğer uzun boylu ve yakışıklı ise gerçekten erkeğin kendisini severler.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım