Gunumuzde. birisi... Bana Vahiy geldi Ben peygamber oldum dese inandirma Orani ne olur?

Gunumuzde. birisi. bir Sabah uyanip etrafindakilere. Ben peygamber oldum Vahiy geldi dese? yuzde kac inandirma. sansi olur? . ilk anda bir kac kisiye soyleyebilir. kahvelerde. Onlarda" Duydunuz mu. X., e. Vahiy gelmis. peygamber Olmus ". Muhabbetlerini. cok fazla kisi duyamaz. " inanma Orani. Cok Az olur. Ona... O kisi. tv. medya gibi iletisim araclarini kullansada. kimse inanmaz. Ama gazetelerde. baslik olur. Tv programlarina Katilip. Adem baba, dan geldik ilk peygamber oydu dese, de.. Evrenin yoktan. Tanri tarafindan. olusturuldugu hakkinda bilgi vermeye calis, sada.. Ona karsi ilk cevap.. Son peygamber geldi bir daha gelmeyecek.. olur... ve inanma Orani hic. olmayacagi icin. "Bu. kafayi. yemis bos ver. Kendi haline birakin oynasin.." V. S. gibi laflar soylenir. O kisiye.. Yani gunumuzde. kimse inanmaz.( Muslumanlari kastetmiyorum. Onlar zaten Kesinlikle inanmaz.)

Güncellemeler
+1 yıl
120.000. Peygamber Hz. Muhammed, ten mi. once geldi? Bu kadar Peygamber. Bir futbol sahasina bile. sigmazdi?
Gunumuzde. birisi... Bana Vahiy geldi Ben peygamber oldum dese inandirma Orani ne olur?