Dünya üzerinde müslümanlık, yahudilik, vb dinler dünyevi dinlerdir. Din demek zaten siyasi kurum demektir. Ama tek iman vardır. O da Mesih inancıdır. İsa Mesih, Tek ve Sonsuz Yaratıcı'dır. İsa Mesih'e karşıtlık tüm ülkelerin bir arada olmasıyla kurulmuştur. Bu ise İllümünati örgütü ismiyle toplanmıştır. İllümünatinin tek lideri vardır. O da şeytandır. Şeytanın beden almış haline deccal denir. İllümünati tek gerçek ve dünyanın en büyük örgütüdür. Tüm cumhurbaşkanları, devlet başkanları üyedir. Ayrıca içerisinde dünyanın en zengin insanları da bulunur. Ayrıca Tapınak Şövalyeleri gibi tarikatlar da dünyada mevcuttur. Günümüzde medya dahil kimsenin bilmediği zaman ve yerlerde bunun gibi tarikatlar toplantılarını yapmaktadırlar. Eğer medya illümünatinin elinde olmasaydı belki bilinirdi. Ama öyle derin konular var ki kimse bilmeyip sadece tahmin yürütülüyor. Mısır-Uzay ilişkisine bakacak olursak Mısır toprakları ve Amerika'da 51. bölge uzaylılar geldikleri alanlar olup mısır piramitlerinin içerisine girilememesinin sebebi, uzaylıların bıraktıkları güçlerdir. Mısır piramitlerinde kral sarayları ve mezar odaları keşfedilmeye hazır olup keşfedilmemiş binlerce mezar odaları vardır. Mısır toprakları, ayrıca dünyanın bazı derin konularını gerçekle kavuşturacak niteliktedir. Şeytan üçgeni ise şeytan tarafından oluşturulmuştur. Depremler, kıtlıklar, kuraklıklar insanlar tarafından başlatılmıştır. İnsanlıktan önce dünyada cinler vardı. Şu an da varlar ama görülmüyorlar. Daha çok derin konular var ama hepsini konuşmayalım. Çünkü cidden tehlike altında olabilirim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu zırvaların hepsinin onlarca farklı youtube kanalı tarafından videosu yapıldı zaten, hadi söyle Kaan Ünsal Alphan mı? İlhan Berat Yılmam mı? Volkan Çelik mi? Ayhan Çakmur mu? Hangisi daha çok hoşuna gidiyor? Tüm komplo teorilerini arka arkaya saçmalayıp bilmişlik taslayamazsın, sonra bir şey olmuşsun gibi tehlikede olabilirim bilmem ne, evet Muhittin Topalak From Kazlıçeşme, bravo sensin tebrik ederim. Dünyayı 5 ailenin yönettiğini söylemeyi unutmuşsun, Dulce üssü olayları, Zeta Reticulliler, Agartha ve Şamballa, Ay'a inilmeme efsanesi, Masonlar, Mars üzerinde yaşayan insanlar vs. say say bitmez bu mevzular daha neleri var neleri. Bazı Devlet Başkanları da reptillian değil mi zaten? Sen kesin uzaylılar tarafından kaçırılmışsındır şimdi. Araştırmak güzel şey ama her duyduğun şeye koşulsuz inanma bak cidden mnyak olursun ben 20 yıldır araştırıyorum ama en azından nerede duracağımı, neye inanacağımı biliyorum. Ne söylense inanan insanlar her konuda saf ve kandırılmaya müsait olurlar, lütfen her konuda saf olma senin iyiliğin için söylüyorum bir büyüğün olarak. Karayiplerde Turks and Caicos Adaları diye bir mikro ada ülkesi var, adında Türk geçiyor diye çok tutuyor ve ennnn azından 30 Youtube kanalı aynı bilgiler ile hatta aynı foto ve videoları birleştirip hatta çoğu metinleri bile aynı şekilde alıp paylaşıyorlar, bunun gibi sayısız örnek var. 51. bölgeyi izlemeyen kaldı mı? Gizem yaratıyorlar ki senin gibiler izlesin. Hepsi yanlış demiyorum ama Hristiyanların İsa'sını alıp Müslümanların Deccaline Şeytanına kadar çorba da etmezsin artık yahu bir sınır olur en azından.
Ben hiçbir YouTube kanalını izlemedim ve bilmiyorum. Benim babam kaymakam, oradan biliyorum. Dünyayı illümünati yönetiyor. İnanıp inanmamak size kalmış
Zibilyon tane ilçe var helsinde de bjr kaymakam görev yapıyor, sanıyor musunuz ki dünyanın tüm sırlarını her ilçede olan kaymakam memurlar biliyor? Komik olmayın, komplo teorileri ile kombo yaparak popülerlik kazanamazsınız. Kendinizi böyle şeylere inandırmayın, bırakın kim nasıl yönetiyorsa yönetsin.
Benim amacım popüler olmak değil.
Sadece gerçekleri anlatıyorum.
Tamam sen herkesten çok biliyorsun afferin sana vravo, evrenin sırrını çözmüşsün tebrikler ama dikkat et FBI, CIA, Mİ6, KGB ve MOSSAD peşine düşmesin.
Ben herkesten de çok bilmiyorum. Belki bilmediğim başka neler var.
Onu ben bilemem maalesef ama Youtube'a bir bakabilirsiniz çok güzel komplo teorileri videoları paylaşıldı. Ben iyiliğiniz için konuşuyorum, daha 22 yaşında bir genç olarak dünyanın değil evrenin tüm sırlarını çözmüş, gizli örgütleri deşifre etmiş gibi yapmanız aşırı anlamsız. Kimse bilemedi bir siz bildiniz, o kadar bilgilisiniz ki Youtube'da herkesin izlenme kasmak için tekrar tekrar yaptığı videolara inanıp saçma teorileri ciddiye alıyorsunuz üzerine tehlikede olduğunuzu düşünüp yaygın bir psikolojik rahatsızlık olan izleniyorum, takip ediliyorum, peşimdeler gibi duygulara kapılıyorsunuz. Üstelik sebebini babanızın mesleğine bağlıyorsunuz, başka yerde söylemeyin çok gülerler bunlara. Bakın zaten kimse ciddiye alıp bir şey dememiş, şurada sizin iyiliğinizi düşünen biri var bari ona gereksiz laf sokmayın.
Bende bu konulara aşırı meraklıyım. Kurtlar vadisi konseyde konuşulanların gerçkeleşmesi hakkında ne düşünüyorsun?
Bunları sen nerden biliyorsun?
Derinlemesine araştırma yaptım
Ve gözlerimle gördüğüm bazı şeyler var medyada
İllümünati yine de bazen gösteriyor gerçek yüzünü
Nasıl şeyler
Medyada gördüm. Dmax tv bazı şeyleri anlatıyor. Mısır piramitlerindeki bazı çizimlerin uzaylılara ait olduğunun kanıtları bilim adamları tarafından belgelenmiş
Bir yere ise gökyüzü kazınmış. Bunu da uzaylılar yapmış
Gerçek olduğuna nasıl emin olabiliyorsun, teorisyenler de yalan söylüyor olamaz mı
Hayır. Yalan söylenmesi mümkün değil.
İllümünati adlı örgütün çok gizli internet sitesi var
Ve internet kıyamet alametlerinden olup illümünati tarafından kurulmuştur
Niye yalan söyleyemesin Allah mı bu