Güncellemeler
+1 yıl
... Bir de şöyle durumum var hamileyim bir kaç gün önce hayal gibi simsiyah bir gölge nin ağzını kapatıp boğazıma yapıştığını hatırlıyorum halk arasında karabasan ama uyku felc miş yarım saat kitlendim hatırlıyorum kızıma bağırıyorum duymuyor çok korkmuştum acaba hamile oldum için benimle uğraşıyor olma ihtimali var mı
Güncellemeler
+1 yıl
... Kızım doğdun dan beri bakara süresiz asla uyumam bakara suresi açık duru sabaha kadar dinlerim ama gene de oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu izlemeyi dene. Bir kac tane daha uzun videolari var onlari da izleyebilirsin...
https://www.youtube.com/watch?v=jzIoNZC4FHo&pp=ygUSaGF5YWxoYW5lbSB2ZXN2ZXNlVesvese seytanin işisir gercekleşmeyecek bunu öncelikle kendine söyle olumsuz düşünceler gerceklesmicek
Sen Allaha dua et gerisi boş ver
Euzu besmele getir nas felak oku bol bol
İşidir*
Hamileyim o yüzden mi bilmiyorum eşimle aramız güzel ama boşanmalar dan neci badireler den geçtik 3 yaşında bir kızım var şimdi bir daha hamileyim ya o yüzden uğraşıyor ya da eski düzenime dönmekten korkuyorum içinde bir ses eşinle kavga edeceksin şimdi yarın akşam şu an baban evine gideceksin ben iki çocuk ile orada ne yapacam eşim tekrar aynı hataları yapmaya başlayacak kafam içinde kırk tilki hepsi bir şey söylüyor düşünmek istemiyorum kulak vermek istemiyorum ama o düşünce beynimden gitmiyor lar namazımı kılan biriyim ama korkuyorum
Evde bakara süresini ac her sabah aç dinleyin seytan size unuturscak bakara süresini açmaya ama sen unutma ve sabahleyin bakara süresini ac dinle
Korkma seytan ugrasiyor seninle vesvese veriyor esine güven kendine güven kavga etmeyin
Seytan istiyor ki siz ayrilin boşanın için uğraşiyor
Onun istedini verme ona hamilesin ve. Kizin var onlar icin mucadele et
Allah yardimcin olsun
Vesvese diyeceksin takma takma kendini meşgül et aklina gelmez insallah
Vesvese icinde dua et evliligin icinde duani et Allaha
Çok sağ ol çok teşekkür ederim canım gece yatma dan önce bakara suresini açıp yatıyorum onu açmadan asla uyumam... Evet eşimle ayrilmam için uğraşıyor ve çok korkuyorum inşallah eşimle aramız bozulmaz çok güzel bir düzene girdik bu vesveseler korkutyor beni
Ani den geliyor aklıma çok kez durdurmaya birşeyler ile oyalanmaya çalışıyorum ama olmuyor resmen sen beni yok saysan da ben devam edecem der. gibi aklıma. giriyor
Guncelemeyi gördüm karabasan yatmadan önce 7 kere ayetel kursi okumalisin nas felak sureleri oku yat
Sen cok dusunuyorsun bence o yüzden bak vesveseler takilma abla onları önemsemeyerek onlar sönecek
Tm canım çok sağ ol yapacağım inşallah Allah izni ile kurtulurum soruya ilgin ge önerin için çok teşekkür ederim Allah karısına çıkan herşeyde Sebeb ara demiş seni de boşuna çıkmadı belki tavsiyelerin işime yarayacak yararsa duacın olurum Allah razı olsun seninde sıktıların varsa kurtulursun tez zamanda inşallah... İstek atan benim bu ara da
Amin tesekurler
Dedim gibi yatmadan önce 7 kere ayetel kursi oku sag sol yukariz asağ üfle yat
Kendine güven Allaha güven
allah güvenirsen her isin yolunda gider ona tevekül et
Herseyi kafanda cok buyutme hersey oluruna varir pozitif bak herseye
Bak sen neyi cok dilendirirsen neyden cok korkarsan o senin imtihanin olur
O yüzden vesveseleri kulak verme
Kulak vermedikce söner gider
Abdest alırken aceleci davranma eksiksiz almaya calış ve namazını hızlı kılma gelir gecer vesvese
Yok kesinlik aceleci davranmıyorum aksine çok dikkat ederim hani başladıysam yarım yamalak olmasın diye tam olsun diye
En güzeli maşallah allahım kabul etsin ne güzel sizin için aklınıza takılan neyse bol bol ayetel kürsi okuyun kotkmayın bi müddet sınra gececek
Bu normal bir şey vesvese olduğunu bildiğin için takmayacaksın
Yediklerine dikkat et... Harama helale. yani
Asla yemin edebilirim bunun için her zmn duam da geçen ilk şeydir ne benim boğazımdan ne de çocuklarımın boğazından rabbim haram lokma geçirmesin diye her zmn istediğim budur asla aç kalmaya razıyım kimsenin alın teri ile kazandı para da gözüm olmadı olmaz da Allah'a şükür babam öyle yetiştirmedi bize annemiz babamız haram lokma tatırmadı eşim İski içer mesela duam da bile yarı işkili yarı aygin kazandı para bize yedirmeyi nasip etme Allah'ım bize haram nasip etme diye öyle bir şey olsa Allah esirgesin kafa bozarım hakkımı yedirmem ama kimsenin de hakkını yemem
Uzun oldu k. b ama inan kırmızı çizgim biz seroş adam diziler de olur yalan zannediyorduk hiç görmedim bilmiyorum ama eşim de gördüm ve 5 yıl oldu hala atlatamadım alışamadım biz babam 5 vakit camisine giden adam olarak gördüm böyle haram şeyler bize çok ters asla gözüm de yok Allah kimseye çocuklarıma nasip etmesin öyle bir şeyi
Niyet güzel Allah kabul etsin. İnsan helal kazanır ama bilmeden haram yer bazı durumlarda. Mesela et hususunda ayeti kerime var helal kesim olacak kesen kişinin müslüman olması lazım bundan emin olman lazım . Yiyeceklerin içinde haram katkı maddeleri oluyor bunlara dikkat etmek lazım. Çünkü bizde bunlara dikkat etmeye çalışıyoruz.
Şunu söylemek isterim ki ; Allah kalbimi biliyor böyle bir kadını o kadar çok istedim ki... İslam'a düşkün Allah'ın hükümlerini kalpten kabul eden , itaatkar birini. Fakat demek ki imtihan bu şekilde hiç bulamadım. Nerde inat inancı zayıf problemli biri varsa o denk geldi
Aynn krdsm haram la uğraşan insan ne eti ne de. ekmegi yenmez benim oldum aile haram dan beslenen bir aile babam çok diretti ama ben istedim şimdi de cezamı çekiyorum benim kalbim kabul etmiyor ta başlar da yemişler haramı haram dan bir şey kaybetmedik yemeğe devam edelim demişler ve ediyorlar da kimseye hakkımı yedirmem kendi hakkımı değil çocuklarımın hakkını yedirmem kimsenin de. hakkını yemem asla biri dese benim hakkımı yedin ben ay çok korkarım asla o yüzden aç kalmak daha güzel birinin çocuğunun geleceğinin bir tane ekmek parası hakkı dahi olsa büyük mebla olmasa bir ekmek parası dahi olsa bile istemem ben yersem karnım da ki çocuk da yiyecek yanımda ki çocuk görecek ve haram helal gelecek ben onların vebaline nasıl gireyim asla ben babamdan böyle gördüm onlar da benden görüp haram dan Z kuşağı hayatından uzak dururlar inşallah
Evlilik kısmet ve kader dir insan kaderini yaşar ben kendi kaderimi kendim yazdım inşallah sizinde gönlünüze göre bir bayan bulup dünya evine girersiniz ama imtihan dünyası iki iyilik bir ara da bulunmaz o yüzden illa bir şeyle kul imtihan oluyor rabbim evladım ve sağlım. ile imtihan etmesin kimseyi beni de bu devir de çok zor namsuzlu imanlı kadın bulmak da. erkek bulmak da köyde yaşıyoruz babam beni vereceği kişi imanlı namazlı Allah yolun da biri idi ben istemedim eşimi istedim ama dört dörtlük gitmedi hiç bir şey
Aynen aynen... İki iyilik bir arada olmuyor. Allah akıbetimizi hayırlı etsin. Yalan dünyaya geldik gidiyoruz
Yani şeytan Boş insanlarla uğraşmaz öyle düşün
Bu sözün çok güzel anlamlı ♥️ bu sözünden dualarım namazların kabul oldunu anladım ibadet yapmamı istemiyor galiba... ama vesvesesi korku veriyor hani bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ya olacak diye korkuyorum
Seni bu şekilde ibadetten uzaklaştırmak istiyo pis melun şeytan
Dm atar mısın uzun süre çekmiştim bende
Olmaz öyle şey
Bende öyle düşünüyorum ama oluyor olmamasi için ne yapmam lazım