Her hafta dört gün imza atmaya gidiyordum sonrasinda haftada iki güne şu an kadar düştü ve uc kez ihlal yapma hakkımi doldurdum bu dosya dan bir sene üç ay ceza almıştım denetim verdi yatarı yok diye başka bir dosyamdan 10 ay ceza aldım kapanmış bir dosya aslında ama geri açıldı diye girdi çıktı yapmam gerekir ve yarın da imza gitmem gerek açık ceza evine girdi çıktı yapmak için şehir dışına gidicem lakin gidersem bu seferde denetim imza atamiycam ve dört kez ihlal etmiş olucagim bu konu icin yardımcı olabilecek tabi ki yardımı karşılıksız kalmiycak eş dost tanıdık biri yardimci olabilecek birileri var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Anadolu tarafındayim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şimdi size şöyle yardımcı oliyim ben şehir dişine gittiginde belirtmen gerek bu birinci fasıl ikincisi herhangi bir olaya karışmadığın sürece gittiğin ilin yetkili mahkemesinin kalem odasına gidip durumu anlatmak gerek geçerli bir mazereti belgelemen gerek ozman hiç bir şey olmaz merak etme
Anlamadım
Avukatın var mı hiç avukat tuttunmu
Var evt
Sana tavsiyem eğer içeri girmek istwmiyosan kesinlile dışarda bir avukat tut tabiki denetimli olarak imzalarını atabildigin kadar at fakat aksatsanda dışarda öncesinde tuttuğun avukat seni bir günde çıkartır ben bunu daha önce yaptım birini ağır yaralamıştım ben 37 yasindayim bu durumu senin gibi yaşamadım ama tedbirsiz de olmadım ne yaparsan yap hiç bir emniyet müdürü ya da polisi sana bu konuda yardım edemez senin tek kurtuluş yolun bir ceza avukatı bulmak
tamam avukatın varsa olaki imza atmadin aksattin ama geçerli mzaretinn olduğu müddetçe hiç bir şekilde seni içeri alamazlar merak etme sen ben kendimden biliyorum alamaz benim gibi adam vurmamssindir sen başka şekilde cezann vardır illaki
Bak ben bide ruhsatsız silah yakalattim inan bana her şey avukatta bitiyo
1 sene 3 ay olan dosyadan denetim görüyorum
İkinci dosyam ise 10 ay ceza aldım onun da yatarı yok ama ceza evine gir çık yapmam gerekiyormuş İstanbul'da ise kapalı kadın ceza evi var oda gir çık yapmiyor bir iki gün yatırıyor oyuzden il dışina gidicem
Valla benim tır vardi halada var sürekli şehir şehir gezdim ne polis alabildi ne bir şey tam 5 yıl sonra dava duştu şimdi takipsizlik var hakkımda aramada yok simdidi yolada bile çevirmeye girsem hiç bir şey olmuyo yani inan bana korkarak gezme korkarak gezersen hiç bir şeyden zevk alamazsın seninde dediğin gibi senin cezanın yatari yok imza konusunda ihmalde bulunsan bile dosyani yakamazlar cunki savcı şunu soruyo bu kişinin herhangi bir suça karışmış mi yok hakimde aynı seyleri soruyo merak etme avukat bile gerekce gösterirken imza atmadigin günlerde gidip durumunu bulunduğun il ilçe neyse oraya soyluyosun sadece senin dosya numarana not dusuyo buda iyi hal oluyo merak etme yani
Kacman gerekirse bir gün gel 1 sene saklarım seni😂😂😂😂
3 kere gitmediysen ihlal ettiysen içeri alırlar seni
Var Esenler ilçe emniyet müdürü