Bazilari giyilmiyecek hale gelene kadar giyiyor nasilsa evdeyim diyerek veya parasi yoktur baska imkan yok cunku faha once dikmis demissin yani yine fark ederdi
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Giyecek pek yok haklısın o konuda ama geçen alışveriş vs yapalım dedim ihtiyacım yok dedi
Yırtılmış dikmiş ve geri yırtılmış yani benden çekindi ise ne bileyim yani maddi bu ara durumlar iyi değil diye dememiş olabilir ama yırtılmış dikmiş ve dikiş tutmayacak hâle gelmiş şeyi giymesini de istemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bir düşüncem yok fark etmemiştir
Giyecek başka pijaması yoktur veya yırtıldığını fark etmemiş olabilir
Giyecek pek yok haklısın o konuda ama geçen alışveriş vs yapalım dedim ihtiyacım yok dedi
Yırtılmış dikmiş ve geri yırtılmış yani benden çekindi ise ne bileyim yani
Bazilari giyilmiyecek hale gelene kadar giyiyor nasilsa evdeyim diyerek veya parasi yoktur baska imkan yok cunku faha once dikmis demissin yani yine fark ederdi
Yırtılmış dikmiş ve geri yırtılmış yani benden çekindi ise ne bileyim yani maddi bu ara durumlar iyi değil diye dememiş olabilir ama yırtılmış dikmiş ve dikiş tutmayacak hâle gelmiş şeyi giymesini de istemem
Sen al yeni birtane takim
Söyleseydi başta alırdım öyle görünce zaten şaşırdım param olmasa bile ailemi muhtaç etmek istemem gider ne yapar eder alırım yani
Eski Toprak ya herşeyi anlatmıyor galiba
Yırtık ama dikilmeöiş olanlar bile tarz durabiliyor taşıma şekline bağlı.
Diyorsun bilemedim dikmiş yeri yırtılmış
Yani çekici güzel tarz duruyorsa yırtık bile hoş olur. Annende nasıl durduğu önemli
Hım anladım hiç güzel değil yırtık kötü duruyor
Görmeden bir şey diyemem. Belki annen diye kıskanmış da olabilirisn öyle dllaşmasını veya utabmış
Bir insan neden annesinin giydiği yırtık pijamayi soru sorar ki millete kendini alay konusu yapar?
İç çamaşırımı görünüyordu
Yoktu çamaşırı zaten neden ki
Merak ettim neresi yırtıktı
İstek gönderdim
Bilerek giyenler var evet biliyorum gördüm öylelerini hatta
Biraz garip bi konu
Peki
Başka neden giyecek?
Anlamadım
Geçen gün annemin giydiği pijama yirtikti daha önce dikmiş yine yırtılmış belli yani ama bunu bilerek giymiştir bence diye düşünüyorum
Tamam da diyorum ki sen bunda ne kasıt arıyorsun? Bilerek giyince ne oluyor?
Yani ne olur dikkatsizlik olur işte şaşırdım diye sordum
Yani içi falan görünüyordu o zaman.
Öyle evet maalesef
İzledin sende yani
Gördüm sadece
Neyi gördün? Anlamadım.
İstek attım