Diğer Erkekler bu sorum size. En fazla kac kilo bir kızı cook Rahat kaldirirsiniz? idosko Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yorum sizin.. Bakin ama cok Rahat kaldirmaniz gerek Max 40 45 Max 45 50 Max 50 55 Max 55 60 Max 60 65 Max 65 70 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler bu sorum size. En fazla kac kilo bir kızı cook Rahat kaldirirsiniz? Cevapla Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. değişir duruma göre 0 0 Yorumla
Ozaneker Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 70 rahat kaldırabilim ama ne için kaldıracağıma da bağlı 0 4 Yorumla idosko +1 yıl Oha ya guclu ciktiniz baya nxbzbdnx Yorumla Ozaneker +1 yıl İnsan kendi kilosunu rahat kaldırır zaten Yorumla idosko +1 yıl Yok be Ben sahsen kendi kilomu kaldiramam agir gelir Yorumla Ozaneker +1 yıl Tabi herkesin bünyesi farklıdır zaten ben köyde küçüklüğümden beri hep kendimden büyük çuvalları kaldırdığım için alışkınım yani Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 892 cevap paylaştı. 45-50 :) Rahatça kucağımda kaldırıp indirebilirim :) 0 12 Yorumla idosko +1 yıl Ohoooo Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Sen kaç kilosun yavrum Yorumla idosko +1 yıl 70 :) Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Olmaz senle Yorumla idosko +1 yıl Ay Ben sana çok merakliydim Allahım ya zaten konustugum var Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Konuştuğun mu var... O ne ya 😂😂 bizde günde yüzlerce kişiyle konuşuyoruz... 🙈🙈 Yorumla idosko +1 yıl Flort yani Yorumla idosko +1 yıl Ayrica kiloluyum diye olmaz demende komik geldi Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Hı hı.. İnşallah canım yaa.. Konuştuğunada selam 😂😂 Yorumla idosko +1 yıl Ne diyorsun Sen mal. Allah bilir 50 kilo cilizin tekisindir o yuzden 45 50 sana anca gelir gucsuz erkegi napim zaten aq Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Ben fitnes sporu yapan senin kilonla 50 tekrar yapan biriyim... O yüzden çok indirip kaldırdığım şeylerden bıktım... Anladdıı 🤣 Yorumla idosko +1 yıl Tamam Yorumla
Hkn0000 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Nasıl bir kaldırma şimdi o da önemli tabi. Direkt kucağa alma mı yoksa sırtlayıp omuza halı gibi atmak mı yoksa deve güreşindeki gibi omuzlara alma mı? Hepsinde farklılık gösterir. 0 3 Yorumla idosko +1 yıl Bebek kucaklar gibi Yorumla Hkn0000 +1 yıl 45-55 o zaman çok tehlikeli o bel ağrısı yapıyor Yorumla idosko +1 yıl Of yaa Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hahah spora başladın mi sen 0 9 Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Buldun yani kasli birini ssj Yorumla idosko +1 yıl Bulmadim 186 boy 84 kiloymus hoș da bir cocuk kasli da degil normal Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl İyii okuldan mi instadan mi Yorumla idosko +1 yıl Setten Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Set mi ne seti ya bana yazar mısın bi Yorumla idosko +1 yıl Oyunculuk seti bir gittim oyle de sarmadi Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Hmm kabul edildin yanii Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Dizi cekimi miydi Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl Pist yazsana bi bisey sorcam Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendim 55 im 55 i kaldiririm zorda olsa 0 2 Yorumla idosko +1 yıl Oha cok zayifsin ya kilo Al bence biraz Ben 70 kiloyum beni kaldirmaya calissan ezilirsin kznxkfnxbc Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl Yok knk ben mesela sporda 65 kiloluk birini sirtima alip kosuyordum tamam bunu zorla yaptiriyordular ama yinede 😂. Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 90 a kadar sıkıntı cikarmaz 0 6 Yorumla idosko +1 yıl Oha cidden mi Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Gayet ciddiyim 110 kadar kaldırdım ama sürekli kaldırmam için en fazla 90 sınırlı tuttum😅 Yorumla idosko +1 yıl Boy kilo kac senin Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl 188 110 senin🤣 Yorumla idosko +1 yıl 171 71 Yorumla SugarBigboy187 +1 yıl Güzelmiş tatlı kadinsin❤️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 65-70 kilo gayet güzel kucağa alınıyor 🤔 0 3 Yorumla idosko +1 yıl Ay ciddi misin ya valla așırı rahatladım 171 70 kiloyum ve 185 90 kilo konustugum cocuk zorlanmaz umarım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer profildeki sensen gayet güzelsin, güzel şeyler denenir 😉 Yorumla idosko +1 yıl Benim evet Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl kendi kilomdan 2 kat zayıf birini kaldırırımv :D 0 0 Yorumla
aileterapisi Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Kaldırmaya gerek yok ki 0 2 Yorumla idosko +1 yıl Var Ben bebek gibi hissetmek istiyorum belki.. Yorumla aileterapisi +1 yıl Kaldırmak iyi değil fıtık yapar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 65 70 0 2 Yorumla idosko +1 yıl Cidden mi ya oh be cok sevindim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yetenegimdir 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
değişir duruma göre
70 rahat kaldırabilim ama ne için kaldıracağıma da bağlı
Oha ya guclu ciktiniz baya nxbzbdnx
İnsan kendi kilosunu rahat kaldırır zaten
Yok be Ben sahsen kendi kilomu kaldiramam agir gelir
Tabi herkesin bünyesi farklıdır zaten ben köyde küçüklüğümden beri hep kendimden büyük çuvalları kaldırdığım için alışkınım yani
45-50 :) Rahatça kucağımda kaldırıp indirebilirim :)
Ohoooo
Sen kaç kilosun yavrum
70 :)
Olmaz senle
Ay Ben sana çok merakliydim Allahım ya zaten konustugum var
Konuştuğun mu var... O ne ya 😂😂 bizde günde yüzlerce kişiyle konuşuyoruz... 🙈🙈
Flort yani
Ayrica kiloluyum diye olmaz demende komik geldi
Hı hı.. İnşallah canım yaa.. Konuştuğunada selam 😂😂
Ne diyorsun Sen mal. Allah bilir 50 kilo cilizin tekisindir o yuzden 45 50 sana anca gelir gucsuz erkegi napim zaten aq
Ben fitnes sporu yapan senin kilonla 50 tekrar yapan biriyim... O yüzden çok indirip kaldırdığım şeylerden bıktım... Anladdıı 🤣
Tamam
Nasıl bir kaldırma şimdi o da önemli tabi. Direkt kucağa alma mı yoksa sırtlayıp omuza halı gibi atmak mı yoksa deve güreşindeki gibi omuzlara alma mı? Hepsinde farklılık gösterir.
Bebek kucaklar gibi
45-55 o zaman çok tehlikeli o bel ağrısı yapıyor
Of yaa
Hahah spora başladın mi sen
Buldun yani kasli birini ssj
Bulmadim 186 boy 84 kiloymus hoș da bir cocuk kasli da degil normal
İyii okuldan mi instadan mi
Setten
Set mi ne seti ya bana yazar mısın bi
Oyunculuk seti bir gittim oyle de sarmadi
Hmm kabul edildin yanii
Dizi cekimi miydi
Pist yazsana bi bisey sorcam
Kendim 55 im 55 i kaldiririm zorda olsa
Oha cok zayifsin ya kilo Al bence biraz Ben 70 kiloyum beni kaldirmaya calissan ezilirsin kznxkfnxbc
Yok knk ben mesela sporda 65 kiloluk birini sirtima alip kosuyordum tamam bunu zorla yaptiriyordular ama yinede 😂.
90 a kadar sıkıntı cikarmaz
Oha cidden mi
Gayet ciddiyim 110 kadar kaldırdım ama sürekli kaldırmam için en fazla 90 sınırlı tuttum😅
Boy kilo kac senin
188 110 senin🤣
171 71
Güzelmiş tatlı kadinsin❤️
65-70 kilo gayet güzel kucağa alınıyor 🤔
Ay ciddi misin ya valla așırı rahatladım 171 70 kiloyum ve 185 90 kilo konustugum cocuk zorlanmaz umarım ya
Eğer profildeki sensen gayet güzelsin, güzel şeyler denenir 😉
Benim evet
kendi kilomdan 2 kat zayıf birini kaldırırımv :D
Kaldırmaya gerek yok ki
Var Ben bebek gibi hissetmek istiyorum belki..
Kaldırmak iyi değil fıtık yapar
55 kg ideal
65 70
Cidden mi ya oh be cok sevindim
Yetenegimdir 😂