Diğer Yavaş yavaş kaybettiğimiz Türk benliğimiz yerine tekrar gelebilir mi? Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Türküz diyoruz da ne kadar Türküz Güncellemeler+1 yıl Evet bir paylaşım dan nasıl pişman olunur böyle 😂 Yavaş yavaş kaybettiğimiz Türk benliğimiz yerine tekrar gelebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. gelebilir bence 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arap hayranlarını çöllerine postalayıp Orta Asya'daki soydaşlarımızla bir olursak özümüze döneriz. 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Umutsuz olma Damarlarımizdaki asıl kanda turklugumuz mevcuttur 0 2 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Bunun için gurur duyuyorum Yorumla Bulutsencer +1 yıl Ne mutlu o zaman sana ne mutlu ozaman türküm diyene Yorumla
ArthurMorgan93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Atatürk'ün sözlerini ve nutuk konuşmasını hatırlayarak. 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Türkçü bir iktidara ihtiyaç var 0 1 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Umarım umarım doğar öyle biri tamamen yok olmadan Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 612 cevap paylaştı. Bence hiç gitmemeli biri çıkar o ruhu yine yaşatır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gelebilir bence
Arap hayranlarını çöllerine postalayıp Orta Asya'daki soydaşlarımızla bir olursak özümüze döneriz.
Umutsuz olma
Damarlarımizdaki asıl kanda turklugumuz mevcuttur
Bunun için gurur duyuyorum
Ne mutlu o zaman sana ne mutlu ozaman türküm diyene
Atatürk'ün sözlerini ve nutuk konuşmasını hatırlayarak.
Türkçü bir iktidara ihtiyaç var
Umarım umarım doğar öyle biri tamamen yok olmadan
ötükenden geldim ben Türkçüyüm
Zamanla daha da kaybedecegiz
Bence hiç gitmemeli biri çıkar o ruhu yine yaşatır
Hiç alakası yok
Gelebilir