Rus Kizlarinin Gercekten Hepsi Cok mu Güzel? Site de o kadar soru acilmis ki insanlar baya baya atisiyorlar... :))?

Site de o kadar soru acilmis ki insanlar baya baya atisiyorlar... :)) Bende bu linki sizlerle paylasmak istedim...
aktuel.mynet.com/.../
Ve ben daha hic Moskova`ya giden Türk kizi görmedim... Gidenler Türk erkeklerinden cikiyor... Antalya`ya Marmarise damizlik koca aramaya gelenler de Ruslar... En azindan ordan oraya gezenler biz degiliz... :D Allah icin kimi begenirseniz begenin... Kimi severseniz sevin bu kimseyi ilgilendirmez.. Ama kendi Irkinizi bu kadar asagilamayin... Unutmayin ki sizleri de o asagiladiniz begenmediginiz Türk Kadinlari doguruyor... insan ciktigi yeri bir düsünür.. :D

En iyisi Erkekler lütfen kiz cocuklarinizi ve kardeslerinizi Rus kizlari gibi büyütün egitin... Rusya`dan Rus erkegi ithal edin kizlarinizi ve kiz kardeslernizle üretime baslasinlar... Sonucta Tohum neyse toprak onu verir. :DD

Saygilar... Birbirinizi kirmayin... Herkesin Irki kendine daha iyi yakindir...
Bunu görünce burada ciddi ciddi laf dalasina giren insanlar aklima geldi paylasayim dedim.. :DD
aktuel.mynet.com/.../
Güncellemeler
+1 yıl
Hadin ben ise gidiyorum. :D Disari cikin ve Türkiyede ki erkeklerin tipine bakin sonra konusun. Kara kuru kisa 30`dan sonra kellesen göbeklenen erkeklerle dolu ;) Erkekler yine diyorum lütfen kiz cocuklarinizi ve kardeslerinizi Rus kizlari gibi büyütün egitin... Rusya`dan Rus erkegi ithal edin kizlarinizi ve kiz kardeslernizle üretime baslasinlar... Sonucta Tohum neyse toprak onu verir. Böylelikle gelecekte ki Türk erkeklerinin bu sorununa cözün lütfen yardimci olun.
Güncellemeler
+1 yıl
O degil de 5 saat sonra dogum günüm var.. :DD Dogum günümü kutlayin lütfeen bak yoksa vallahi yüregi gücenir kirilir. :DD
Rus Kizlarinin Gercekten Hepsi Cok mu Güzel? Site de o kadar soru acilmis ki insanlar baya baya atisiyorlar... :))?