Bugün şöyle bir karar aldım.
Cevap verenlerin arasında XP si düşük birine vereceğim. Lütfen kusura bakmayın. Seçim yapmam gerçekten zordu.
Bazı dertleşmeli soruları gerçekten okuyup içten cevap veriyorum çünkü insanlar gerçekten yalnız bazı sorulardan anlıyorsun zaten etrafında doğru düzgün insan olsa buralarda ki insanlara sormaz diye düşünüyorum
Olabilir mantıklı
bodoslama
soru sormuom
Cevap
9Cevap
bazılarına görüş atıp geçiyorum bazılarına okuyorum
Yorumlarınız?
Öylesine cevap verdiğimde oldu ama genelde dikkatli okuyarak ona gore cevap vermeye çalışıyorum.
En iyisini yapıyorsunuz, devam
Öylesine cevap verme yanlış ifade oldu öylesine sorulan sorulara cevap verdiğimde oldu dağa doğru bir ifade.
Aslında düzeltmeni yapmadan ben senşn ne demek istediğini anladım, teşekkürler düzeltmen için, belki bu yorumlarıda okuyanlara ışık olmuşsundur.
Başlıklardan olabildiğince ciddi soruları seçiyorum, açıklamayı okuyorum, tutarlıysa kendimce halis samimiyetle cevaplıyorum.
Eyvallah. 😊
Benim sorulara bodoslama cevap verenlere gülüp geçiyorum ve ben elimden geldiğince bodoslama cevap vermemeye özen gösteriyorum.
Kaynanasının eltisinin görümcesinin dünürüyle alakalı soruları okumuyorum. Sevdiğim çocuk bana deyip uzunca olan soruları da okumuyorum. Kısa güzel ve net soruları okur ve uygun cevaplar vermeye çalışıyorum.
Mooduma göre değişiyor sorulara yazdığım görüşler.
soruyu okurum uzun uzun yazan saçma detayları değil
Elimden geldiğince çok soruyu okuyarak cevap veriyorum
Olduğu gibi aklındakini yazıyorum
*aklımdakini
İçimden ne geçiyorsa öyle yazıyorum..
Gerçek cevap
Degişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?