Güncellemeler
+1 yıl
Dusuncelerimden tiksiniyorum bu hayattan ve dunya'danda ayni derece tiksiniyorum. Iyi insanlar ve kalbinde kimseye kotulugu olmayan saf insanlar varsa onlara saygim var ama ben onlar gibi degilim bu dunya benim akilmi skti.
Benim gelecegim yok, hayatim hakkinda hicbir sey dusunmuyorum oylesine yasiyorum. Tabiki tanri boyle istiyor diye bende boyle yapiyorum. Dunya'da yasamak mutlu olmak isteyen insanlar öluyor, benim gibi ama yasiyor. Ben istemiyorum var olmak istemiyorum ve bir karar verecek olsaydim kendi hayatimla ilgili benim kararim bu olurdu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence öyle düşünme sen değilsin..
Hayata yanlış pencereden bakıyorsun belkide. Bakış açını ya da bulunduğun cepheyi değişmelisin.
Bakis acimi degistirmeye calisiyorum iyi yonde bakmaya calisiyorum hemen biri aklimi kotu seylere kotu dusuncelere kapilma ma vesile oluyor.
Yanlış insanlardan medet umuyorsun çünkü. Her insana kurtarıcı gözüyle bakıyorsun ve bu durum seni hataya ve daha fazla dibe çekiyor
Eskiden boyle degildim umarim bu durumdan kurtulurum.
Bu sizin elinizde olan bir şey. Kendinize gerçekten kurtulmak isteyip istemediğinizi sorun. İstiyorsanız ilk önce kendinizi sevmeye başlayın ve önyargılarınızdan kurtulun
Kendimi sevmek bir az zor yaptigim hatalar yanlislar yuzunden kendimi sevemem kati biriyim bir az, tabi illeride bu degisirmi degismez mi bilemem. Tesekkur ederim motivasyon amacli yorum icin!
Hata insanın tabiatında vardır. Herkes hata yapar. Önce kendinizi affedin.
Benimki de seninkine benziyor ama sen biraz isyan boyutuna gelmişsin.
Isyan etmiyorum, yasayamadigimin ve nefes alamadigim farkina vardim yapay bir karakterle yasiyorum kendim iyi biri degilim dusuncelerim iyi degil. Dogruyla yanlisi, kotuyle iyiyi ayiramiyorum ben. Bos yere yasadigimi yer kapladigimi dusunuyorum.
ayırırsın aslında. Bu konular biraz derin. işin püf noktalarını bilsen ne kadar yanılgıda oldugunu anlarsın.