İlgilinizi çeker mi? Sizce de araştırmak ve yeni bi inanç öğrenmek keyifli değil midir?
Esenlikler dilerim.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgilinizi çeker mi? Sizce de araştırmak ve yeni bi inanç öğrenmek keyifli değil midir?
Esenlikler dilerim.

En büyük hobim, 10 küsür yıldır araştırıyorum ve görüşlerim son derece net, hiçbir şekilde kafamda kuşkuya yer bırakmadım ama araştırmaya hala devam ettim. Keşke bir yolu olsa da araştırdıklarımı herkese aktarmanın bir çaresini bulabilsem. Çünkü şöyle bir şey var, sen aydınlanmış olsan bile pek bir önemi olmuyor, çevrendekiler karanlıkta olduktan sonra.
evet, on yıldır yoğun bir araştırma içindeyim. özellikle kur'an üzerine araştırmalar yapıyorum.
yaani, dinleri halen de araştırırım çünkü bundan keyif alıyorum.
bir şey sorcam bazen araştırırken sinir krizi geçiyor musun?
evet. Özellikle tanrının büyüdükçe küçülen bir tanrı olduğunu farkettikten sonra.
Yıllarca araştırdım ve doğru sonuca ulaştım. Şimdi ise inandığımız yaşamaya gayret gösteriyorum
İnandığımı*
Cevap
15Cevap
Evet araştırırım.
Ben müslümanım müslümanlıktan da dönmeyeceğim çünkü hadisinde bile ne yazıyorsa bizzat yaşıyorum. O kadar çok kanıt var ki. Yine de bilgi edinmek için İncil'e vs. bakarım. Okurum yani cahil mi kalalım?
İvet araştırdım ve en şonunda doğyuyu buldum
Kusura bakma çok doğru değil bunu sormam biliyorum o yüzden özür dilerim sonuçta kişisel alan
Dini inancın ne? Merak ettim kötü bir şey söylemem saygı duyarım sana
Yaaaaa nii tatlı ben dinsizim son zamanlarda ateist olmaya karar verdim
Bencede çok sıradan olmaz böylee xd beğendim bu fikri ben Tanrıça olcamm
Hiç inanmiyorum. arastirmiyorum da. bu kadar insan nasil inanabiliyor anlamıyorum da. Bir insana bilinemez kanitlanamayacak bir sey soylediklerinde onu sacmak bulmak yerine inanıyorlar galiba.
Hepsini araştırdım Tevrat, İncil , kuran okudum. Şimdi sümer tabletlerini okuyorum kendim. Muazzez İlmiye Çiğ tavsiye ederim ilk sumerolog. Nuh tufanı okumanızı salık veririm
Sadece kendi dinimi araştırıyorum, ilamihal kitapları da okumuştum, hocalara sorduğum sorular da olmuştu.
Yaradılış ve yaratan üzerine konuşmayı, araştırmayı sevsem de hiçbir dine ilgim ve merakım yok 😂
sraştırırsam kafayı yerim o yüzden arsştırmıyorum
Mezhepleri araştırma yapmadan öğrendim ama diğeri merakıma girmiyor.
Evet araştırırım. İnsana, hayata güzel bir perspektiften bakmasını sağlar
Hepsi birer insan yapımıdır. ilahi bir şey değildir.
Evet dinleri araştırmak bence eğlenceli ve gerekli , neye inandığını bilmek herkesin hakkı ( Ekrem coşkun döner)
Evet dinininden tut mezhebine alimlerine her kuralına baktım kendi açımdan icimi rahatlattım kanıtlara dayanarak içim de soru işareti bırakmayıp doğru yola ulaştıgımı düşünüyorum
Hayır araştırmıyorum inandığım dinide okumadım ki
Sadece İslam'ı araştırmak bir ömür sürer.
Merak ettigm kısımları sadece
Hayır gereksiz buluyorum
araştırılır
öğrenilir
Evet farklı kaynaklardan bakmak hoşuma gidiyor 😊
Bazı dinleri araştırdım
Çok araştırdım artık araştırmıyorum dinsizim
Üşeniyorum:d
Evet
Sorgulanmamış hayat yaşamaya bedel değil
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?