Güncellemeler
+1 yıl
5 aydir onunla takiliyordu ama ondan öncede oluyordu bana
Selamin aleykum arkadaşlar eveli gun başıma gelen olaylar üstüme ağırlık çökmüştü süre okudum gitti sonra bugun saat sabah 6 da kafami bir şey bastırdı kalktım sonra ezan okundu kalktım namaz kıldım geri uyudum sonra bir kaç ruya gordum ailemi abim le babamla çok kavga ettik oyle gordum kavga edyrdk sonra gözlerim böyle 360 derece döner gibi oldu sonra hiriltili sesler geldi bagirdim ağırlık çöktü çıktı üstümden 2 senedir karabasan basıyor. beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karabasan durduk yere gelmez. Demek ki yanlış yaptığın şeyler var. Namaz kılı sure okuman o yanlışını örtmez
Evet bir kaç şey var afedersin ama geçen senede i
Öyleydi yanlış yaptığım şey afdrsn ama evels gün dun iki kere mastürbasyon yapmıştım ondan olabilir mi sonra dun gusül aldim
Bence ondandır diğer. sebebb te abim dul bayana takildi buyu yapmis galiba
Dm ye gelsene beni takip edip
Gelirmisin
Yavaş yürü reis bune heycan 😃
Valla kanka bı ton günahım var benim sözde inanca göre ama hiç bana gelmiyorlar
Benim olmadı ki kardeş hiç sevgilim oda lise 1 de
Bi ton günaha mı girdin knka bana tüyo ver sen gibi olayım bende nasıl ayarlarız elden iyi olmuyor.
Sakin kardeşim bune hitte celal oda senin iki ayak eli olan bı karşı cins anasını satim doğal takma daa çok geliyorlar bak
Kanka alkol uyuşturucu ilişki her şey var kısaca kır zincirleri bu sadece tapuları yık
Bas parayı git karıya hevesini alır iç eylen dolaş yedirme her kıza iyi ni diksiyon sağlam güven göz teması sonuna kadar kapış gerisi de yasa haytini olcez zaten bari doyasiyla yasa bulldugunu ye baksana görmediğim ortam kalmadı dağcılar bile benim gibim tirmanamas 😃
Ama olma benim geçmişi kötü olan adam hep kötü anılır insanlara kabul edilene kadar böyle gider kimse yüzüne demez ama arkandan konuşur
Dimi kimse yüzüne bakmaz itibarın kalmaz knka abim yapti babam evden reddediyordu artı olcez de öbür tarafida düşünmüyorsun sen orasi nolacak ikincisi de benjm arkadaş yapiyor oyle. ama. eskiden tskilirdik sadece içerdik kızların yanına götürmedi beni bir gün foto paylaştı aaaa bu çocuk ne. kadar yakişikli bana ayarlasana dedi olum yap dedim yalvardım yapardı serfsz bir. dunya var birde
Moralim de bozuk knka 14 yasimdan beri piskolojim bozuk bi sen değil herkes bozuk sende bizi yoldan çıkaracaksın ne işim olur öyle şeylerle ben namaz kılıyorum napayim kari kizi ag
Kiz vermezler. srfszm benim soy adım yilmaz. namim var oynak birisi değilim ben
Abi mi diyek 26 yaşindasin
Görmedim oyle ortam yapan amca oglular arkadaşlar var
Sorun değil kardeş abi diyirsun ne keyfin bilir saygı olsun
Ne diyon kardeşim biz saygisizlik mi yaptık yerini bil tanimam etmem seni değişik değişik konuşma gece gece ashabim bozuk zaten
Kardeş ne la
Atarlanma bos boş konusyon ne dedim sen ne anladın hadi ikile kardeşim
Gerilim var uyuma korkum var
Neye korkun var
Duzgun konuş kimin sorusundan kimi koyuyorsun arkadaşim
La git işine dengesizmisin nesin
Korkuttular ya dün beni atar yapan yok sana
Korkma kardeşim
Allah'a sigin
Korkma korkarsan daha kötü olur korkma
Bu ne samimiyet sen bana dengesiz diyemezsin
Dengesizim lan ben ne acılar çektim biliyon mu
La sen delimisin divanemisin kız gibi atıyorsun kardeşim gece deli etme beni
Hadi ya nolur ku
Ne çektin anlat
Ne kizi olum
Yaşıyorsun işte ne neler çektim
Lan sen delirsen kaç yazar
Olm lu konuşma deli etme beni kafam çakır git başka yerde bela ara
La olm sanalada atarlanma
Ne babası bilader kaç tene. içtin
Biri de senin ileri konuştu senin yasinda sokak ortasında çaktım aparkarti çeneye
Kafam çok kıyı
şu an ne yazdığın hatirlamam
Öyle dünya
Ne atarlanmasi
Kankim sen neyi herşeyi yanlış anliyon?
Duzgun konuş sende beni ayar etme bela aradığım yok bela olursam tm olurum onu soyliyem deliyim kardeşim ben
Sürekli bı algı yoiyon yaw yardımcı olmaya çalışıyoruz sana senin hareketlere bak
Neyse ortam geçilmesini uzatmayalim
Tm kb kardeşim korkacak birsey yok beni daha da korkutma
Ben 14 yasimdan beri piskolojim bozuk
Lan deli olsan ne yazar karşında adam yumruk vurması bilmeyen biri değil lisansli dövüşçü deli olsan ne olmasan ha mermiye bakar dersen bı dede. Bakar
Lan mi
Tamam sana iyi akşamlar allah yardım etsin
kardeşim
Bela istiyon
Dede me kufur etme lan
Aşık mı olsun bana ne
Lisanli misali hayirdir bela mela aramıyom bende
kardeşim sabir ha
Tamam kardeş eski kickboks cuydum amatör maçlar oldu tamam sede uza baba
Yumruğu acar vurarim ben kapat şu konuyu dedik sen açıyorsun
Yumruk mu 😃
Tm kardeşim normal konuşalım saygisizlik yapiyon dedin mi
Gece moral bozma be
Sen sıkıntılı sın ya da delisin ben bu kafay atar yapmıyom
Şimdi dertleşelim
Sıkıntılı da değilim delide değilim kardeşim benjm mizacım böyle
Deli adamı sınırlı insanı severim bana karşı değil tabi iyi çocuk sana öneri. Verdik
Tanımıyorum ki seni tanısam neyse
Dertlesek knk
Eyw verdin çocuk dediğin eline verir boruyu
Hep ezildim ben hayat boyunca
Şimdi ezilmem
Şimdi tm anlaştık yeter ya
Lan senin borunafa sana suttur la engel atıyorum
Tm abi kb
Şimdi anlaşırız
İyi birisin sende
Tamam anlat derdini
Sende kardeşim