AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadın cinsel organı içeren kelimeyi kullanarak esprili bir şekilde küfür etmeye çalışmış sanırım. sanırım bu kişi ne Türkceyi ne de Kürtçeyi tam anlamıyla konuşamayan tiplerden hshshshah
Ya çok sinirlendim atatürkle ilgili yorumlaeı okurken şu tarz yorumlarda gördüm
Pardon ATATÜRK
Ben Hdp liyim ama Atatürk'ü çok seviyorum. Bu canım aldırış etme. Bunlar ya akp li ya da Hudaparci kürtler. Diyorum ya Ne kürtceyi ne de türkceyi tam anlamıyla konuşamayan çingene tipler
Hdpnin pek Atatürkün ilkelerine uyduğunu düşünmediğimden ötürü benim için chp akp veya iyi parti kadar boş
mhp mi uyuyor Atatürk'ün ilkelerine? Böylesi Demokrasi aşigi bir adamı ırkçı bir partiyle bir görmen mantık dışı
Ayrıca Atatürk sol görüşlü birisi MHP sağ goruslu bir partidir
Ben memleket veya zaferi daha uygun görüyorum mhp bomboş bi partidir bana göre
Adını anmaya bile ihtiyaç duymadım
Atatürk için sağ veya sol diyemeyiz bence
Atatürk kesinlikle Sol görüşlü bir adam. Birden fazla ulusu milleti ırkı tamamıyla benimsemis desteklemiş hak ve özgürlükleri için gereken desteği başlatmıştır. Sonradan gelen sözde milliyetci akımlar Atatürk'ü yanlış tanıttı. Tıpkı bir faşistmiş gibi. Ama değil.
Alakasız ama sormak istiyorum Mültecilerden memnun musun
Ülkemize biliyorsunki büyük bi göç dalgası var
Ülkemizdeki mültecilerden memnun değilim tabi ki.
Hdpnin bu konuda konuştuğunu pek göremedim şahsen bunu destekliyorlar bile ama buna rağmen onu destekleyen bir çok insan sorgulamadan oy vermeye devam ediyor tıpkı akpliler gibi onlar memnun olmadıklarını iddia ediyorlar ama hala oy vermeye devam ediyorlar
HDP hiçbir konuda konuşmazdı Muhalefetin HDP nin oylarına ve sessiz kalmasına ihtiyacı vardı ve öylede oldu. Özdağ da biraz çenesini tutup seçim öncesi HDP hakkında az elestri yapsaydı AKP'nin ekmeğine daha az yağ sürmüş olurdu
Özdağ hdp hakkındaki eleştirilerinde haksızda değildi?
Ben zaferin mükemmel olduğunu söylemiyorum, mevcut partilere göre daha mantıklı fikirleri olduğunu düşünüyorum
Karşı görüşlü bir parti başkani elbette söyledikleri kendi seçmenlerin kulağına anormal gitmez ama seçim öncesi akp ye karşı herkes birlik olmusken.. ayrıca Hdp oy karşılığında bir tek bakanlık bile talep etmedi. Ona rağmen Akp nin işine gelen ne varsa HDP yi linclediler. Özellikler ogan!
Ogan tam bi hayal kırıklığı ülkücüler şaşırtmıyor
Kılıçdaroğlu inat etmese belkide her şey daha farklı olabilirdi ben onun yerinde İncenin olmasını isterdim
Kesinlikle öyle. Ama siyaset gerçektende bomboş bir şey. Hakkını savun ama hiçbir goruşe radikal olarak bağlanma. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın, bir bakmışsın ki en güzel yillarin kaybolmuş gitmis
HDP de başta olmak üzere tüm partiler AKP'nin başta kalmasi için elinden geleni yaptı. Demirtaş bugün cezaevindeyse tamamen HDP nin suçu.
Kendimi gündemi takip etmeyince eksik hissediyorum zor..
Bende öyleydim. Almanya ya taşınınca geçti. burada insanlarin 3-5 aktivitesi var onları gerçekleştirip iş hayatlarina devam ediyorlar.
Benim pek aktivitem olmadığı ev dershane kütüphane arasınds gidip gelen bi hayatım olduğu için gündeme sardım
Anladım. Belli zaten cahil birisi değilsin
Dinlemeyi biliyorsun. Görüş zıt olsada hiç bir onemi yok.
Pek iyi bi dinleyici olduğumu düşünmüyorum ama teşekkür ederim
Merak edip soruyorsun sonra dinliyordun. İnsan bir görüşü benimsemek zorunda değil sende öyle ama saygı duyup dinlior ve cizgini bozmadan cevapliorsun
Evet ama aşırı dikkat dağınıklığı yaşıyorum biri bişey anlatırken odaklanamıyorum başka şeyler düşünüyorum ya da başka konulara atlayabiliyorum..
Bilio musun tanışmak isterim seninle
Neden
Kilometrelerce uzaktayım farkli bir amacım yok. Arksdas olarak tanımak istedim sadece
Sıkıcıyım maalesef
Yani karşi taraf böyle dusunmedigi sürece sorun yok tabi ama başka bir sebebi varsa ben sıkmak istemem seni
Ya çok zamanım olmuyo şu an mesela dersin başına oturucam
Benim için hiç sorun değil sen nasıl istersen. Kolay gelsin
Teşekkürler
Google çeviriye yazsana bu kadarmı acizsin
Ya sen ne zeki şeysin ya
Çevirmiyor
Bekle o zmn
Ben çevirdim çıktı söyle diyor kuzenimin annesi burada gerçekmi doğrumu bilmiyorum ama
Bu ne demek şimdi
tanıyormusun o kişiyi?
Hayır Atatürk'le ve sabiha gökçenle ilgili yorumları okurken böyle yorumlarda gördüm merak ettim sinirlendim baya
Bende sana yazmış sandım boş ver sallamış bişeler işte
Küfür etmesiyle Atatürkün fikirlerinin unutulmayacağını biliyorum ama rahatsız edici olmaya başladılar artık ya
it ürür kervan yürür boş ver ATATÜRK ü KİMSE UNUTTURAMAZ...
Evet
İsmin nedir yaşın kaç
18
var mı üniversite
Ya iş için mülakata girmiş gibi hissettim hdkncmsmd
Hayır maleswf sınava giricem tekrar
Tamam sormuyorum Bir şey iyi akşamlar 🙏
Sizedeee
Küfür
Küfür etmiş kürtçe