Astroloji & Burçlar Falımda böyle bişi çıktı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben buna benzettim ya da yanlşmı bilmiyorum bilen söylesin çok merak ettim Falımda böyle bişi çıktı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 47% Oğlak 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b cevap paylaştı. Renkli olan fincanın falı bakılmaz ki 🤭🤭 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben bakarım renkli fincanlar hep yess Yorumla frankejstan013 Oğlak 1 yıl Renkli fincanlar da görebiliyor musun 🤔🤔 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Lawrence_forever Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% Oğlak 1 yıl Şahmeran galiba 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Reis onu anladıkta ne anlama geliyo Yorumla Lawrence_forever Oğlak 1 yıl yani kültürel olarak bilgeliği, gizemi ve dönüşümü temsil eden bir figür. Kahve fincanında gördüğün şekil, hayatında karşılaşacağın çok önemli ve seni dönüştürecek bir durumu simgeliyor olabilir. Yorumla Soran 1 yıl Abi manyakmısın yapay zekada söyledi ama hiç sarmadı yani geçerli değil Yorumla Soran 1 yıl Bak bakim yokmu başka bişi 😂 Yorumla Lawrence_forever Oğlak 1 yıl Büyük bir başarı elde edeceksin galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Renkli olan fincanın falı bakılmaz ki 🤭🤭
Ben bakarım renkli fincanlar hep yess
Renkli fincanlar da görebiliyor musun 🤔🤔
Evet
Alaaddin sihirli lambası 🤣
Tavuğa benziyor sanki
Şahmeran galiba
Reis onu anladıkta ne anlama geliyo
yani kültürel olarak bilgeliği, gizemi ve dönüşümü temsil eden bir figür. Kahve fincanında gördüğün şekil, hayatında karşılaşacağın çok önemli ve seni dönüştürecek bir durumu simgeliyor olabilir.
Abi manyakmısın yapay zekada söyledi ama hiç sarmadı yani geçerli değil
Bak bakim yokmu başka bişi 😂
Büyük bir başarı elde edeceksin galiba