Ablamin ateist oldugunu ogrendim yardim edin lutfen?

Daha onceden de biraz seziyodum ama az da olsa inaniyordu. Fazla uzatmayim dunde bir olay oldu bende muslumanin lafina inanilir. Allah sahidim olsun demistim beni bisey icin suclarken. Birden yuzu ciddilesti belki ateistim nerden biliyosun diye 2 3 kere tekrarladi. Saka yapmiyorum falan dedi. Sonra artik yoruldum dedi birsuru soru var aklima takilan dedi annemlere soylesem ayri bir dert falan biseyler dedi. Hep ayni cevaplar dedi. şu an cok uzuluyorum. Ve hic keyfi yok sanki eski ablam degil. Onceden yani gelip dolu dolu gununu anlatirdi simdi yanindan kovaliyor surekli kiziyor. Biyuk bir ihtimalle arkadaslari etkiledi. Ateist cok arkadasi odugunu biliyordum o da soyluyordu. Etkilenmis biyuk bir ihtimalle. Arkadaslar cok uzuluyorum gercekten ne yapabilirim yardim edin onu sogutmadan😣😣😢😢 Ya bemde etkilenirsem yeni yeni huzura kavusmustum...
Güncellemeler
+1 yıl
Din tartisilsin diye sormadim soruyu. Lutfen soruya yonelin arkadaslar. Sorumda hicbir inanca saygisizlik yoktur. Kendinizi kanitlmak icin yorum yazmasin bazilari. Tekrar soyleleyeyim ablam o benim banane gibi bir durum soz konusu olamaz. Saygim sonsuz saygili olanara 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada arkadaslar ablama sordum tekrardan ve dediki derslerimden dolayi cok canim sikkindi dedi ve ona uzuntumden sacmaladim dedi. Ben tovbemi ettim ama arastiricam dedi. Hepinize yanlis veya dogru olan yorumarinizdan oturu tesekkur ederim😊😁
Ablamin ateist oldugunu ogrendim yardim edin lutfen?