Akita ve ya Akita İnu. Japon köpek ırkı. Sadık köpekdir. Fakat küçüklüğünden çok iyi terbiye almalı. Isırmaya eğilimli. Ama küçüklüğünden iyi terbiye alırsa gerekmediği sürece ısırmaz. Biraz uzun tüylü köpek. Bakımı kolay değil çok zaman alıyor. Fakat güzel ve hoş köpek. Na kadar güzel gözüksede 1. sınıf koruma köpeği. Akıllı köpek. İyi terbiye almasa uslu olmaz. Yabancılara karşı pek yumşak başlı değil. Yumşak başlı sevimli hem etrafa mutluluklar yayan köpek istersen Golden Retriever, Labrador ve ya Beagle en iyisi.
129 Yorumla
Soran+1 yılEvet husky bende dusundum ama kiş kopegi oldugu icin yazin pis kokuyormus
- +1 yıl
Yalnış duymuşsun. Hangi ırk olursa olsun köpeğine iyi bakmarsa ve onu hep yıkamasan tabiki pis kokar. Sadece Husky ve Alaska Malamute -40 ve ya -50 derece soğuka dayanıklı fakat sıcağa pek dayanıklı değil. Sıcak günlerde bu köpeklere bol bol biraz soğuk su içirmeli ve onları soğuk yerde tutmaya çalışmalısın. Bu arada Husky kolay kolay terbiye edilemiyor. Serbestliğine çok düşkün köpek. Ama çok yakışıklı. Bazen bir gözü başka rengde diğer gözüde tam başka rengde oluyor. Aynen Van kedisinin gözleri gibi. Yani farklı farklı reng. Alaska Malamute Husky-den daha büyük ve daha kaslı. Ama ilk bakışdan bir birine benziyorlar. Ben senin yerinde olsam Alman çoban köpeğini seçerdim. Hem çok akıllı hem çok sadık hem iyi koku bilmesi var hem de yakışıklı. Bir tek sevmediğim özelliği neredeyse herzaman dilinin dışarıda olması :D
Soran+1 yılEvet alman kurduda guzel ama rengini pek sevmiyorum bir aralar istiyodum alman kurdunu ama sonra arka sokaklarda gore gore alistigim icin pek dusunmuyorum sanki :D istedigim kopeklerde nedende kolay terbiye edilmiyor akita, husky falan :))) ama huskyninde gozleri yeter yaa :)) ay cok kararsiz kaldim valla ya :P
- +1 yıl
Bence siz karar vermeden önce çok iyi araştırmalısınız. Güzelliğe aldanmayın. Size ve hayat tarzınıza uygun olan köpek alırsanız daha güzel olur. Köpek ırkları hakkında ne bilmek istiyorsan ve seni ne meraklandırıyorsa www.evcilkopekler.com sitesinden araştıra bilirsin.
Soran+1 yılTesekkur ederim hemen bakiyorum :)
Soran+1 yılPardon birsey sorucam akita ve akita inu farkli mi? Farkliysa farki nedir?
Soran+1 yılBide akitalarin amerikan versiyonu ve japon versiyonu varmis. Ondan farkli sandim
Soran+1 yılBenim istedigim has japon versiyonu tabi :)
Soran+1 yılEvet akita japon irki ama amerikan irkida varmis çakmasi sanirim :)
Soran+1 yılVerdim akita alicam ama yaptigim arastirmalara gore turkiyede akita bakmak yasakmis sanirim yaa :((
Soran+1 yılYok ya yasak degil sanirim bir cahilin biri yasak yazms digerleride hayir yasak degil yazmis. Degil galiba
Soran+1 yılEvet yasak degilmis bende cok sevindim :) yavru alicam. Ben terbiye etmeye calisicam baktim yapamiyorum özel kurslarina yollarim :)
- +1 yıl
Eğer köpek psikolojisinden anlamıyorsanız ve köpek terbiye etmeyi çok iyi bilmiyorsanız Akitanı terbiye etmeyinizi size tavsiye etmem. Akitalar farklı ırk pek kolay eğitilmeyen ve istemeyerekten ısırmaya eğilimli olduğu için size zorluklar çıkarabilir. Özel köpek kurslarına yolla. Ama köpek eğitmenini çok iyi seç.
Soran+1 yılHmm anladim. Kopek bakmisligim var 3-4 ay ama o farkli cinsti. Evet dikkatli secmeye calisicam peki yanlis bir egitmen secersem ne olabilir?
Soran+1 yılPardon netimde sorun vardi anca cevap verebildim :) hmm anladim tesekkur ederim
Dikkat ederim tabi :)
Soran+1 yılTesekkur ederim sorarim tabi. Yok daha almadim bahçeli eve tasinicaz yakinda, tasinalim ilk isim akita almak olucak insallah :)
Soran+1 yılRica ederim :)
Soran+1 yılBen tesekkur ederim bu kadar bilgi ve ilginiz icin :)
En İyi Cevaplar
terrier alma
alacaksan Golden Retriever al.
Çok hoşgörülü ve baş etmesi çok kolaydır. Sahiplerinden de çok fazla beklentileri yoktur. Düzenli olarak yemek verildiği, egzersiz yaptırıldığı ve veteriner kontrolüne götürüldüğü sürece başka bir ihtiyacı olmaz. Golden retriever'lar genellikle insanlarla ve diğer köpeklerle iyi anlaşırlar. Çok sabırlıdırlar ve çocuklarla oldukça iyi olan bir köpek ırkıdır. Bebek bakıcılığı bile yapabilirler. Görme engellilere de yardımcı köpek olarak verilen bir cinstir.01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederimde keske sorumuda okusaydin :)
Küçük bir cins istersen sahiplendirilmeyi bekleyen çok tatlı bir köpek var. Kuzenimde kalıyor geçici bir süre için. Ama onunda evde kendi köpeği var ve baya kıskanmış. Acil vermesi gerekiyor. Pincher-Chihuahua kırması çok hareketli, ufacık :) düşünürsen mesaj atabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim gercekten isterdim ama ben büyük köpekleri seviyorum :))
Soran+1 yılOda kucuk ki :) ve çokda tüylü :)
- Evcil Hayvanlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMinik bişeyler istiyorsan Pomsky :) yoksa sibirya kurdu :)
www.google.com.tr/search06 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk kopek istiyorum :) ve sibirya kurduda olabilir :))
- +1 yıl
mydoghome.com/.../Pomeranian-Puppies-Dog.jpg bu da çok tatlıymış :)
- +1 yıl
Akita evet hachiko geldi aklıma :D onlarda iyi yazı tura yap en iyisi
Soran+1 yılHehe evet cok tatli ama kedi gibi ve kedimde var zaten :))
- +1 yıl
Kafanda olanı al akita yı güzel köpek :)
Soran+1 yılEvet bende oyle yapicam. Tesekkur ederim
Canim benim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
arkadaşım git hayvan barınagına orda ihtiyaç sahibi sevgi şefkate ihtiyacı olan cinsini önemsemeksizin gözüne kestirdiğin kriterlerine uygun olan bir hayvanı sahiplen en mantıklısı bu olur senin o cins dedıgın kopeklerin hep bir alıcısı var sen fark yarat daha mutlu olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen daha alamıyorum fakat alacağım ilk ve belkide tek olacak köpek bu türdür :) ücretsiz bulamam da imkansız, zaten şu an bakamam da ilerde mutlaka alacağım.
https://ilan.elookat.com/ilan-fotgraf-3394571.htm013 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden bu? :S
Cevap sahibi+1 yılBütün özelliklerini araştırdım bana uyuyor kavgayı da sevmeyen bir tip zaten ama kavga etti mi iyi kavga ediyor. Öyle deniliyor fakat oyunu çok seviyormuş. Çocuklar üzerinde geziyor falan bana mısın demiyor :) birde şey var çok dikkat çekiyor alışılmışın dışında tip olarak :D ya tam benlik bir köpek girip bakabilirsin özelliklerine, ama akita ınu de güzel japon bekçi köpeği kesin bir film vardı onu izledikten sonra onu seçmişsindir :) ama hoş köpek sadık çok sadık akita ama benim dediğim çok iyi imkanlarım kısıtlı olmasa bakabileceğim alan olsa bir hafta içinde bir tane bull terrier alırım.
Cevap sahibi+1 yılbu da instagram da bir sanatçının gözünden bull terrier bakınız ne kadar sevimli :)
https://instagram.com/rafaelmantesso
Soran+1 yılHmm anladim. Evet filmi izledikten sonra akita cinsine karar verdim :)). İstedigin kopegi biliyorum yüz şekilleri cok acayip ya :)). Ama
Senin bukadar çok istemende hoş birsey :) aklina koymussun sende kopek beslemeyi :)
Cevap sahibi+1 yılEvet çok oldu da apartmanda yaşıyorum elim kolum bağlı ahtım var kendi evime çıktığımda alacağım her halde :) köpek sevmeyende evime gelmesin diyeceğim artık o kadar içimde alevlendi. :) dediğim gibi benim aklımdaki tek cins bu gerekirse ben nereye o oraya yani alacağım köpek sabır aşamasındayım şu an ben bekliyorum. Alacağım hayvanı ortada koymamak adına yoksa çoktan alırdım.
Soran+1 yılAyni sorun bende de vardi şu an ama artik terasda bakicam kim ne derse desin umrumda degil. Kac senedir benimde hep
Hayalim var, bu sene gerceklestiricem insallah darisi senin basina :))
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ama sorun çıkacaksa tekrar düşünmeni isterim. Yoksa yazık olur. Bizim apartmanı geçenlerde bir kaç tane kedi istila etmişti :D işte hayvanlar içeri giriyorlar dışarı çıkıyorlar falan bizde besliyoruz işte yemek , su falan yine bir gün aşağıdayken densizin bir içerde diye ayağı ile ittirmeye çalıştı. Yaşına istinaden sesimi çıkarmadım sözlü olarak uyardım çekti gitti yoksa dövecektim. Adamı hasta ederler bu insanlar diğer bir tanesi zemin kata kağıt yapıştırmış. Kedilerin miyavlama sesinden rahatsız oluyormuş içeri alınmamasını istiyormuş falan filan cinsler hep bizim apartmanda asıl hayvanlar iki ayaklı olanlar.
Soran+1 yılAynen oyle yaratik ya oyle tipler. Merhametsizler zaten hayvan sevgisi olmayanda insan sevgiside olmaz. Nefret ediyorum boyle tiplerden. Kucucuk hayvan sana neden batar anlamiyorum. Al o kagidi bur bur... Neyse :)
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle neyse hayvanlara tahammül edemiyorlar insanlar nedendir bilinmez. Bahaneler çok ama elbette tüy döker , tüy yutarsan kist olur, yok ısırır , yok cırmalar şu bu falan filan işte kusur bulmak iste yeter ki her şey kusur. Beni bir keresinde kedi hem ısırdı hem cırmaladı bir kaç kez hemde :D bişe oldu mu yok. Tedbiri elden bırakmayacaksın fakat tedbir adı altında da abartmayacaksın olayı.
Soran+1 yılEvt kesinlikle oyle benide sokak kedisi isirdi ama hala kedileri ve kopekleri yani hayvanlari severim. İnsanoglu herseye kusur bulur zaten. Kendi yaptiklari seyleri gormezler. O hayvanciklar biz daha dunyada yokken onlar vardi. Simdi ise dagdan geldik bagdakini kovuyoruz gibi birsey yapiyorlar serefsizler
Cevap sahibi+1 yılİnsanoğlu nankör bir kediden daha nankör hemde yapacak pek bişe yok . Ama işte elimizden geldiğince koruyup kollamaya çalışacağız. Onları dili yok ama dili olacağız. Ben hayvanlara kötü davrananlara asla iyi davranmam.
Soran+1 yılAynen bende oyle. Hayvanlara kotu davrananin zatem psikolojisi duzgun olamaz öyle tipler insanlarada zarar verir. İnsallah ileride sen ve benim gibiler dahada cogalir.
Cevap sahibi+1 yılİnş bende isterim çoğalmasını ama şunu da unutmamak lazım azımsanmayacak kadar fazlalar.
Yanliz bisi soylicem bu önemli hayal kirikligina ugrama diye diyorum. Seveceksen o köpeği sahiplenmesini bekleme lacka olur köpek gel diyene gider git diyene gider eger daha once kopek beslediysen ya da besleyenden gormediysen besleme siddetle kiniyorum. Sonra kopegi dovuyolar basi bos saliyolar oluyorlar dikkat edin çocuk bakmaktan zordur
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha once arkadasimin kopegine 4 aya yakin bakmistim. Ben hayvana vurmayi birak kizamiyorum bile. Hayvana vuranlarinda elleri kirilsin.
- +1 yıl
Bak şimdi köpekler ya sert yetistirirsin ya da sebecen oyuncu yetistirirsin. Yani bir köpeğe sizi kollamasini size sahibi gibi davranmasini istiyorsaniz köpeği fazla sevmemelisiniz. Köpeklerin kimyasi bu. Seveceksiniz evet hemde hergün orantılı alipda kucağıma yatiriyim seviyim yok yani. Benim 4 alman puinterim var ve ben genelde av icin egitirim av kopekleri daha akillidir. Alman kurdu tercihlerimin arasındadır. Size de yakışır
Soran+1 yılHmm anladim. Peki egitime yollasam nasil olurb
Boxer alın :) Pişman olmazsınız.
Onunla oynarsanız sizin oynamaktan büyük keyif alır.
Kucağınızda bir bebek gibi onu mıncıklasanızda gıkı çıkmaz.
Dışarıda size bri zarar vermek isterse kaplan kesilir siz bile şaşırırsınız00 YorumlaEnglish bulldog. Tam bir agirbasli evin icindede bakarsin sabah koltuga birak aksam geldiginde biraktigin yerde olur. Ayrica koruma icgudusu yuksektir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk kopek istiyorum. Taci bu galiba :P
Soran+1 yılKucuk tabiki
+1 yılArjantin dogo ve rott dışında aklıma birşey gelmedi. İstediklerine en yakın cins goldendan sonra bunlar.
010 Yorumla
Soran+1 yılHmm tesekkur ederim rott dusunmustum ama çok kara ya o :)
- +1 yıl
Rica ederim, çok yiyor onun dışında şikayetçi olmazsın. Renkli köpek mi olur ya olacaksa ya siyah ya beyaz olsun :D
Soran+1 yılRenkli degilde hoş bir rengi olsa daha iyi beyaz daha tercihlerim arasinda :)) cokmu yiyoyor hmm
- +1 yıl
Evet, biz üniversitede öğrenci evinde besledik. Bizden iyi besleniyordu valla :D
Soran+1 yılAslinda normal cunku baya kalipli bir kopek :P ogrenci evinde rott bakmaya ayri bir olay ogrenci kendine zor bakiyor bide kopege nasil baksin :P
- +1 yıl
Ev arkadaşlarımdan daha insandı p rott, seviyordum arkadaşlığını :D Biz hem çalışıp hem okuyanlardandık, sonra golden besledik. Golden neden istemiyorsun?
Soran+1 yılHerkesde var ve gelen gecen sevebiliyor. Kopek dedigin yanina yabancilari yaklastirmayacak insanlar sevmeden önce bir 10 kere dusunmeleri gereksin isterim :)) kopek demek odur yani benim İcin :))
- +1 yıl
Evet bu konuda haklısın goldenı herkes seviyor. Hatta okuldakiler sıraya girerdi gezdirmek için. Kızlar köpeği sevecek, bizim çocuklarda kızları falan :D
Soran+1 yılEvet ondan goldeni dusunmuyorum
Yoksa cok tatli bir cins ben cok severim cokda akilli ve sevimliler ama işte ben biraz daha koruma yetisi olan kopek istiyorum :)- +1 yıl
Arjantin dogoyu tek geçerim koruma içgüdüsü konusunda, bull terrierde olabilirde çok tipsiz bull :D
+1 yılSakın golden alma! Evi paramparça ediyorlar...
En iyisi köpek alma bence :)01 Yorumla
Soran+1 yılEvet evi paramparca edip heryeri kemiriyorlarmiş :)) sadece goldenlar mi boyle diger kopeklerde ayni mi :))
+1 yılArgentine Dogo.. köpeğin hasıdır, akıllı ve sahibine sadık.. senden başkasına kolay kolay yanaşmaz vede yakışıklı
13 Yorumla
Soran+1 yılHmm bilmem urkutucu bir tipi var
Soran+1 yılVe beslemesi yasakmis sanirim
- +1 yıl
Yok yaw çok uysal olmasada sahibine düşkün köpektir.. yasak olabilir doğrudur yakışıklı olduğu kadarda vahşidir o yüzden yasaklanmıştır :)
Barinaga git orda begen birde kopek kurtarmis olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılKedimi sahiplendik kopegide cins almak istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sitede bir kaç tane iki ayaklı pembe tüylü köpek var al onları besle dicem de, onları direkt belediyeye zehirletmek lazım..
22 Yorumla
Soran+1 yılKim onlar :)))
- +1 yıl
Pembe tüylu nasıl oluyor ya
Evcil Hayvanlar konusunda 881 cevap paylaştı. Golden candır, öyle bir durumda en uygunu da odur :)
00 YorumlaRus kurdu, beyaz kabarik tüylü, okyanus gözlü, kalibi standart bir alman kurdu kadar. Çok asil bir hayvandir.
00 Yorumla
+1 yılbeyaz golden candır ama bneimki gibi her gün onunla film izlemezsen trip atıyo bazıları haberin olsun
00 YorumlaAlma sahiplen, hayra girersin. Ne güzel köpekler var barınaklarda. Süs değil köpekler...
02 Yorumla
Soran+1 yılKedimi zaten sahiplendim, kucuklukten beri hep istedigim tarz bir kopek istedim ondan kopek cins istiyorum. Yoksa barinaktakilerde tatli tabiki
+1 yılAlman kurdu almanı şiddetle tavsiye ederim :) Bir köpekten daha fazlası kesinlikle. Terasta rahatlıkla beslenebilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO kopeklerinde rengini sevmiyorum ya cok iç kapayici kahve ve siyah renge sahipler :P
- +1 yıl
Yavru olarak alacağın için her türlü sevebileceğini düşünüyorum :)
Rengine pek takılma derim :)
Çok karizma bir köpek boş ver diğerlerini :D
bunu al :D
https://i.hizliresim.com/RbydyG.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılBunlar cook tatli ya hasta oluyorum bunlaraa :D ama bizim kedi yer valla bunu asbabdd
Soran+1 yılZaten buyuk istiyorum kucuk sevmem zaten boo haric :P
Sibirya kurdu. Sert görünüşlü ama sadık mizaçlı müthiş bir köpek
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sibirya ilk 3'de. Ama kış kopegi oldugu icin sibiryalar yazin kokuyormuş sanirim
Evcil Hayvanlar konusunda 600 cevap paylaştı. Yardıma ihtiyacı olan cinsten almaya ne dersin arkadaşım?
04 Yorumla
Soran+1 yılKedimizi zaten sahipledik. Kopegimide istedigim bir cins alayim istiyorun.
Soran+1 yılHehe huskitas neymis ya ortaya karisik gibi :)) husky dusundum ama kiş kopegi oldugu icin yazin kokuyormuş
Pitbul al kanka biri sana laf attimi sal ustune yesin onu :Dddfh
06 Yorumla
Soran+1 yılHahah valla harika olur ama sonra ben mapushaneler de gun sayayim asgahsd
Soran+1 yılHahah iyi fikir aagahss
Soran+1 yılAlemsin valla kiz ahahshs
+1 yılBu tarif kesinlikle belçika kurdu. .. köpeğe aşık olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılAlman kurdu mu bu?
- +1 yıl
Hayır belçika kurdu siyah olur genelde. . kahverengi gözler. .. adam gibi köpek ya
Soran+1 yılHmm inceliyeyim onuda tesekkurler :)
+1 yılHusky alma yazık edersin hayvana üstelik çok inatçıdır. Ben olsam rottweiler alırım her role bürünüyor hınzır :) çok sadık, çocuklarla iyi anlaşır, yanına yabancı yaklaştırmaz. Yakışıklı da yani :)
00 YorumlaJack Russell Terrier almanı öneririm bende golden var 4 yıldır fakat bu cinsden de almayı planlıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKucuk kopek istemiyorum tesekkurler
Soran+1 yılHe evet kucukken istedigim kopekti bu cok tatli :) ama kucuk :S
Soran+1 yılHmm oyledir tabi ama keske biraz daha buyuk olaymis :P sende rott diyosun demek tamam tesekkurler :))
Eger gercekten canla bakar beslersen sana cok degerlı bı kopek yavrusu vere bılırım. Dogo arjantın Cıddıyım saka dıl
05 Yorumla
Soran+1 yılAy o kopek pitbull'un buyuk versiyonu ya :)
Soran+1 yılOyledir tabi. Karizmatik bir kopek. Peki sende var mi? Varsa nerden var?
Soran+1 yılMesaj attim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hic büyümeyen bir cins al golden filan alırsan bir iki yıla kadar sığır kadar oluyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBende buyuk kopek seviyorum zaten :) ne o küçüçük oyuncak gibi köpekler bide hev hev diye havliyorlar. Köpek dedigin at gibi olacak :))
+1 yılkuçükse pomeranian (boo) buyukse onun buyuğu akitalar çok hoş :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede :))
- +1 yıl
Al gitsin. d
+1 yılkesinlikle golden gerisi hikaye. bildiğin insanın sessiz hali.
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel kopek evet ama ben daha siradisi bir kopek istiyorum :)
- +1 yıl
tüylerini kesersin al sana sıradışı bir köpek
+1 yılBayan için en ideal goldin ablacim çok iyi köpekler
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek kardesim icin alicam ama ben
- +1 yıl
Kardeşin küçükse goldin alsin ablacim diğer köpeklerle idare edemez kaybeder felan goldini aliştirirsan her şeyi yer bizim yan apartmanda var kalan yemekleri götürüyoruz lapur lopur yiyiyor
Soran+1 yılYok sagol. Golden pek istemiyoruz :)
- +1 yıl
Siz bilirsiniz :))))))
Soran+1 yılTesekkurler :)))
- Evcil Hayvanlar konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılGolden ya da o küçük köpekler var ya pugi mi pugy mi diyorlar ne diyorlardı onlar olabilir :))
09 Yorumla
Soran+1 yılİkiside olmaz :)) kucuk kopek istemiyorum ve goldenda herkesde var o yuzden pek istemem :))
- +1 yıl
Herkeste var diye bakarsan her köpek var :)) Golden idealdir o zaman :)) Alman kurdu ya da pitbull besleyecek halin yok ya :D
Soran+1 yılPitbull'u geçte, Alman kurdu dusunmustum bir ara neden olmasinki :)
- +1 yıl
Bayan olduğunuzu düşününce Golden daha çok yakışır diye düşündüm :)) Alman kurdu da güzeldir olabilir evet :))
Soran+1 yılOylede erkek kardesimde gezdirecek hatta ben ona alicam gibi birsey :))
- +1 yıl
Anladım. Golden daha iyi olur onun için :))
Soran+1 yılGolden o da bende istemiyoruz :)
- +1 yıl
O zaman K-9 :D
Soran+1 yılBelki teskekurler :P
golden al. benim çok hoşuma gidiyor golden cinsi köpekler
01 Yorumla
Soran+1 yılYok teskler :)
İstediğin tarz bişi değil ama sıcağa gelemeyen Sibirya kurtları benim favorim , bir düşün derim çok tatlılar ,)
Ya da rottweiler ,))01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sibirya kurduda dusunuyorum zaten tek endisem yasadigim yer bursa ve yazin pişerse diye korkuyorum :)) rott ise emin degilim :P
+1 yılBen Husky besliyorum. Tek sıkıntısı tüy döküyor. Bide oğluma uygun bir dişi hala bulamadım gergin şu aralar
012 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Peki kış kopegi oldugu icin yazin kokuyor diyorlar oylemi?
- +1 yıl
yooo fazla sırnaşık bir köpek değil. seversin oynar boğuşursun sonra köşesine çekilir yatar. düzgün mama vermeyince ağzı kokuyor ama
Soran+1 yılHaliyle kokar dandik mama verince, bende kedime bir kere dandik mama verdim agzi pok yemiş gibi kokuyordu :D ben apartmanda bakicam peki cok havliyor mu?
- +1 yıl
o biraz şans bizimki havlamaz nomalde dışarda köpek görünce de havlamaz. sadece ben eve girince ulur bir kaç saniye o kadar
Soran+1 yılHmm anladim. Geceleri falan uyuyor mu havlamasi falan oluyor mu peki?
- +1 yıl
olmuyor ama bebeklik zamanı ilgilenmen gerekiyor tabi. çiş eğitimini alana kadar evi pisletiyor ki o dönem benim bahçeli bir evim vardı. sonradan çiş eğitimi alınca sabahları ve akşamları gezdirmen gerekiyor. ağır başlı ve asabi bir köpek bizimkisi
Soran+1 yılCis egitimini sen mi verdin peki? Ve kac yasina kadar yapiyor eve?
Soran+1 yılKac ayliga kadar yapiyor yani :)
- +1 yıl
valla ilk üç ay süper sevimli oluyor sıkıp parçalayasın geliyor ama aynı zamanda eğitimini veremediğin zaman dilimi ondan sonra 1 ayda falan kavrıyor tabi arada şiddet uygulaman gerekiyor
Soran+1 yılYavruykende disari mi cikarmak mi gerek yoksa kedim gibi onada kum mu yapmaliyim?
- +1 yıl
yok dışarı çıkart zaten onların bir tek ayak kaldırarak işemeyi öğrenmesini izlemek çok keyifli :D
Soran+1 yılAnladim :D peki disi bulamadigi icin gergin dedin. Kopeklerde kizisma yani ciftlesme donemleri nasil oluyor? Benim kedim dişi, kizisma doneminden 3-4 gun once cikti. Kendini halilara surtuyodu, aci aci miyavlayip duruyodu, gece uyumuyodu hep miyavliyodu 10 gune yakin surdu. Kopeklerde de boyle mi?
Ben rotrıver besliyom root al bence istediğin butun özellikler var herşeyden anlıyo.
013 Yorumla
Soran+1 yılOyledir tabide korkunc ve cok kara sanki :)
Soran+1 yılOrasi oyle tabi ama urkutuculer cok :)) evet ya sibiryalar cok tatli gozleri yeter onun zaten :)) ama kiş kopegi oldugu icin yazin kokuyormuş sanirim
Soran+1 yılSamoyed ve labrodor seceneklerimin arasinda alaska kurduda sibirya gibi zaten :) pug istemiyorum yani kucuk kopek istemiyorum :))
Soran+1 yılBen apartmanda bakicam rottlar cok havliyor mu?
Soran+1 yılSinir etme derken? Ne yaparsam sinir oluyorlar mesela :))
Soran+1 yılHm yemek konusunda kacirtmam tabi sonra beni yer valla :P ama gitmemesi gerektigi yere giderse mecbur cekmek zorundayim :P peki sinirlenince ne yapiyorlar? :))
- +1 yıl
Sinirlenince havlar pacandan ısırıp bir yere goturmeye çalışır daha çok sinirlendirisen bilmiyorum :) sinirli bir kopek zatende sahibine kolay kolay ısırMaz. Gucludur elinde tutamassın benim elimde iz çıktı bir ara çekmekten Yani iyi dusun root alcaksan. Bide çiğ et verme hep pişir sonra ısırma ihtimali çok olur ha eqer ısırsın istiosan çiq et ver sen bilirsin balık kanı verMe :)) balık verme hatta :) Et le besle kopek maması sevmezler.
Soran+1 yılHmm tamam tesekkurler bunlari yazicam bir yere :P ama bu yazdiklarindan sonra rott alirmiyin bilmiyorum tabi :D
Evcil Hayvanlar konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bende 3 katlı dubleks villamın 2 bahçesinin 3 havuzunda köpekbalığı beslemeyi düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılbence kurt al safkan olsun ama ben cok memnunum harıka bır kopek
00 YorumlaBenim ensevdigim ıngiliz bulldog lari
02 Yorumla
Soran+1 yılBulldog cık pek sevmem :)
akita çok iyi gerçekten
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede oyle peki sen ne ozeliigini seviyorsun akitanin?
Soran+1 yılEvet kesinlikle sana katiliyorum. Cok yakisikli bir kopek ve durusu falan cok asil. Semoyed dedigin cinse baktim o da harika ya. Tam istedigim gibi bembeyaz fazla tüylü ama cok guzel. Off kafam karisti iyice yaa :))
Soran+1 yılBilemedim valla :). Ama cok tuylu her taraf tuy olur valla :P
Soran+1 yılDeger tabiki evet terasda bakicamda :)) yikarsin derken? Hayvanlar pek yikanmaz hele akitalar sevmezmis tüy koklerine zarar veriyormus yikamak.
Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seversen golden da iyi.
00 Yorumlacow cow al cok tatlılar
06 Yorumla
Soran+1 yılTatlilar ama kucuk cins istemiyorum :)
Soran+1 yılRott da korkunc biraz ve cok kara :P
Soran+1 yılKedim var zaten besliyorum haha :D bulldog mi no :|
- Evcil Hayvanlar konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılSibirya kyrdu al hasky
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir evet tesekkurler :))
- +1 yıl
Hemde cok iteatkarlar :)
Soran+1 yılBazilari itaatkar diyor bazisida pek dinlemez diyor cozemedim :P
- +1 yıl
O biraz da egitime bagli bence ama sahibine iteat 3der
Soran+1 yılEvet bencede :)
Evcil Hayvanlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. boston terrier seviyorum ben (:
012 Yorumla
Soran+1 yılKucuk o ya :)
Soran+1 yılEvet sevimli tabi ama kucuk kopek istemiyorum :)
Soran+1 yılAsik suratli :P
Soran+1 yılHahah alana kadar ya aldiktan sonra kendimden bile daha cok bakicam ona :P
Soran+1 yılAldiktan sonrami? Aslaaa :))
Soran+1 yılTamam aldiktan sonra yazicam sende unutma bu konuyu :P
+1 yılGordon setter al ava da gidersin :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl-_-
+1 yılkangal al kangal hem korur hem gözetir...
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılDişi kangal erkek kurt kırması.
Kurt cinsi01 Yorumla
Soran+1 yılHmm sagol
Senin aradığın şey keinlikle rot
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet rott dusundum ama çok kara geldi sonra bana.
Soran+1 yılTilki gibi :P
Soran+1 yılAh evet iste aradigim köpek hem at hem köpek :D
Soran+1 yılŞaka tabiki :D
- +1 yıl
Cavalier al çok tatlı degilmi :) www.yourpurebredpuppy.com/.../...lesspanielsf2.jpg
- +1 yıl
Tabi link acilmadi galiba upload.wikimedia.org/.../...g-charles-spaniels.jpg
Soran+1 yılKucukkk -_-
Soran+1 yılSoylediklerinden en guzeli :) bunuda incelicem tesekkurler :P
Ankaradaysan Mesaj at alman kurdu satıyım sana :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAlman kurdu renginden dolayi pek sevmiyorum ya :)
Soran+1 yılAslinda dobermanlar cok hosuma gidiyor ama ileride beyni sıkışıyor sahibine falan saldiriyor diyorlar tirsiyorum :P
Soran+1 yıl'Yaşamayadabilirsin', '10 yaşindan sonra başlar.' Yok teşekkur ederim :))
+1 yılAlaskan malamute ya da akita uni
012 Yorumla
Soran+1 yılHeh evet bende akita dusunuyorum :)
- +1 yıl
Eger guzel bir sekilde egitirsen can gibidir akita:) hatta japonlarin bir filmi var bu cins hakkinda a dog story diye cok guzel bir filimdir aglarsin kesin izlemelisin :)
Soran+1 yılHaha zaten o filmi izledikten sonra akita istemeye başladim :D izlerken hüngür hüngür
Agladim hemde :( o filmdeki de cok tatli :)- +1 yıl
Akita candir ya. 1970lerde amerikada bakilmasi yasak bir irkti genelde dovus kopegi olarak bakilmis bir kopektir onun icin guzel bir egitim ve sosyellestirmen cok onemli :)
Soran+1 yılHmm öyle mii. Peki egitimden kastin nedir tam olarak :) ? Otur, kalk, isir falan mi? :)
- +1 yıl
Genel itahat egitimi dur bekle ozellikle cok onemli :) zaten zeki bir irktir akita :) yardimci olurum eger istanbuldaysaniz
Soran+1 yılHmm yok ben bursadayim :) nasil egiticem pekde fikrim yok. Bizim kediyo egitmeye calisiyorum hic umrunda bile olmuyor. Ondan hevesim kirildi sanirim :))
Soran+1 yılAma kopekde boyle olacagini zannetmiyorum tabi sonucta egitime cok daha yatkinlar kediler keyifleri nasil isterse öyle hareket ediyolar :))
- +1 yıl
Kedi ile kopekler farklidir :) sen once al sonra ben sana anlatirim uzun uzun nasil yapacagini :)
Soran+1 yılTamam alinca yazicam unutma bu yazdiklarini :))
- +1 yıl
Tabi ki :)
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
Evcil Hayvanlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sibirya kurdu olabilir..
00 Yorumla
+1 yılNe akitası golden al mutlaka
00 YorumlaSeter al. İrlanda seteri
00 Yorumla- Evcil Hayvanlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTerastan aşağı düşmesin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAtlamaz ya herhalde :D
- +1 yıl
bence atlar o yüzden almayın :D
Soran+1 yılHii tamam sagol :D
- +1 yıl
sende sağol :D
Evcil Hayvanlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sibirya kurdu al
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir :)₺
- Evcil Hayvanlar konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılakita inu
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende akita dusunuyorum :) peki fiyatlari ne kadar biliyor musun?
- +1 yıl
pahalı safkanını bulmazn zor 1000 lira kadar çıktığını biliyorum ama belki sahiplenebilirsin fakat bu ırk japonya ırklı olduğu için zorlanabilirsin biraz
Soran+1 yılHmm zaten bende 600-700 TL Gozden cikarmistim. Petshoplar da bulabilir miyim ki?
- +1 yıl
bulabilirsin bir araştır derim
Soran+1 yılTamamdir tesekkur ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılsibirya kurdu:)
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet aklimda var o :))
- +1 yıl
kesinlikle almayı düşünüyorum ama ne zaman belli değil
Soran+1 yılBende oyle ama onlar kış köpegi oldugu icin yazın çok pis kokuyorlarmis o yuzden korkmadim degil.
- +1 yıl
o kötü nerde yaşıyorsun ki
Soran+1 yılBursa da
- +1 yıl
hemşeriyiz:) uludağ'da besle:D
+1 yılRottwiler macar. 2 aylik al
00 Yorumla
+1 yılMops al yaa çok tatlı :))
00 Yorumla
+1 yılDOGO ARJENTİNO
05 Yorumla
Soran+1 yılHm neden?
- +1 yıl
süper korur.. tuttumu öldürmeden bırakmaz.. çok güçlü ve karizmatik.. sahibini iyi korur o bir erkekten dahada güvenilirdir.. :)
Soran+1 yılOyledir tabi :) hem daha guvenilir hemde daja sadik. Ama tipi biraz urkutucu ya :)
- +1 yıl
kraldır krall :D
Soran+1 yılTamam onda bir bakicam tskler :P
Pitbul al. yesin seni
00 YorumlaIngiliz disi cocker.
04 Yorumla
SoranCocker? Yok sagol
:)
Soran+1 yılBuyuk kopek seviyorum
Boxer, bence köpeklerin en yakışıklısı.
00 Yorumlaakita ısır dedin mi ısıracak bir köpek değil
02 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi? Adamlar akita ile ayi avlamaya gidiyorlar :) pitbull'a kafa tutan bir kopek.
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat