Diğer Bu kabanı sipariş ettim, güzelmi? Acil bir bakın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce nasil neyle giyilir guzel mi okulda işde giyilirmi Güncellemeler+1 yıl Aldim. sizce ince mi Bu kabanı sipariş ettim, güzelmi? Acil bir bakın? Cevapla İş Soruları Sipariş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kezbankaradeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl bornoz mu bu tam anlamadim uzgunum.. beni hic sevmediler ve beden ogretmenim alkolikti.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl çok güzelde , dediğin gibi günlük olarak kullananmazsınki🤷♂️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye kullanilmsinki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kullanılırda pratik değil. günlükte olmaz... bence🤷♂️ Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 400 cevap paylaştı. Bu kadını sipariş ettim diye okudum... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kadini ne edim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İçindeki hatun gibi değilsen evde giy 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasilki icindeki Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bu ne ya kurtlar vadisinden fırlamış gibi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kurtlar vadisinden degilim. ama kürtler vadisindenim olur mu kdkdkdSaka bir yana ne varki Yorumla DigitalRuh +1 yıl olmaz kanka olmaz torbacıya benziyor Yorumla Soran +1 yıl Ya kanka nefen herkes giyiyo bu tsrz instada gormedinm7 Yorumla DigitalRuh +1 yıl hayır görmedim çünkü ben Instagram kullanmam yeğenim , biz ksnin sillesini yemiş insanlarız Instagram bize söker mi hiç Yorumla Soran +1 yıl Bnce gayet iyi Yorumla DigitalRuh +1 yıl çocuğum sence iyise bize niye soruyon o zaman Yorumla Soran +1 yıl E bir kotu diyen sensin Yorumla DigitalRuh +1 yıl zevkli olmamak suçsa asın beni Yorumla Soran +1 yıl Zrvkin hic yok Yorumla DigitalRuh +1 yıl hiç polemiğe girmecem seninle hiç Yorumla Soran +1 yıl Hı hı Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Göründüğü gibi gelirse güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarim öyle gelir Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bu çok ince değil mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Imcemi Yorumla TheLaady +1 yıl ince tabi. Yorumla Soran +1 yıl Kiz niye Yorumla TheLaady +1 yıl bu ince kaban, sonbahar aylarında giyilir.. yağmur geçirir falan. Olmaz Yorumla
Kücük_kerem Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kac yasindasin sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 23 neddn Yorumla Kücük_kerem +1 yıl Aldin mi bunu Yorumla
theweekndabel Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Tam sonbaharda giyilecek bu bayıldım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kisin olmaz mi Yorumla theweekndabel +1 yıl Olur ya çok iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Tsk ler heycanliyim bir gelsinde sence ne renklerle kombin rdim Yorumla theweekndabel +1 yıl Bence kahve ve beyaz tonlarda harika olur diye düşünüyorum. Yorumla Soran +1 yıl Sagol aynen öyle yapcam Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. kesinlikle güzel 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 656 cevap paylaştı. Bu fizik var mı 0 0 Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. Guzel bence 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bornoz mu bu tam anlamadim uzgunum.. beni hic sevmediler ve beden ogretmenim alkolikti..
çok güzelde , dediğin gibi günlük olarak kullananmazsınki🤷♂️
Niye kullanilmsinki
kullanılırda pratik değil. günlükte olmaz... bence🤷♂️
Bu kadını sipariş ettim diye okudum...
Kadini ne edim
İçindeki hatun gibi değilsen evde giy
Nasilki icindeki
bu ne ya kurtlar vadisinden fırlamış gibi
Kurtlar vadisinden degilim. ama kürtler vadisindenim olur mu kdkdkd
Saka bir yana ne varki
olmaz kanka olmaz torbacıya benziyor
Ya kanka nefen herkes giyiyo bu tsrz instada gormedinm7
hayır görmedim çünkü ben Instagram kullanmam yeğenim , biz ksnin sillesini yemiş insanlarız Instagram bize söker mi hiç
Bnce gayet iyi
çocuğum sence iyise bize niye soruyon o zaman
E bir kotu diyen sensin
zevkli olmamak suçsa asın beni
Zrvkin hic yok
hiç polemiğe girmecem seninle hiç
Hı hı
Göründüğü gibi gelirse güzel
Umarim öyle gelir
Bu çok ince değil mi
Imcemi
ince tabi.
Kiz niye
bu ince kaban, sonbahar aylarında giyilir.. yağmur geçirir falan.
Olmaz
Kac yasindasin sen
23 neddn
Aldin mi bunu
Tam sonbaharda giyilecek bu bayıldım
Kisin olmaz mi
Olur ya çok iyi olur
Tsk ler heycanliyim bir gelsinde sence ne renklerle kombin rdim
Bence kahve ve beyaz tonlarda harika olur diye düşünüyorum.
Sagol aynen öyle yapcam
kesinlikle güzel
Bu fizik var mı
Benim tarzım değil
Guzel bence
Güzel
Güzel
Güzelmiş
evet güzel