Israilin. Gazzeden. Yaptiklarina destek veren Avrupaya. Simdi bir Peygamber inmesi gereken miyor mu.. Cunku Araplar kotu inanislara bagliyken. Sadece arapca yazan. Onlari uyaran. Sonra Tum dunyayi uyardigi belirtilen. kitap geldi. Yani gecmistede. Avrupalilar peygamber gonderilerek uyarilmadi. Mesela. Berlin. Simdi bu uyarilmayan kitap gonderilmeyen Avrupa. Kitap gonderilmis bir irkin katledilmesinde israil, in arkasinda.. Ama onlara dogruyu gosteren peygamber ve gonderilmedigi icin mi boyleler?
?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Avrupa'ya bilim insanları geldi, mühendisler geldi, mucitler geldi, sanatçılar geldi, onların Peygamberlere ihtiyaçları yok.
@betahouse. Cok guzel aciklamissin.. Ve Bizim yoneticiler. Hic. Kontrole etmeden. Kendi ulkelerinde. 0 olanlari doldurdu.. Su an. Muhendis bilmis adami gocmen degil...20 Milyon ipsiz sapsiz. Kontrole edimeden. alinmis Bos multeciler var. Devlet onlara zaman ve para harciyor... Allah. Akil versin
Suriye ve Afganistan gibi ülkelerde de akıllı insanlar vardı ama onları Avrupa ve Amerika aldı, bize posaları, tortuları, çöpleri kaldı. Onların almış oldukları okumuş mülteciler bile Avrupa'da sayısız olaya karıştı, sokakları tuvalet olarak kullandılar, kadınlara tacizde bulundular, bizdekilerden nedense olumsuz bir haber duyamıyoruz, kim bilir neler neler yapıyorlar ama basına yansımıyor olay çıkmasın, ayaklanma olmasın diye. Daha bunlar iyi günlerimiz.
Gelmiştir de
Öldürmüşlerdir
Yoksa o kadar din nereden çıktı
Tum ders. Alsinlar diye gonderilen Peygamberler Ortadoguya gonderilmistir..(Ozellikle Araplara)
Yahudilere
Çünkü tek inançlı millet onlarmış
Ta ki isaya kadar
Diğer milletler hep redddtmiş
Kuranda bahsi çok geçmesi
Medinede yaşayan Yahudiler
Onşaea getörği hatrlatyr
Yoksa konu o değil
Aslinda su an gelse. Peygamber yapacaklari bu olurda ve indirilen Kutsal kitabida yakarlardi
@Fursan1. Senin cevabin. ders. gibi olmus Dogru.. onlar ilk defa Tek tanriya inanmayi nbaslattilar
Kurana göre 28 peygamber var bunların 3 ünün peygamber olup olmadığida belli değil.
Dogru mu? Ben 120.000 biliyordum
120 bin peygamberin ismini kuran yazsa heralde sadece peygamberler kitabi olurdu.
Mantikli
avrupalıların peygambere ihtiyacı olmamış ya zaten doğru yolu bulmuşlar
Bence su an kesin bir peygamber ihtiyaclari var.. Onlara dogru yol olan. Filistinlilerin katleden israili dur gunah. yapiyorsun dedirtmek icin Avrupaya Sart..(Keske eskiden gonderilseydi Boyle sapkin olmazlardi..)
israil az **pu değil. onlar da dini kullanıyor işte yok burası bize vaad edildi bilmem ne
Avrupa akıllı da ondan
Yukaridaki ilk Cevap " gizli uye" nin. Cevapi haric tum Cevaplar. Cok anlamiyorum sagolsun. dusunmeye sevk ettiginiz icin.. Sizli "Sn. gizliuye" sizinki Cevap degil Soruydu.. Hz. isa Avrupaya gelmemisti. Romalilarin egemen oldugu Ortadoguya geldi.. Yani Avrupaya direk gelmedi
Yukarida"Tum Cevaplar anlamli olmus sagolun" yazmistim degismis gonderirken. Ozur.
Rica ederim
Tamam akillilar ama obur dunyayi dusunmuyorlar.. Gazze yakilip yikilirken israile devamli destek veriyorlar.. Peygamber inseydi onlara indirilen kitap ile dogruyu gosterirdi
Bir peygamber gelseydi akillisiniz ama gunahkarsiniz.. "Tovbe edin O her seyi Affedendir" deyip Avrupaya dogru yolu gosterirdi.
Hz Muhammed sav bütüüüünnnn insanların peygamberi
Şöyle düzeltelim; sadece insanların değil alemlere rahmet olarak geldiği için birden fazla alemin peygamberdir.
Alemlere rahmet olarak gönderildi evet aynen
Alemler. Trilyonlarca. Isik yili buyuklugundeki Kainati mi? Oyleyse. Hz. Isa, nin gorev alani bayagi kucukmus..
Hz isa avrupaya gelmemişmi
Hz isa yahudidir
Flistn blgsnde doğdu
Yukarida. iki uye. Hz. Muhammed alemlere. Yani trilyonlarca isik yili. buyuklugundeki evren icin. gonderilmis.. hz. Isa Orta doguya gonderilmis. gorev alani daha kucuktu.