Gece 2 de cinler tarafindan rahatsiz edildim?

Bakın simdi iyi dinleyin. Bu olay dün yaşandı. Ben 3 gündür hastayım. Yataklara düştüm hastalıktan resmen. Ve geceleri ya zor uyuyorum ya da deliksiz uyuyorum. Dün gece saat 2 de uyanmıştım ama ayağa kalkmadım. Sadece gözlerim açıktı ve sebepsiz yere gülmeye başladım. Gülme krizine girdim. Sayıklıyosundur falan demeyin çünkü uyanıktım o an. Ve gerçekten paranormal bi şekilde kahkaha atıyodum sebepsiz yere. Işıklar full kapalıydı. Çünkü ben ışıkta yatamam. Yaklaşık bi 8 dakika falan aralıksız güldüm ama gülme kriziydi. Kendimi alamıyodum. Niye boyle oldu bilmiyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım. Zaten o saatte evde dolaşırmış cinler. Hatta evde o saatlerde uyanık biri varsa onla uğraşırlarmış. Ne yani şimdi dün benimle mi uğraştılar? Rüya falan da gormedim ayrıca. canım canım durmadan gülüyodum. Ama kendimi kontrol edemiyodum. Farkındaydım. Ama engel olamıyodum. Acaba musallat mı oldular? Yoksa sadece dün uğraştılar mı? Dün hiç korkmadım aslında. Yani korkmam genelde boyle şeylerden. Cin filmleri falan izlerim hep. Hiç korkmam dabbe falan izlerim. Ama dün beni neye güldürdüler anlamadım. Gelip dürtseler neyse diycem ama gülme krizine soktular gece gece ya çok korkunçtu o halim. Gülerken dedim ki ben şu an napıyom ya? Sonra uykuya daldım. Saat 3 te uyandım 6 ya kadar oturdum sonra tekrar yattim 10 da kalktım. Hala aklımda o dünkü hareketlerim. Eeeee nası yorumluyosunuz yaşadığım olayı?

Gece 2 de cinler tarafindan rahatsiz edildim?