Okurken kanım dondu...
Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür.” : Tevrat: Yasanın Tekrarı (Tesniye) 7:2
“Tanrınız RAB bu ulusları elinize teslim ettiğinde, onları bozguna uğrattığınızda, tümünü yok etmelisiniz. Bu uluslarla antlaşma yapmayacaksınız, onlara acımayacaksınız ” Tevrat: 1. Samuel: 15:3.
Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür.” : Tevrat: Yasanın Tekrarı (Tesniye) 7:2
“Tanrınız RAB bu ulusları elinize teslim ettiğinde, onları bozguna uğrattığınızda, tümünü yok etmelisiniz. Bu uluslarla antlaşma yapmayacaksınız, onlara acımayacaksınız ” Tevrat: 1. Samuel: 15:3.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya onlarin kanini kitabini s2m ya. Monakoduum cocuklari kendileri yazmis. Nedenkanin donsun ki. Keske 2 . Dunya savasinda gercekten gaz odalarinda yakilsalardi
Okurken o kadar üzüldüm ki...
Vakti zamani geldiginde bak bakalim kimler kjmleri yok edecek gorecegiz. Beklesinler
Sakin knk
Kanka manka anlamam ben
"din" çok tehlikeli bir silahtir.
Aynen
neden kendileri yok olmayacakmıymış bıraksınlar ya bi kurşuna bakıyor mngklarımın yahudileri
😢🥺🥺
Tüm dünyayı onlar yönetiyor...
iç anadolu almancı köylüleri gibiler yahudilerin hepsi bir bütün bir ülkede yaşasalar Türkiye nüfusundan fazladırlar eminim. dünyanın sinsi en nalet sömürgeci zihniyeti ingilizlerdir damat ferit gibi haremini bırakıp kaçıp ingiltereye kaçan orul orul neyse :d ülkeyi ingilizlere teslim etmeyecek nice Atatürklere selam olsun. bugün gtünde koştuğunuz filistin ile aynı hale getirmeye çalışıyorlar bizi bop başganı baş alagvat da dahil :d
🇹🇷🇹🇷.
Kuran'da da var buna benzer ayet birde o açıdan bakalım , onların karısı kızı size helaldir diyor :)
Müslümanlara bunu diyebilirsin beni bağlamıyor
Dinler ilgimi çekmiyor hepsi hikaye
Kişiden kişiye değişir bu düşünce
Ama haklı olabilirsiniz
Değiştirilmiş olduğu için yok hükmündedir
Onlara var hükmünde.
Eninde sonunda yok edilecekler bizim kitabımızda da bu yazıyor
Keşke Yahudiler insanlığa gelebilse...
Gözleri dönmüş olanların ancak kara toprak gözlerini doyurur
Saçmasapan işte. Kendilerini üstün gören zihniyet.
Ayy😓 bunlar cookkk korkunccc
Yahudiler bu yüzden acımaz