erkek arkadaşımin annesi evlenin diye baskı yapıyor
Kendisi 30 yaşında ben 38 çocuk yapın hemen diyor
Kendisi çok yakışıklı ama lise mezunu ben yüksek lisans mezunuyum benim maaşım 45 onun 20 civarı
Ailemde soğuk bakıyor ne yapsam acaba?
erkek arkadaşımin annesi evlenin diye baskı yapıyor
Kendisi 30 yaşında ben 38 çocuk yapın hemen diyor
Kendisi çok yakışıklı ama lise mezunu ben yüksek lisans mezunuyum benim maaşım 45 onun 20 civarı
Ailemde soğuk bakıyor ne yapsam acaba?
Öyle bir yazmışsın ki gören de iki genç sanar. Ablacım 40 yaşına gelmişsin artık o yaşta evleneceğin kişi için de ailenden izin alma yani, ki bence o yaşlarda tekrar evlenmen zor. Seviyorsanız birbirinizi parayı pulu aileyi dert etmeyin Allah Allah
Her yaşta evlenilir çokta güzelim
Aksini iddia etmedim. Senin yaşındakilerin çoğu zaten evli olduğu için o yaşlarda birini bulmak zor diyorum. Yani bu şansı kaybedersen belki hiç bulamayacaksın. Ayrıca benim senin yaşına lafım yok, senin bu yaşta girdiğin ergen triplerine lafım var. Bu yaştan sonra da bir zahmet parayı veya aileni düşünme. Ailen de saçma bir şekilde davranıyor sanki genç kızmışsın gibi bir vermiyoruz kabul etmiyoruzlar falan. Hal hareketlere bak ya komedi gibi
Ailem değil kimse denk bulmadı herkes laf ediyor
Ayrıca bu yaştan sonra benden küçük birini düşünüyorum yurtdışına çıkacağım orada bulurum olmadı
Birde aşırı ilgi var bana çok fazla yazan var çok güzel olduğum icin
Abla o kadar güzelsen o kadar ilgi varsa niye birini bulmak için yurtdışına kadar çıkıyorsun? Sana yazanları değerlendirsene? Ayrıca erkekler genellikle kendilerinden daha küçüklere ilgi duyarlar daha büyüklere değil yani sen 30 yaşında adamı bulmuşsun hala mırın kırın ediyorsun
Birini bulmak için değil iyi bir iş buldum çok kazanacağım orada
Bende çok özellik olduğu için ben seçiyorum çok erkek var
İyi ne diyeyim umarım kendince uygun birini bulur mutlu olursun
Cevap
3Cevap
Bende bunu anlamıyorum kültür seviyesi belki seninkinden yüksek çocuk senden genç ayrıca avantajlı olan o gibi
Lise mezunu o
Olabilir hal ve hareketleri konuşması davranış biçimi toplumdaki yeri çok önemli benim babam ilkokul mezunu 4 dil biliyor silindir hacmi özkütle metreküp hesaplamasını mühendislerden iyi yapıyor diploması değil kendini geliştirmiş olması önemli bana göre üniversite mezunu olup adını söyleyemeyi beceremeyen bir sürü adam tanıyorum
Öyle olmuyor işte 4 üniversite okudum yüksek lisans yaptım Amerika da iş buldum çok kazanacağım o orada ne yapacak? Ancak berberlik
O halde ideallerinden vazgeçme evlenme yani için almıyorsa karar senin ama şunuda diyim belkide üniversite mezunu biriyle mutsuz olacaksın Amerika'da çöpçü ve doktor evlenebiliyor amaç yalnızca mutlu olmak sen sadece kariyer için evlilik arıyorsun sen yalnız git çocuğuda mutsuz etme sende mutsuz olma
senin zihniyetini skm 40 yaşına gelmiş bitiksin seni alacağına oturda iki rekat şükür namazı kıl hırto
Müslüman değilim
Sende benim yadlardasin mezar yeri bak kendine 😅😅😅
34 değilmisin namaz kıl mezar yeri bak 😄😄😄😄
38 olcam ayrıca sende benim yaşıma gelmişsin canım 😅😅
Sen namaz kılıyorsun da noldu? Şu kullandığın tabirlere bak utanmaz saygısız. Millete ders vereceğine önce kendini düzelt, rezil.
@siskohakim21 kültür seviyesi belli ayrıca kendisi de benim yaşlarımda kompleksli
Madem namaz kılmıyorsun hangi hakla başkalarına namaz kıl diyorsun? Zeka pırıl pırıl, maşallah abicim
@siskohakim21 kendisi 40 geliyor ama namaz kılmaz başkasına şöyler
Çocuk konusunda annesi haklı 38 yaşındasınız sonuçta. İyi anlaşıyorsanız beklemeye gerek yok.
ailen paragöz erkeğin ailesi de onun iyliğini istiyor araya parayı vasfı katma sen mezun isen ne olmuş yani
Yurtdışına yerleşeceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?