Arkadaşlar annem her konuda baskı yapıyor. Ama bu artık dini boyutları bile aştı. Kıyafetimi, arkadaşlarımı geçtim. Artık tırnaklarıma, evde giydiklerime, Allahla benim arama bile karışıyor. Zaten yaşlanmaya başladı hepten huysuz. Bunlar yetmiyo gibi her şeyimi kısıtlamakla beni tehdit ediyor. Abilerim dövmekle tehdit ediyor. 18 olmadığım için bir şey yapamadığım gibi karşılık verince daha kötüsü oluyor. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biraz daha sabırlı ol şu an yaş bakımından baya küçüksün biraz daha olgun yaşa geldiğinde neler yapmak istediğine daha iyi karar verebilirsin❗
Ne yapmak istediğime eminim. Bunlardan uzak yerlere gitmek. Ablamlar da var ve onlara da zamanında böyle davrandılar. Herkes mutluluğun bu aileden uzak bir yerlerde olduğuna inanıyor. Ben sadece nasıl yapabilirim bilmiyorum
Sen çok iyi anlıyorum fakat nereye gidebilirsin ki ailenden ayrıldığın zaman akrabalarına gitmeyi planlıyorsan en fazla bir kaç gün misafir ederler seni
Hayır tabii ki akrabalarımdan nefret ederim. Üstelik tabii ki ailem oraya da gelir ve beni zorla götürür. Ayrıca akrabalarımın çoğu da bunlar gibi
Anladım umarım kardeşlerinle yanlış bir şey yapmazsınız Rabbim yâr ve yardımcınız olsun
Peki kaç kardeşsiniz
Kardeşim yok. 5 kardeşiz ve abimler ve büyük ablam evli küçük ablam da nişanlı. Evlenmeden önce de mutlu olmak için evlenmek gerektiğine inanıyordu ama bu evdeki bütün kızlar
Hepinizde mi aynı dertten muzdaripsiniz
Kız kardeşler olarak ataerkil sistemin yetiştirdiği ailemizin bizi ezmesini kastediyorsan evet. Mesela beni okula gönderiyorlar diye onlara teşekkür etmeliymişim çünkü bu bir özgürlükmüş. Ablamlar okutulmadı da
Maddi sıkıntı yüzünden mi okutamadılar yoksa okumalarına izin mi vermediler
Annen sana durup dururken mi sarıyor eğer öyleyse psikolojik sorunları var demektir..
Durup dururken değil. Mesela dinde günah diye şunu giyemezsin, tırnak uzatsam uzatamazsın pis. Yani kendi kurallarına uymayan bir şey yaparsam başlıyor bana sarmaya. Ama psikolojik problemleri de var yani bence
Güzelce ders çalışıp uzaklara güzel bir üniversiteye giderek bu sorundan kurtulabilirsin
İnan başka çözümüm olmadığının farkındayım ve çalışıyorum. İyi bir lisede yatılı kalıyorum ama eve geldiğim ayda birkaç günde milyon kez her şeye karışıyor. Bunlara nasıl tepkiler vermeliyim ne derse tamam diyip yapayım, şimdilik susayım mı? Hem üniversite kazanınca çok uzaklara neyle gidicem param mı var? Nasıl yaşayacağım?
şu an yapacağın bir şey yok 18 olmadığın için her şeye eyvallah çekeceksin. Uzaklarada gidincede part time bir işte çalışırsın olur biter.
İyi de bu kadar adam işsizlikten yakınırken ben nasıl iş bulucam?
Kadınlar çok daha kolay iş buluyor. Birde başarılı olduğun hobiler varsa bu hobilerdende ek gelir sağlayabilirsin.
Ne yazık ki yok. Önüne ekmek atıp büyümemi bekleyen ailelerden benimkiler. Ayrıca kadın iş yapamaz diyen kesimi de unutuyorsun. Sence rahat yaşamak için gitmem gereken yerler nereler olabilir?
şu an nerde yaşıyorsun? Şimdi çok uzak bir yer söylersem gidip gelmesi bile çok maliyetli olabilir.
Trabzonda yaşıyorum ama gidince geri gelmeyi düşünmüyorum. Eğer böyle devam ederlerse 18den sonra istediğin hayatı yaşamaya başlayınca zaten beni istemeyecekler
Biliyor musun tahmin etmiştim. Trabzon rize veya konya diye düşünüyordum.
Gittiğim yer pahalı olmasın birazda medeni insanlar olsun diyorsan eskişehire gidebilirsin. Güzel yerdir.
Nedense zor değil kadınların aslında sevilmediği yerlerin buralar olduğu.
buyuyup kendi basinin caresine bakana bakar boyle
Ne kadar büyümem gerekiyor? Çünkü artık dayanamıyorum
orasini sen biliyorsun
18 ol başka şehre taşın ben öyle yapıyorum
Nasıl yapıcam ki. Evleniyim mi? Okul kazansam kendimi geçindirecek parayı nerden bulucam? Nasıl yaşayacağım? Tek başına yaşamak benim için sorun değil ama param yok
Benim de param yok iş buldum şehir dışında çalışıp kazanıcaz daha genciz önümüzde uzun bi yol var kaderimi kimseye bırakmam
Okuyorum ama. İyi bir üniversite kazanabilme şansım var. Üniversite okumak için de paraya hatta günümüzde çok paraya ihtiyaç var
Üniversite okurkan ek iş yapabilirsin illa sıkıntı çekersin ama üstesinden gelirsin korkma hem ev arkadaşı falan da bulursun orada
Kendime bakabilecek kadar para kazanabilir miyim? Peki bir şehir önerir misin?
İş bulduğun şehre gitmen daha iyi olur okul da önemli tabi
Canı sıkılınca sana sarıyor
Babandan ayrı mı
Hayır ama babamla yan yana gelince daha kötüler inan ki. Hem birbirleriyle hem bizimle kavga ediyorlar
Bi eksiklik belli
Kaç yaşında annen
50 neden
Yaşlı kafası işte normalll