Güncellemeler
+1 yıl
Nezih insan kalmamıs
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Jesabel kısmını görünce gülme tuttu bıraktım bakmayı.
Sebep Fatma mı olsaydı
Evet. Fatma olabilirdi. İsmi gördüğüm gibi yabancı özentisi dizi çakması bir konu olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor.
Bazı konuları sadece yabancı karakterler kaldırabiliyor tıpkı zombi korku temalarının Türklerde bayat durması gibi. Her seyi özentilik diyorsunuz ya Şu an kullandığın telefon bile yerli degıldır eminim
Ne alaka? Bu hikaye roman artık her ne ise yabancılara yönelik mi yazıldı? Türkçe yazıldığına göre Türklere yönelik yazılmış olması gerekiyor. Ee? Türklere bayat duracak şeyi niye yazıyorsunuz o zaman?
cumleleri cok agır ya akici degildir bence bu kitap
Ağır derken anlamadım
dili ağır yani nesini anlamadin
Nesi ağır? Hic klasik okumadın sanırım onların dili ağır oluyor çünkü
ben kendi eleştirimi yaptim BENCE öyle bana öyle geldi peki tesekkurler demek zormu neden kabul etmiyorsun anlaamdim
Bu dile ağır diyiyosan klasiklere ne dersin acaba okuma alışkanlığın olmadığı İçin 2 satır okumak ağır geliyo
bunun okuma alışkanlığı ile bir alakası yok ön yargilisiniz. kitabin dili ağır ve bilinçli olarak ben kitap yazıyorum ya dercesine ağırlaştırılmak istenmiş
Ön yargılı sensin kitabı okumadan kısa bir alıntıya göre ağır vs demissin
şimdi kitabi okuyup bitirip oyle yorum yapmamı mi bekliyorsunuz şakamisiniz 😂
Olur;)
yok tesekkur ederim siz okuyon
İşine bak hergele
ne nası gözüküyo
Kıt mısın okuman yazman yok mu senin gibi varosların olduğu yere ne diye soruyorsam
kitap hakkında görüşlerimi okumadan bildirmem yazara haksızlık olur kitabı soruyorsan
Kısa bi alıntısı yazıyor kapagı orada yazılan vs ilk izlenimi sormuştum zaten burada kitap okuyacak insan yok
kötü olmuş
okumama
Sen anca karikatür okursun ergen haspa
nutuk ve kavgam dan sonra önrebileceğin bir karikatür varsa okumayı düşünebilirim