İçime öyle bir ferahlama geliyor ki anlatamam, dünyanın tüm yüklerinden arınmış hissediyorum kendimi, muhteşem. Rabbim bu huzuru herkese nasip etsin inşanllahh 🙏🙏🙏 (tabi kâfirler ayrı, onlar yapramı yesin)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence iyi bir histir
Katılıyorum mümin kardeşim benim 🤲📿
Evet iyi hissettiriyor. Rabbim bazılarının kalbini mühürlemiş, yazık dua bile edemiyorlar sığınacaklari bir liman yok
Amaan boş ver Allah süper
Allah ne kadar süper lan
Kur an okumak namaz kılmak kısacası Allah a sığınmak çok güzel bir duygu
Evet Allah'ın korumacı yapısı çok güzel
Sen kalben kendini Allah'a adarsan Yaradan seni huzuruyla şereflendiriyor
Yanlış anlaşılmasın da namaz'ın kökeni Hindistan'a dayanıyor diyorlar. Ben de kılıyorum bak, ama işte öyle yani. 4500 küsür din var dünya genelinde.
Bende kılıyorum ama senin gibi yoğun hissedemiyorum
Hayır vakit kaybı gibi his veriyor
Şüphesiz! Özellikle sabah namazı
Masaallah allah devamını getirsin
Değil
Yüklenen anlam sayesinde öyle oluyor bence
Hiç bu açıdan düşünmemiştim. E Allah yok o zaman?
Bilemeyiz diye düşünüyorum
Pardon Allah diye sormuşsun, Allah'a inanmıyorum ama belki başka bir yaratıcı vardır
Hadi ya, e ben bu kadar namazı boşuna mı kıldım şimdi?
Kendini iyi hissetmeni sağladığı için boşu boşuna sayılmaz
E şu saatten sonra nasıl aynı etkiyi alacam ben? Büyük hayal kırıklığına uğradım her şey boşunaymış ben hayal dünyamda mutluydum niye bozdun ki şimdi?
Ben böyle dedim diye imanına bir şey olmamıştır sjsj önceden vardıysa
Bunca zaman yok muydu yani 😓
Ciddi misin dalga mı geçiyorsun emin olamadım 🙄
Dalga denizde olur ama şu an hava güllük gülistanlık olduğu için denizde de dalga yok
Anladım
Boş boş konuşuyor Allah vardır 1370 yıllık kuran bulundu
Ee bu neyi kanıtlıyor
İçindeki mucizeler çoğu şeyi kanıtlar zafiyet suresi 47. ayet göklerin genişleme ayeti 1370 yıllık kuranın içinde geçiyor oysa bunu bilim sadece 100 yıl önce keşfetti
Emirdağ-03lü boş ver reis uğraşma bu Allahı kıskanıyor ondan böyle konuşuyor bırak kudursun
İlk çeviri şöyle aslında "... Genişlik sahibiyiz" daha sonra evrenin genişlediği öğrenilince "Genişleticiyiz" diyor denmeye başlanmış. Ayrıca diyelim ki gerçekten evrenin genişlemesinden bahsediyor, yine de Kur'an'dan önceki kaynaklarda bulunan bilgiler mucize sayılamaz..
Yok kıskanıyo bu ya Allah gibi süper güçlerim yok diye
Ben neden açıklıyorum ki sjs iyi günlerr 🤗
Allahı sen islamla geldi mi sanıyorsun? şu an eski bilgiler de var derken bile yine allahı kanıtlıyorsun çünkü o dönemlerdede hristiyanlık vardı incilde de yazıyor zaten göğün genişlemesi ve okuma yazma bilmeyen sıradan bir insan bunu nasıl bilebilir? insan da düşünce olur peygamber o dönemde içecek su bile bulmanın zor oldugu dönemde nasıl kendisinden yıllar önce bulunan mucizeden haberi olabilir bir peygamberin
@Emirdağ-03lü evrenin genişlemesinin Kur'an'dan önce başka kaynakta da yazmasından bahsettim, Allah'tan değil
Bu bile bir mucize zaten teleskop ile ilk defa 1910larda kanıtlanıyor genişlediği çıplak gözle ondan önce teleskop mu vardı bu insanlar nereden biliyordu evrenin genişlemesini
bahsettiğin kaynaklar roma dönemi kaynakları ve onlarda zaten hristiyandı hristiyanlık islamın öncesi zaten incilde de genişlediği yazar
İncilde yazıyorsa bunun daha sonra Kur'an'da da yazması nasıl mucize oluyor, neden Hristiyan olmuyorsunuz
@Emirdağ-03lü reis bişi soracam cennetteki hurilerin hepsi kadın mı erkek huri yok mu?
Erkeklere huri değil gılman deniyor
Yok ben erkek huri istiyom
Gılmanlar kadınlar için demedim zaten..
Peki pasifler mi
@Emirdağ-03lü reis sorum henüz cevaplanmadı ama bir sorum daha olacak. Cennette Opet var mı? Benim hijyen takıntım var da kendi evimde değilsem Opet dışında hiçbir yerin tuvaletini kullanamıyorum, hijyen konusunda sadece opete güvenebiliyorum ve tuvaletleri çok rahat, cennette Opet yoksa söyle baştan gitmiyom Opet tuaveleti olmayan yerde yaşayamam ben.
Gitmiyim*
Gerçekten müslüman değilsin di mi dalga geçiyorsun sjdj
Terapi gibi
Hayır değil
Elbette öyle