Haberi ekledim. Ülkemizde çok temiz kafalar var helal olsun :D Bu arada minik küçük anketime katılırsanız sevinirim :D
McDonald's
Burger King
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Haberi ekledim. Ülkemizde çok temiz kafalar var helal olsun :D Bu arada minik küçük anketime katılırsanız sevinirim :D
Şempanzeler kadar IQ yok bunlarda.. kola dökenler de aynı.
Allah bizi bu kafalardan kurtarırsa bu ilke otomatık olarak 100 yıl ileriye atılacak :D
İmkansız ne yazık ki bunlardan kurtulmak.. bunlardan milyonlarca var
cahillik sadece maalesef...
Teşekkürler
Cevap
2Cevap
Ikisini de boykot ediyorum. Umarım ciddi manada zarar ederler ve şube kapatırlar
Yok etmezler :D
McDonald's resmi sayfasından, Filistin halkına 1 milyon dolar bağış yaptığını açıklayıp, bizim patron Arap bizim savaşta tarafsızız açıklaması yaptı. Sence zarar etmemiş olsaydı bu açıklamayı yapar mıydı?
kımın ne yaptıgı umrumda değil savas bizim savasımızda değil. Beni tek ülkem ilgilendiriyor. Böyle protestolarda saçma geliyor. Herkes filistini desteklemek zorunda değil ki geçmişte osmanlıyı karşısına almıs devlet kendisi. Hanı Atatürk konusu açılınca ortada osmanlı torunuyuz dıye dolasıyorlar ya gördük nasıl torun olduklarını :) He cok destekliyorlara toplayalım parayı yollayalım sızı toplu sekilde filistine orada desteğinizi gösterin gelip burada bu tarz showlara gerek yok.
Vicdanına küf düşmüş, insanlığın ise bayatlamış. Düzgünce cevap vermek yerine Atatürk maskesi takılmış yine.
Önce teknik bilgi vereyim, haberin olsun. Filistinlilerin sattığı toplam toprak oranı, %4
Diyelim ki tüm topraklarını sattılar, 5 bin çocuğun öldürülmesini haklı çıkarır mı?
İsrailin ve Filistin savaşı seni ilgilendirmesin de, 5 bin çocuğun bombalanarak katledilmesi azıcık bile insani yanına dokunmuyorsa, sana diyecek hiç bir şeyim yok. Git tıkına tıkına hamburg ye, burnundan gelene kadar SB kahvesi iç.
Senden ve senin gibi şahsiyet fakirlerinden herhangi bir tepki beklenmiyor. Bu Müslümanların ve ya en azından insan kalanların gösterdiği bir tepki. Seni ilgilendirmez.
az ötede gösterin o zaman. Savas var dıye uzulecek halım yok. Beni ülkemdeki sorunlar ılgılendırır bir tek. Doğu türkistanda zulum olurken çini destekleyen filistini destekleyemem ben. Doğu türkistandaki de cocuk değilmi? Birde gelmiş vicdanıma laf ediyor en azından sizin gibi show yapmıyoruuz. Madem üzülüyorsunuz tekrar ediyorum gidin desteğe tutmuyor kımse sizi. Atatürk sadece örnekti. Hanı Atatürk lafını duyunca cin çarpmıs gibi tepkı verip biz osmanlı torunlarıyız dıyor ya bunu belirtmek için verdiğim örneği farklı yerlere cekme
Atatürkün hangi kitapları yazdığını bilmeden, hangi cephelerde savaştığını umursamadan, 6 ilkesinin ne olduğunu merak etmeden bu maskeyi takanlar çok iki yüzlüsünüz.
Doğu Türkistanda neler olduğunu senden daha iyi biliyorum. Onların önderi olan kadın kim biliyor musun? Neden Centcom toplantılarına katıldı biliyor musun?
Bunların hiç birinden haberin yok.
Ben de diyorum ki, dünyadaki siyasetten ve planlardan haberin olmayabilir.
Neden çocuk katliamına duyarsız kaldığın da zerrece umurumda değil. Senin gibilerden ne dua ne destek kimse beklemiyor.
Sadece insan kalabilmiş duyarlı olanların tepki ve protestolarına karışma. Sen süslü ve boktan yaşantına devam et
Ne faresi
habere tıklayıp öğrenebilirsin
Sağ ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar