Adam eşine sonsuz güvenip arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verdi diye güzel kardeşim ilan edildi. güzel kardeşim diyenlerin de kendini alfa zanneden 13-14 yaşındaki ergenlerden farkı yok. Kültürlülü , bilgili, hak, hukuk, adalet nedir bilen. Ebeveynleri tarafından güzel yetiştirilmiş. Özel hayata saygılı kim varsa ona güzel kardeşim diyorlar. Ece Taşer güzel olduğu kadar Türk kazalarının hepsinin hayal ettiği bir karakterle evlenmiş. Erkekler de başta dediğim kavramların hepsini yıllarca yanlış öğrenmiş. Mesela hak, adalet dediğimiz kavramları islamdan öğreniyorlar. Mahkemede kadını şahit saymayan dinden adalet öğrenmek 😂 neyse. Kavramları böyle böyle ideolojilerden öğreniyorsunuz. Öz alan öz kimliğe saygıyı hiç bilmiyorlar. Mesela evlendiler diyelim 7/24 aynı yatakta uyumaktan rahatsız olan bir insanın ısrarla aynı yatakta uyumaya diretmek evlilikte öz alana saygısızlıktır. Güven olayı da tamamen şöyle bir şey eşine senden yakışıklı güçlü erkeklerin yazacağını tahmin ediyorsundur ama hiçbirinin seni yerini alamayacağını biliyorsundur. İşte bu özgüven denilen kavram. Zaten size bu güveni oluşturmamış birisiyse ve tatile gitmesine izin vermiyorsanız olay burada başlıyo. Yoksa daha önce bir şeyini sezinlediğin eşinle otur konuş sana şu sebepten güvenmiyorum o yüzden gidemezsin de ve oturun bu sorunu çözmeye çalışın bunda hiçbir şekilde sorun yok. Bir de gidip adamın ev işi yapmasına güzel kardeşim diyorlar 😂 tuvaleti temizlemesi bulaşık yıkması vs insanlık değil güzel kardeşim 😂👏🏻 . Hâlâ erkekler eve para getirsin kadınlar ev işi yapsın kafasından çıkamayan mağara ayıları var ne kadar acı ya.
Güncellemeler
+1 yıl
G-a-va-t kelimesini uygulama güzel kardeşim diye çevirmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar