Öncelikle pişmanim ve rabbimden ağlayarak, utanarak tövbemi ettim. Vicdanimla kendi aramdayım, kendimi affetmeye çalışıyorum. Tavsiyeleriniz neler?

Yasim 30 ve 10 sendir evliyim mutluyuzda. Bana instagramdan birisi yazdi fake hesap oldugu icin beni tedirgin etti bu ve arastirdim cevremden olup olmadigini ögrenmeye calisdim. Bana ispat ede bilecegni söyledi bi sekil ispatlamaya calisdi sesini duyurdu tanidik ses olmadigini göstermeye calisdi. Bu benim en büyük hatam oldu , tanidik oldup olmadini arastirmak yerine direk engelleseydim hic bisey olmiycakdi. Yani ztn telefon görüsmesi haricinde bisey olmadi toplasaniz 15/20 dak ama o bile beni mahvetmeye yetti. Bana sürekli güzel oldugumu beni begendini ve keske karisi ben olsaymisim gibi imalarda bulundu. Ben kesinlikle tesekkür ederim falan gibi karsiliklar vermedim ama yazismis bulundum. Son olarak bakdim yazismalar olmiycak yerlere gidecek yazma sakin bidaha arama dedim. Son 2/3 dak daha benmle konusursan birdaha sözümde durup arayip sormam seni dedi. Kendimi mecbur hissettim gercekten burada ne siz beni ne ben sizi tanirim mecbur kaldim korktum bana bi sekil zarar verir diye konusmayi yaptik ama kendi acisindan normal bi konusma degildi o an. Sanal... gibi düsünün ama benim istemedimi zorla mecbur birakildigimi cok iyi anladi niye konusmuyosun bisey söylesene diyip durdu. Sonunda konusma bitti sözünde dur sakin arayip yazma dedim. Ve tel kapaninca agladim üstünden günler gecdi kendime gelemiyorum o kadar pismanimki en basda engellemedigim icin bu benim aptalligim. Böyle bir yanlisa birdaha düsermiyim büyük konusmiyayim asla düsmem ailem evlilik bunlar kutsaldir ve bu bana cok iyi bi ders oldu.. tövbemi ettim Rabbim beni ve benm gibileri affetsin daha büyük hatalardan korusun hala iyi degilim..

Güncellemeler
+1 yıl
Baska yazan yokmu? Benim cevaplara ihtiyacim var kiz arkadaslarimiz bi tane kiz yazdi gerisi hep erkek?
Öncelikle pişmanim ve rabbimden ağlayarak, utanarak tövbemi ettim. Vicdanimla kendi aramdayım, kendimi affetmeye çalışıyorum. Tavsiyeleriniz neler?