Yasim 30 ve 10 sendir evliyim mutluyuzda. Bana instagramdan birisi yazdi fake hesap oldugu icin beni tedirgin etti bu ve arastirdim cevremden olup olmadigini ögrenmeye calisdim. Bana ispat ede bilecegni söyledi bi sekil ispatlamaya calisdi sesini duyurdu tanidik ses olmadigini göstermeye calisdi. Bu benim en büyük hatam oldu , tanidik oldup olmadini arastirmak yerine direk engelleseydim hic bisey olmiycakdi. Yani ztn telefon görüsmesi haricinde bisey olmadi toplasaniz 15/20 dak ama o bile beni mahvetmeye yetti. Bana sürekli güzel oldugumu beni begendini ve keske karisi ben olsaymisim gibi imalarda bulundu. Ben kesinlikle tesekkür ederim falan gibi karsiliklar vermedim ama yazismis bulundum. Son olarak bakdim yazismalar olmiycak yerlere gidecek yazma sakin bidaha arama dedim. Son 2/3 dak daha benmle konusursan birdaha sözümde durup arayip sormam seni dedi. Kendimi mecbur hissettim gercekten burada ne siz beni ne ben sizi tanirim mecbur kaldim korktum bana bi sekil zarar verir diye konusmayi yaptik ama kendi acisindan normal bi konusma degildi o an. Sanal... gibi düsünün ama benim istemedimi zorla mecbur birakildigimi cok iyi anladi niye konusmuyosun bisey söylesene diyip durdu. Sonunda konusma bitti sözünde dur sakin arayip yazma dedim. Ve tel kapaninca agladim üstünden günler gecdi kendime gelemiyorum o kadar pismanimki en basda engellemedigim icin bu benim aptalligim. Böyle bir yanlisa birdaha düsermiyim büyük konusmiyayim asla düsmem ailem evlilik bunlar kutsaldir ve bu bana cok iyi bi ders oldu.. tövbemi ettim Rabbim beni ve benm gibileri affetsin daha büyük hatalardan korusun hala iyi degilim..
Öncelikle bi sakin olur, detayı yazarken nefes nefese yazmış gibisin o heyecanın ve gerginliğin bariz hissediliyor. Madem tanımadığın birisi ne diye elin adamı ile telefonda konuşmayı sürdürüyorsun ki? Diyelim ki dediğin gibi korktuğundan ötürü bu konuşmaları sürdürdün ne diye bel altına bağlamasına müsade edersin? Hiç arkadaşın ya da bu tarz şeyleri paylaşabileceğin birisi yok mu etrafında? Adamı tanımıyorsun ki, ya saptantılı bi ruh hastası ise? Umarım öyle değildir de. Bu sana bir ders olsun bence, bir daha böylesi bi durumda bi kardeşinden ya da yakın arkadaşından akıl alarak hareket et ve nolursa olsun fake hesapların peşine düşme. Sosyal medyada alışık olacağın şeyler olmalı bunlar artık. Bana da fake hesaptan istek ya da mesajlar geliyor ama bakmıyorum bile. Şayet mesaj kutuna namusunla ilgili ya da saygısızca mesajlar düşmüyorsa hiç tınlama bile o tarz mesajlarda da baktın ki strese gireceksin eşine ya da bi yakınına haber et. Olmuş bitmiş artık, düşünmeye değmez. Sana tek diyeceğim bu şahıs bi daha seninle iletişime geçmeye çalışırsa korkup da pas verme. Direkt bas engeli. Her karşına çıktığında engelle bir daha da bu tarz oyunlara gelme.
14 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin öyle haklisinki cok kizdim hala kiziyorum kendime nasil düse bildim böylesi bir hataya diye. Ins dedigin gibi olur ve birdaha yazmaz. Engellerim ve kendi sayfamida silerim gerekirse
Soran+1 yılCok gerildim ve hala gerginim yazdiklarimada yansimis ola bilir
Soran+1 yılKardesim ile paylasdim bu durumu demin. Oda ayni seyleri söyledi. Tabiki yazismak konusmak yanlis yapmissin ama olmus bi kere dedi. Ve ben duygusal anlamda bisey yasaamdim. Icim bir an bile rahat degilde. Biseyin icine düsmüs oldum korkumdan cikamadim isin icinden. Bataklig saplanmis gibi hissettim sonuna dogru ne yapacagimi bilemedim.. ders oldu bana..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece o konuşma olarak kendinizi düşünmeyin, bu konuşmaya ve ilgiye sizin ihtiyacınız varmış ve olmuş. Büyük ihtimal eşinizi tanıyan biri ve sizide arzulamış. Yalan yok yakın çevremizdeki kadınları bizlerde çok merak ediyoruz. Kötü yanı şu, bir süre boşluğa düşüp aynı konuşmayı tekrar istemeniz olacak. Sanırım eşiniz şehir dışında?
112 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir sehir disinda degil ve o kiside bana bir saatden fazla uzaklikda olan bir mesafede oldugunu kanitladi. Yakin cevremden hatta esimin ark filan olsa bence durum daha vahim
Olmazmiydi. Bence cok kötü olurdu..
Cevap sahibi+1 yılAma genelde ilgimizi çeken yakınımızdaki kadınlar oluyor. Siz kötü bir şey yapmamışsınız. Sadece evdeki boşluğu doldurmak için bir şeyler denemişsiniz. Aklınızdan görüşmek geçtimi hiç, hayır sakın diyip kendinizi dizginlediğiniz an
Soran+1 yılAklimdan gercekten görüsmek hic gecmedi. Böyle biri degilim ben ztn. Yani nasil söyleyeyim bu dedgim son bir kac dakika cinsel icerikli yapilmis olan konusma (benmle konusursan seni bidaha rahatsiz etmem diyerek manipüle edip bir nevi beni konusmaya zorlayan) bile günlerdir agir pismanlik yasamama yetti..
Cevap sahibi+1 yılAma buna ihtiyacınızda varmış unutmayın. Bunu yaşadıktan sonra eşinizin yanına gidip bişeyler yapmak istedinizmi peki?
Soran+1 yılNe gibi neden ihtiyacim olmus ola bilir? Sonucda yapilan bir yanlis deglmi bu evli bir bayanin hic bir sekilde normalde karsi cinsle görüsmesi olmamali. Cok yanlis. Bende bunu yapmis oldum. Esimi ne kakar cok sevdigimi daha iyi anlamis oldum aslnda bu sayede..
Cevap sahibi+1 yılBizde 11 yıldır evliyiz. Bazen insan kendini boşlukta hissedebiliyor. Sanırım siz tesettürlü evine bağlı bir kadınsınız ve başka bir erkek ile bişey denemiş olmak sizi çok rahatsız etti. O kişi sizde merak uyandırdı o gecenin verdiği sessizlikte ve o an bişeyler denemek istediniz sizde, eşinizle cinselliğiniz kötü anlamına gelmez bu. Sadece farklı bir haz bu
Soran+1 yılEvet tesettürlü evine bagli iki cocuk annesiyim. Bugüne kadar böyle bisey basima gelmedi gelmezde ins birdaha. Aslnda bisey denemekde denmez bisey olmadi 1-2 dakikalik konusma haricinde. Bana sürekli karsi taraf yazdi biseyler. Ben karsilik vermedim. Son konusmada rahat versin diye bana zarar vermesin diye (sonuc olarak yazisdim azda olsa) korktum bi sekil bana zarar verir bununla diye istedigi sekilde konusmus oldum, zorla oldu bir nevi.. ama 1 dakikayi gecmez bu konusma sonrasi pismanlik hissi buraya yazdiklarim iste.. 😞
Cevap sahibi+1 yılSizi anlayabiliyorum o an o hisse bazen insan engel olamıyor. Acaba bir daha bu boşluşa düşermiyim hissi hep içinizde var. Konuşmak istermisiniz özelden eğer sizin içinde bir mahsuru yok ise. Yaşı kendime yakın ve evli biri ile burada konuşabilmek biraz imkansız gibi. Genelde yaş baremi biraz burada düşük maalesef
Cevap sahibi+1 yılNe dersiniz olur mu?
Soran+1 yılBen burdan kimseye yazamiyorum özelden hatta bazi konularda cevap vermek istedim sorulara ama xper sayisi diye bisey var sanirim ben yeni oldugum icin seviyem/puanim artik adi her neyse düsük geldigi icin bazi eylemlerde bulunamiyorum , anliyamadim
Cevap sahibi+1 yılBenim ismime tıklayın. Arkadaşlık gönderdiğinizde konuşabiliyoruz
Cevap sahibi+1 yılAaa pardon siz konuşmak istemiyorum demişsiniz kusura bakmayın. Ama ben sizi çok merak ettim. Sizinle yaşlarımız yakın belki bişeyleri paylaşmak iyi gelir diye düşünmüştüm
Bak simdi kardeşim. Zannetme ki sen teksin. Her kadın ilgiden hoslanır. Kişi sana ilgi duymus kacamamıssın “kadın dogada av erkek avcıdır “ tırnak ıcınde. hele bir de on yıl ılıskı genelde aldatma donemlerı. Hele bi de sorun varsa ılgısız bırakıosa esın ki genelde boyledır. Oooo. Bidaha yapma bır sey olmaz
114 Yorumla
Soran+1 yılIstem disi gelisdi bi amda hersey. Bu aldatmaya girermi? Kesinlikle görüsmüyorum görüsmemde. Hataydi..
Soran+1 yılÖyle bir bulusma duygusal anlmda birseyler kesinlikle olmadi benim acimdan.. olamazda.. sadece msjlasma ve kisa müddet telefon görüsmesi olarak kapandi konu
Soran+1 yılKimse yapmiyor gibi tabi ama kimsenin icini bilemeyiz dogru
Soran+1 yılBen kendimi paraliyorum günlerdir yanlis yaptim diye insalar bunu demekki normallestirmis oda iyi
Soran+1 yılIyi derken hayret yani o manada
Soran+1 yılHala ayni sayilirim yani belki bir baskasi icin sacma ola bilir ama ben bunu cok dert edindim kendime toparliyamiyorum bir türlü daha cok vicdanim susmuyor
Soran+1 yılKim mesela? Terapistemi gitmeliyim
+1 yılbence senin kendi eşin ile aşk muhabbet ve cinsellik yok onları düzeltir isen unutursun her şeyi ama düzelmez ise o zaman kendi istek ve arzun ile bir ya da birden fazla erkek ile yakınlaşman muhakkak olacaktır
121 Yorumla
Soran+1 yılAslnda esim bana cok düskündür tabiki dört dörtlük degil hersey bazi problemler oluyor ara ara ama seviyoruz birbirimizi. Benm hatam ve bosluguma gelen bir andi. Ders oldu bu olay bana
- +1 yıl
sana bu boşluğa düşüren olay neler
Soran+1 yılYazdigi gün aksam yanlizdim uykum yokdu canim sikilmisdi. Esim sabah erkenden ise gittigi icin erken yatar bende o yattigi icin erken yatiyorum mecburen. Ama uyku tutmuyor her gün. Alo ordamisin cevap verirmisin gibi seyler yazmis evet burdayim ne oldu ne istiyorsun diye cevap verdim sonrasi bi sekil geldi dertlesmek istedini vesaire yazdi bana sonrasi yine beni cok begendini beni cok istedini arzuladigini bende bunlarin cok yanlis oldumu öyle seyler yazmamasi gerektigini yazdim elinde olmadini söyledi. Ben cikiyorum istemiyorum böyle yazismalar evliyim esimi cok seviyorum yazdim sonrasinda iste ; tamam benmle yarin bes dakika tel görüsmesi yaparsan söz seni rahat birakicam sesimi duymazsin yazmamda birdaha sana dedi. Tamam dedim. Ama öyle cinsellik iceren görüsme yapmak istedgi aklimin ucundan bile gecmedi 😞
- +1 yıl
zaten yakınlaşma böyle başlar ve zaman ile cinselliğe dönüşür ve eğer kadın cinsel anlamda eşi ile sorunları var ise o da zaman ile başkası ile bu yakınlaşmayı ister
Soran+1 yılAllah korusun gercekten bidaha böyle bu tür hataya düsmem
- +1 yıl
onu için eşin ile seni sohbetiniz ilginiz seks hayatınız iyi olmalı
Soran+1 yılEvet dogru
- +1 yıl
ama eşin sana karşı ilgisi yok gibi evde yani senin ile pek fazla sohbet etmiyor gibi elinde bir kumanda yemek ve uyumak var gibi sanki
Soran+1 yılYok hayir bendende kaynakli ola bilir esim ilgisiz biri degil. Bu konunun esimlede alakasi yok aslnda.. benim cahilligime denk geldi canım bir anima denk geldi..
- +1 yıl
içimden bir ses diyor ki sanki senden eşine karşı mı acaba bir soğukluk var ya da başladı
Soran+1 yılSeviyorum ona karsi ilgimde var hala cok seviyorum onu kac yildir evliyiz. Bu sebepden zaten buralara kadar icimi dökmeye geldim pismanligimla bas basa kaldim ve cildiracak gibi oldum. Kimseyle paylasmak istemedim.. yani ztn normaldede cevreme öyle cok derdini anlatan bir insan degilim..
- +1 yıl
Dert anlatılarak rahatlatır insanı yok sa öbür türlü farklı yönlere de gide bilir duygular
Soran+1 yılEvet dertlesmekde gerekiyor bazen icine ata ata hasta ede bilir
- +1 yıl
aynen ama konu her zaman cinselliğe geçiyor
Soran+1 yılErkekler ile muhabbetde diyoersn sanieim. Yok ben normal bi kiz arkadasin / kardesin ile dertlesme demek istedim
- +1 yıl
evet erkek ile muhabbette oluyor ama kadınlar arasından bu konular konuşuluyor nadir de olsa
Soran+1 yılCinsellikde hayatin bir parcasi aynen illa konu oluyor
- +1 yıl
evet ama bunu eşin dışında başkası ile yapmak insana hem heyecan veriyor hem pişmanlık hissi
Soran+1 yılBen bilerek isteyerek yapmadim yani konunun öyle yerlere gidecegni tahmin dahi etmedim. Heleki öyle bir konusma ile karsilasacagimi bilemezdim. Istesem istekli olsam öyle seyler ztn bulurum yapacak insan , sosyal medya bu tarz seyler ile dolu maalesef.. benm üzüntümde bundan kaynakli bi sekil isin icinde buldum kendimi ve ne yapacagmi bilemedim panikledim ilk kez basima geldi..
Soran+1 yılZaten bakdim cinsellige dogru kayiyor hemen söyledim uzak dur yazma ben evliyim esimi ailemi seviyorum.. benimle bir kac dak konusursa daha kolay rahat biraka bilecegni söyleyerek benimle konusmayi sagladi. Bir an bile öyle konusma yapacagi aklima gelmedi normal sekilde konusup kapaticak ve birdaha rahatsiz etmiycek diye düsündüm. Ben cünkü böyle bi insan degilim. Dedigim gibi istesem meyilli olsam arar bulurum öyle konusacak muhabbet edecek birini.. 😔
- +1 yıl
evet olabilir ama o an belki istekli ve arzulu bir yanına denk gelirsin diye ummuştur karşı tarafta ki kişi ondan dolayı konuşmayı uzatmak istemiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ders çıkarıyorsan ve oda artık aramıyorsa kendine artık sıkıntı yapma. Bundan sonrasına dikkat et
116 Yorumla
Soran+1 yılYok arasa bile direk engellerim en basda yapmam gerektigi gibi.. ztn düsünüp düsünüp kendimi yedim bitirdim neden en basda engellemedin neden yapmadim neden yüzüne kapamadin diye.. olan oldu bundan sonrasi icin büyük ders oldu bana
Soran+1 yılBirdaha rahatsiz etmiyecegne yemin etti söz verdi engellemedim cünkü arkadas cevremden biliyorum engellesen bile baska bir sayfa acip yine seni buluyorlar bi sekilde. Tabiki birdaha rahatsizlik verirse durum farkli olur engellemeyi birak kendi sayfami silerim hemen
Soran+1 yılInsallah.. bakalim vicdanim susarsa bende rahatliycam azda olsa
Soran+1 yılSon bir dakika konusma bitmesi icin karsilik verme durumunda kaldim. Zorladi beni konussana neden cevap vermiyorsun sende bisey söyle diye. Kendime inanamadim sonrasinda nasil böyle bisey yaptim diye. O an aklimdan gecen tek sey konusma biran önce bitsin bidaha rahatsiz etmesin di. Yinede yanlisdi. Rahatsiz edersen de et deyip kapatmam gerekiyordu yüzüne. Bi an bile o konusmadan hoslanmadim..
Soran+1 yılSon 1/2 dak sürdü sürmedi normal konusmanin disinda konusdu ztn sürekli. Benden de istedi. Zorladi manipüle etti resmen beni. Hadi sende bisey söyle hadi bak 2 dak sonra kapaticaz ztn diyerek 😞
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılBuna eslik etmek denmez mecbur birakildim oda farkindaydi bunun ama önemsemedi bile benim düsüncemi istemememi manipüle etti diyorum ya
- Diğer konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHatay daha fazla bulaşmadan sıyrılmışsın. Darısı bizim hatalarımızın başına.
17 Yorumla
Soran+1 yılAllah Razi olsun hakikaten insanoglu cok garip bir varlik kesinlikle yapmam dedigi seyleri bile yapa biliyormus büyük konusmamak lazimmis
- +1 yıl
İnsanız sonuçta
Soran+1 yılÖyle gercekten.. yasamam der yasarsin.. ölmem der ölürsün..
- +1 yıl
Hepimiz yaparız böyle hatalar -_-
Soran+1 yılBenim ilk oldu ve ins son olacak..
- +1 yıl
Umarım :)
Soran+1 yılBu bana yetti hakikaten büyük konusmamk da lazim tabi hayat bu ama ders cikarmak önemli olan daha büyük hatalara bulasmadan
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şükür yanlışını anlamışsın üzülme değmez tövbe etmişsin zaten abla sıkma o tatlı canını lütfen💐💐
125 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar iyi insanlarsiniz ilac gibi geldi su yazdiklariniz. Kesinlikle yaparmiyim birdaha böyle hata. Esimi seviyorum mutluyum nasil böyle biseyin icine düsdüm ben hala anliyamiyorum seytana uymak mi denir yoksa bosluguma geldimi denir bilemiyorum ama tövbe ettim anladim ben böyle biri degilim. Rabbim daha büyük hata yasatmasin
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemize abla boşluk diyelim ya
Sen üzülme kalk toparlan mutlu ol hayatını yaşaa akşam eniştemize süpriz yap😀😀
Cevap sahibi+1 yılAblaaa
Soran+1 yılDogru söyledin yoksa bu gidisle hasta olucam yani 3/4 günde 2 kg verdim abartiyorsun dersin belkide ama hakikaten beni mahvetti bu olay nasil biseyin icine düstüm hala aklim almiyor.. neyseki hatanin neresinden dönsen kardir demisler cok sükür
Cevap sahibi+1 yılŞükür buna şükür
Ev hanımı mısın
Cevap sahibi+1 yılManipüle etmiş sizi
Cevap sahibi+1 yılAbla
Soran+1 yılKesinlikle öyle o kadar iyi becerdiki beni manipüle etmeyi. Sonradan kensisinede söyledim beni manipüle ettin senin yüzünden kendimi affedemiyorum tesekkrü ederim dedim. Üzüyosun beni filan dedi. Cok umrumdaydi üzülmesi filan sanki. Birdaha ins rahatsizlik verip yazmaz umarim
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındaydı o
Cevap sahibi+1 yılİnstasını verir misin bana o admaın abla
Soran+1 yıl34
Cevap sahibi+1 yılBana yazar mısın bi abla
Soran+1 yılCok sagol ablacim gercekten gerek yok simdi kiskirtmaya uyuyan devi uyandirmaya. Yani ben ins böylelikle kapattim olayi diye ümit ediyorum. Olurda devam yazarsa veririm olur mu
Cevap sahibi+1 yılOlur tabi tamam sen nasıl istersen
Ama bişi demem gerek sen bi yazar mısın
Soran+1 yılBuyur tabi yaz
Soran+1 yıl@Serkan_87 Normal yani ne kücük ne büyük ama yazisdim kisi ztn bana 1 saatden fazla uzaklikdan biri
Cevap sahibi+1 yılSenin bana yazman lazım abla
Cevap sahibi+1 yılAblaaaa🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılYazar mısın rica etsem
Cevap sahibi+1 yılGeçti gitti artık abla unut
Soran+1 yılYavas yavas iyi oluyorum mecburum hayat devam ediyor cok sükür daha büyük bir hataya bulasmadim
Cevap sahibi+1 yılAbla yazmadın mersk etme rahatsız etmem edersem engellersin
Cevap sahibi+1 yılAbla bak rahatlaman lazım yaz lütfen
Bir daha yapma, sosyal arkadaş edinme, boşluğuna gelmiş olabilir. Hepimizin o dönemleri oluyor. Bende saçma buluyorum ama kötü anlarda böyle Mesajlar gelirse bende kapılırım
114 Yorumla
Soran+1 yılKötü anda gelmedi aslnda. Ama bosluguma denk geldigi kesin. Yani aptalligimada denile bilir. Böyle düsüncesiz nasil davrana bildim hala aklim almiyor..
Soran+1 yılMecburum unutmaya kendimi affetmeye yoksa bu gidisle kafa kalmiycak herkes anladi cevrmede günlerdir , iyi olmadigimi. Bilhassa esim diyor sürekli neyin var diye
Soran+1 yılEvet öyle cok hemde
Soran+1 yılTamam güvenilir birini bulmal zor ama hayirlisi
Soran+1 yılYok tsk yine aynisi yapmis olurum
Soran+1 yılCevremde kast ettim arkadas vesaire kimseye güven yok
Soran+1 yılHayir yanls anlamayin aldatma olmaz ama diger konudada böyle bir adim atmak ile basladi ve sonuc burdayim ve derdimi paylasma geregi duyuyorum cünkü icim icime sigmiyor iyi hissetmiyorum pismanligim oldugu icin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen anlamadan hata yapiyosun iste insanlik hali. tecrube olmus sanada daha dikkatli olursun
115 Yorumla
Soran+1 yılGercekten anlamadan bir an da icinde buldum kendimi sadece toplasan bir kac dakikalik görüsme oldu o kadar. Canli görüsme vesaire kesinlikle olmadi sanal veya telefon nasil söylenirse ama pismanligim icin o bana yetti ve artti. Zamani geri alabilsem keske ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılicine islemis anladim
Soran+1 yılHemde cok. Hep derler ya Allah gönül rahatligi versin diye veya basini yastiga rahat koymak. Bu günlerdir bende yok.. uykularim kacti. Esimin yüzüne bakamiyorum oda anliyor bisey oldugunu sorup duruyor neyin var diye. Böyle bi seyi anlatsam ben bi aptallik ettim böyle böyle oldu diye belkide yuvam yikilir. Cinsel anlamda tensel olarak aldatmamis olsam dahi affetmeye bilir beni..
Cevap sahibi+1 yılhuzur bozulur anlatirsan. baska bisey dusunur baskasina mi meyil ediyorsun der. unut bunu kendinde hatirlama
Soran+1 yılUmarim bunu basaririm zamanla..
Cevap sahibi+1 yılbazen deftere yazardin sonra silersin. esininde boyle bir suru seyi vardir sende kalsin icinde. yoksa sogursunuz
Soran+1 yılEsinde yapiyordur biseyler mi diyorsun. Bunu bilemem tabi..
söylersem evliligim hemen bitmese bile sogukluk girer iyi olmaz.. ve eminim insanlarin bir cogu hata yapiyor ama sakliyor malesefki
Soran+1 yılBenm icin ders oldu bugüne kadar hatam olmadi bu ilk ve son insallah
Cevap sahibi+1 yılaynen herkes yaptigini saklar. senle Allah arasinda kalsin.
Cevap sahibi+1 yılbosluktamisin
Soran+1 yılmaalesef
Cevap sahibi+1 yılolabiliyor herkese. ilgimi istiyosun ya da ozel hissetmek esinle hersey siradanlasti sanirim
Soran+1 yılOna maalesef demedim boslukda degilim ama bu olayda bosluguma cok aptal oldugum bi ana denk geldi sanirim yoksa byölesi bir hataya düsmezdim birdahada düsmem büyük ders oldu bana bu yetti artti
Cevap sahibi+1 yılhatalar dan ders cikariyorsan iyi bisey olur
Soran+1 yılTsk ederim evet kötü bi olay ama ders cikardim daha büyük hatalara düsmedim cok sükür
Önemli bir şey değil bunjn için bu kadar üzülmene gerek yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılVicdanim rahat vermiyor bi kendimi affede bilsem..
Soran+1 yılBilemiyorum cok kizardim belkide affedemezdim bilemiyorum 😞
Soran+1 yılAma gecenden beri düsünüyorum ne duygusal nede ciddi anlamda hic bisey yasanmadi. Ben sürekli yazismalarda esimi cok sevdigimi dünyadaki hic bisey evliligimi ailemi riske atmaya degmeyecegini belirttim. Yani bende seni begeniyorum istiyorum gibi seyler söylemis veya hissetmis olsaydim, bu belkide gercek bir (tensel) aldatma ile es deger olurdu.. bu yüzden kendime bu kadar haksizlik yapmamaya calisicam. Yinede yanlisdi ama isin icinden cikilamiyacak kadar degil diye düsünüyorum..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende okurken eyvah dedim sona doğru ne çıkacak dedimde.. neyseki dönmüşsün.. yapma bidaha.. ama evliliğin dört dörtlük değil, bunada kendini inandırma..
02 Yorumla
Soran+1 yılZamaninda cok tartismalrimiz oldu yani dört dörtlük degildi cok kirdik birbirimizi cok kötü seyler söyledik incindik. Şu an iyi gidiyor bazi eski seyler evet unutlumuyor ama Şu an gayet iyiyz elhamdülillah. Ama yinede iyi olsun olmasin ben hep sunu derim eger bir gün esimi sevmedigimi anlrsam baska biriyle bir münasebete girecek olursam ayrilir öyle yaparim yoksa esime iyi olsun kötü olsun bunu yapmaya hakkim yok..
Cevap sahibi+1 yılo senin tercihin, kimse karışamaz.. ama kusura bakma, mutlu değilsin. net.
yaz olmuş bi hata takma
14 Yorumla
Soran+1 yılKendimi affede bilince takmiycam insallah. Olay önce Allah beni affetsin sonrasinda ben kendimi affede bileyim
Soran+1 yılNeden herkes özelden yaz diyor anlamaiyorum
Diğer konusunda 701 cevap paylaştı. Pişman olacak bişey yapmamissin üzme kendini
16 Yorumla
Soran+1 yılAma yanlis deglmi yani ben böyle biri degilim bu yanlisi nasil yaptim aklim almiyor birdaha tekrarlamam ztn tövbede ettim ama esime büyük haksizlik yapmis hissediyorum kendimi vicdanim susmuyor rahat vermiyor uykularim kacti günlerdir
Soran+1 yılBi anda gelisdi istemsiz bile isteye degil aynen :(
Soran+1 yılTamam ins
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nerden konuştunuz numaranı mı verdin
113 Yorumla
Soran+1 yılYok hayir vermedim vermemde instagram üzerinden arana bilyiormus ilk kez gördüm bende bilmiyordum
Soran+1 yılYazisma oldu onun sonrasinda bir kac kisa konusma. O birinde normal konusmanin disinda konusdu benmle cinsel acidan ve bidaha rahatszlik vermemi istemiyorsan konus sende gibi imada bulundu. Mecbur birakip manipüle etti beni adeta. Bi an önce bitsin konusma istedim
Soran+1 yılBu olaydan sonraki günler öyle kötü oldumki esimin yüzüne bakamadim kendimi affedemedim o sahisa yazdim senin yüzünden o kadar kötüyümki kendimi affedemiyorum hayatimin hatasini yaptim sana uyarak beni manipüle ettin zorladin cok tsk ederim bidaha sakin sakin yazma bana diye. Zorlamadim yüzüme kapata bilirdin dedi bana. Dogru benim canım! Bidaha aramasin sözünde dursun diye nasil böyle bisey yaptim hala aklim almiyor. Rahatsiz etmesi vesaire benim bu düstügüm durumdan daha iyi olurdu
Soran+1 yılEvet dogru toparlanmam lazim
Soran+1 yılEvet burdayim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakma kafana olan olmuş.
125 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama vicdanimla bas basayim ve aldatma vesaire olmasa bile aldatmis gibi hissediyorum kendimi.. kimseylede paylasamiyorum. Kardesim ile paylasacak oldum cesaret edemedim beni yargilar anlamaz diye. Yani 10 dakikalik bi yazisma konusma nelere sebep oldu benim acimdan.. kendimi affedemiyorum evli olmasam esimi istemesem sevmesem umrumda olmaz di
Cevap sahibi+1 yılKimseyle paylasma yanlis anlaşılır ve bunu sana karşı kullanırlar kardeste olsa
Soran+1 yılÖylemi dersin ya. Birazdan bana gelecekdi dün moralimin bozuk oldugunu anlamisdi birseyin var yarin sana geleyim dertleselim demisdi. Birazdan gelecek anlatacakdim.. rahatlamak ici icimi dökmek icin.. Şu an sasirdim kararsiz kaldim
Cevap sahibi+1 yılHayır yapma sakın. Bazı şeyler gün yüzüne çıkmamalı. sir olarak kalmali
Soran+1 yılDogru diyorsun
Cevap sahibi+1 yılburada gizli gizli anlatıp. dokuyorsun işte içini. Çokta bulandırma suyu
Hayat acı tatlı tecrübelerle dolu. Buda bir tecrübe. Abartılacak. bisey de yok. Adinin birinin oyununa gelmişsin
Iyi insana benziyosun. Gerisini boş ver
Soran+1 yılEvet biriyle paylasmasam cildiracakdim sanki. Ve burasi geldi aklima bende cünkü ara ara burdaki yorumlari okuyorum. O son 1-2 dk olan cinsel icerikli konusma yapilmasaydi, bu kadar takilmazdim belkide. Beni resmen manipüle edip öyle konsumaya tesvik etti. Hadi konus sende bisey söyle bak 2 dak konusup kapaticaz sonrasinda rahatsiz etmiycem seni. Yok dedim ben öyle bi insan degilim kendimi biliyorum kendimi affedemem bunun sonrasinda bu telefonu kapattiktan sonra. Yok sen utaniyosun kasiyosun kendini ondan böyle. Kac kez dedim hayir istemiyorum ben bu degilim yapamam böyle biri degilim ben resmen manipüle etti ama dedigim oldu günlerdir aklimdan cikmiyor ve kendimi sevemez oldum kendimi affedemiyorumki baskasi beni affede bilsin..
Cevap sahibi+1 yılTamam şimdi bir çizgi çek üstüne. Ve unut bu konuyu dediğim gibi çevrenden hiç kimseye ima dahi etme. Sıkıldıkça yaz buraya at icindekileri öz den yaz diyicem ama yanlış anlayacağını düşündüğümden bişey demiyorum. Halledersin bu konuyu
Soran+1 yılZaten erkeklerin bir cogu özele gel yazmis buda bana Şu an kendimi kötü hissettirdi ben bunun icin girmedimki buraya (seni kastetmiyorum Şu an ) amacim sohbet veya biriyle tanismak degil.. icimi dökmem gerekiyordu ve beni bilmeyen tanimayan yargilamayan birilerine burasi aklima geldi. Bazi erkek ler yine bunu maalesef baska yere cekmeyi basariyor sanki.. cok üzücü 😞
Cevap sahibi+1 yılO yüzden dedim zaten :) dediğim gibi istediğin zaman gir buradan yaz bana nasılsa gizliyiz sorun yok.
Soran+1 yılCok tsk ederim böyle biri oldugun icin iyi bir insan oldugun belli Allah seni hep insanlarla karsilastirsin
Soran+1 yılYarim kalmis , iyi insanlar ile karsilastirsin olacakdi
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Sen de iyi insansın ki bu kadar kafaya takmışsın bunu. Umarım her şey iyi olur senin için. Zaman herşeyin ilacidir
Soran+1 yılEvet insanlar yakinlarini kaybediyor sevdikleri ölüyor ölüme bile alisiliyor.. ölümden baska herseyin bir caresi var.. dogru söylüyorsun zamanla alisicam kendimi affedip yoluma bakicam eskisi gibi insallah..
Cevap sahibi+1 yılAffet tabi
Sen kendini affetmezsen kimsenin seni affetmesini bekleme. Hayatta her şey tecrübedir. Olaya öyle bak
Soran+1 yılEvet kötü de olsa bana bir tecrübe bir ders oldu bu.. belki basima daha kötüsü gelecekdi ama bu aklima gelecegi icin yapmiycam ne bileyim herseyin bir sebebi verdir
Cevap sahibi+1 yılAyynen oyle. Tanımıyorum seni ama aklı başında birine benziyosun yazdıklarına. Hayat tecrübeler bütünüdür
Soran+1 yılTsk ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne zaman dertleşmek istersen...
Soran+1 yılSagol gercekten iyi insanlar iyi ki var
Cevap sahibi+1 yılİnsan olmak lazim. İnsan isen iyisindir.
Soran+1 yılNasilsin? Ben hala toparliyamadim..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler iyiyim. Zamana bırak. Unutmaya calis.!
Yaptığın şey çok büyük bir hata değil..
Millet neler neler yapiyor
Soran+1 yılHaklisin bende öyle düsünüyorum sürekli yani diyorum ne duygusal anlamda ne fiziki anlamda kimseyle birsey yasamadin. Isin icinde reel yok. Bunun haricinde olan seyler bile isteyin diisnda gelisdi kendini isin icinde buldun adi birinin oyununa geldin..
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. insanız hatalarımız olur.
Dönülmez bir durum değil. çok fazla takmamaya çalış
- Diğer konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılsexting mi yaptın yani anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılSon 2/3 dak daha konusalim söz rahat birakicam seni dedi. Ben normal konusma sandim yani kendine iyi bak bidaha aramiycam seni gibi yemin ederim. Bakdim cinsel icerikli konusma yani onun acisindan evet öyle birseydi. Ben öyle biri degilim yapmam dedim hala pismanim o an suratina kapamadima. Sok oldum napcami sasirdim
Soran+1 yılVe sonrasinda aklimdan gecen 2 dak konusursak söz rahatsizlik vermem dedi korktum bi sekil beni rencide eder sinirlenip rahat vermez diye istedigi sekil konusturmaya calisdi beni neden konusmuyorsun cevap verirmisin diye. Zorladi beni belki 1 dak sürdü sürmedi sonunda konusma bitti ve sözünde dur sakin rahatsiz etme beni dedim etmiyorda. Konusmazsan söz veremem rahatsiz etmemeye demisdi bi nevi beni tehdit etmis gibi oldu
- +1 yıl
Ya normalde direkt kapatıp engellemen lazım veya yazdığında kimsin deyip engellemen lazım. Senin dalgınlığına boş bir anına denk geldi herhalde veya ne yapacağını bilemedin, neyse gerçekten kötü bir niyetin yoksa bir şey olmaz merak etme.
Soran+1 yılKesinlikle öyle ben bile o an telefondayken düsündügüm sey ben nasil bu duruma geldim dedim kendime. Adam karsi tarafda cinsel fantazilerini anlatiyor ben karsi tarafda duyuyorum ve onun istedigi dilden konusmaya mecbur kaliyorum ki sözünü tutsun beni birdaha rahatsiz etmesin diye. Kendimi öyle igrenc öyle kötü hissettmki sonrasinda. Sanki gercek anlamda esimi aldatmisim gibi o yüzdende kendimi affedemiyorum günlerdir..
+1 yılBisi olmaz kendin için yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi bir erkek olarak soruyorum sana o kadar kötüyümki günlerdir perisan oldum yani esimin yüzüne bakamiyorum
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin?
- +1 yıl
Eşinle empati kurdum bi de
Soran+1 yılEvet tabiki üzücü bisey ben dogru yaptim demiyorum ama kesinlikle hatamin farkindayim ve tekrarlamam. Süreklide esimi ne kadar sevdigimi söyledim her firsatda
Soran+1 yılVe basda fake hesap oldugu icin cevremden biri olabilecegi aklima geldi , bu sebepden adim attim yazismaya ve devami geldi maalesef.. neyseki hatamdan döndüm. Tabiki yinede cok pismanim keske zamani geri ala bilsem
- +1 yıl
Yaptığın hatanın farkında olmak önemli bence. Mutlu olun hep
- +1 yıl
Samimisin ifade ettiklerinde
Soran+1 yılCok samimiyim hic birseyde olmadigim kadar cok tsk ederim herkes mutlu olsun ins
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yıl🙂
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilgn guzelmi
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUtanma esinden unut gtsn sonucta reel yok
Cevap sahibi+1 yılÜzulme hasta olrsn
Soran+1 yılEvet bir sorun yok tabi her evlilikde oldugu gibi ara ara anlasmazliklar oluyor ama onun disinda iyiz. Yoksa ztn bi derece pismanlik bu derece kötü olmazdim biradahda bi tarz bisey büyük konusmiyayim adimimi atmam
Soran+1 yılEvet migdem basim cok kötüyüm günlerdur agliyorum kendime gelemedim
Soran+1 yılReel yok ne demek olyuor
Soran+1 yılReel yok ne demek peki?
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe ne var bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal mi. Ben kendim olmama ragmen bana normal gelmedi bi sebepden rahatsizlik yasiyorum hala kac gün oldu.. keske normal göre bilseydimde bende ne var diye bilseydim :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar