Güncellemeler
+1 yıl
Millet inanmamış. Kimseyi inandıracak değilim ama birgün inanmayanlarla içmek isterdim fdtjnfdgj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün ilk defa içtim 1 55lik Carlsberg,1 Espresso Martini, 2 Cinli elmalı bir kokteyl, 1, 5 tane de Votkali Konyaklı ağır bir kokteyl içtim. İlk sefer için iyi midir iyi içiciler? Ergence bir soru biliyorum ama merak yani.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen o kadar içki içinden en fazla ilk biranın yarısını zor içebilirsin. Ondan sonra da sabaha kadar yanındakileri esir alırsın.
Kim karar veriyor buna siz mi hahahahha😂
Tecrübelerimiz. Hayatında hiç alkol almamış çok kız gördük
O zaman yeni bir tecrübeniz daha oldu tebrikler yarım biradan fazla icebilen birisiyle konuşuyorsunuz şu an
Hayatında ilk defa alkol almış bir kız olarak karşınızdayım
Ben hala sözümün arkasındayım. Yarım bira sonrasını hatırlamazsın kaldı onları içmiş olsaydın şu an hiç birinin ismini hatta kendi ismini hatırlamazdın.
İnsanlar farklıdır diyerek konuyu kapatmak istiyorum iyi geceler size
İnsanlar aynıdır alkol konusunda diyerek imzamı atıyorum. Ergen değiliz ki inanalım
At gözlüklü insanlar beni hep çok guldurmustür hahhahha😂
Sen onları içmiş olsan bu yazıyı yazamazdin kimi kandırıyon sen
Kustum kendime geldim bu kadar basit
sen bu yazdıklarını içmiş olsan gerçekten seni yerde sürüklerlerdi kusmanda fayda etmezdi seni yere zamk gibi yapıştırırdı
Sen onlari ic, seni kemerbuegaz barajindan toplamazlarsa ben bisey bilmiyorum
Hocam kustuk zaten yoksa nasıl şu an ayakta kalalım:D
ne kemerburgaz barajı çorlu organize bile dar gelirdi içmiş olsa bunları :D :D
@BaseCamp @beyazorkiden içtiğime mi inandirayim şimdi sizi ya ne değişik insanlarsınız 😂
bence sen kendine bak malum ilk defa alkol alan biri özellikle de bayan iki gün yerden kalkamaz
Cok cesitli gidiyosun
Bir anda oldu aslında ya ne tavsiye edersiniz falan derken biraz uçtum arkadaşlarla en son ağır kokteyli shot atacaktık bir baktım shaker elimde hepsini götürmüşüm.:D
Yarasin diyelim o zaman 😂
Eyvallah
Kafalar nasil peki suan😃
Bayağı uçtum aslında her şeyi hatırlıyorum sonlara doğru biraz daha dağıtmak istemiştim bizimkiler yurda ayık dönelim diye toparladılar beni bir iki turda kustum bilerek kafam yerine geldi ama rahatsız edici değil kusmak ya iyi geliyor 😁
Hizli ve mezesiz mi ictin naptin 😬
Bayağı hızlı içtim cinli kokteyli su gibi içtim müthişti çünkü. Dediler yavaşla ama bir ara kendimi tutamadım ya sigarayla götürdüm sonda bir salata yedik ama daha fena oldum 😅. İlkin günahı olmaz derler.😂
Sonrada ustune basina kustun feride 😂
Yok hocam ya ben iyi bir sarhoştum bence kimseye iş çıkarmadım sakince midem bulanıyor bir parmak atıp geliyorum dedim kustum rahatladım geldim hatta kustugum yeri bile temizledim 😂
Oda kotu oluyo ama o kadar parayi kusmak icin mi verdim oluyo insan sonra😂😂😂
Valla para benden çıkmadı sagolsun gönlü bol bir arkadaşım var o ısmarladı ilkim olduğu için dedi senin şerefine dağıtıyoruz bugün😅
Ama harbiden kendim içsem bu kadar dağıtmazdım öğrenciyiz içi acır insanın 😂
Hahaha seni uyanikk 😂😂😂 demek tum icki nevlerini denedin bedava diyee😂😂😂
Vallahi klasik şeyler içeriz diye düşünmüştüm. Kahve delisi bir insan olarak bir espresso martini içecektim bir arkadaşın sözü vardı. Sonra dedim kendimi size bırakıyorum çünkü bilmiyorum. Sonuç bu.😂
Az bile etmissin bidakine daha cok somur hahahaha😂
😂😂😂
Viski falan iceydin en tuzlusundan😂 kokteyl votka neyimiş😂
Tekila denemek istiyordum aslında ısmarlayan arkadaş iyi iciciydi kendine söyledi ilk bardağı bir deneyelim dedik arkadaşlarla bir tur dolaştı üç kişiydik zaten sonra baktım bu bayağı iyi bir iki yudum derken yarısını götürdük sonra dedik kesmedi birde shot atalım içelim güzelleşelim güzelleştik 😂😂😂
Tequilayi nasil iciyosunuz ya eksi limon ustune tuzzz😄
Daha deniyemedim ama bayılırım tuz limon misss
Icimi giciklattin😂
Babadan alışığız hocam biz babam canı çekince ya da çayın yanına dilimler arada tuzla falan yerdi küçükken bayılırdım meyve yerine mandalina gibi limon yerdim şu an midemi çok kötü yapacağını biliyorum yoksa kalkar yerdim canım çekti hahhaha😋
Peder bey bahriyeli midir😂
Hahahha😂
Harbi mi😂
Yok yaa ama çok istemiş olamamış dedem yollamamis hala içinde yaradır babamın 😢
Bunu bende bi ara cok istemistim 🥲
Neyse muhabbetiniz çok güzeldi ben yatıyorum iyi geceler
Pekala iyi geceler aksamdan kalma hanimefendi cok fazla hareket etmeyin derim malum🙃
Sagolun kafayı vurup yatarız eyvallah
Tammamm hadi bay bay
Bence iyi içmişsin
Eyvallah
Eyvallah bizden ağa 😁
Sen yolcusun...