En büyük pişmanlığım bana hayırlı geceler diyen birine cevap vermem oldu İkinci pişmanlığım ise o gece sukut etseydim daha iyiydi 3 pişmanlığım sır olarak kalmasaydı daha iyiydi
Teşekkür ederim bugün benimle bir kadın konuştu kendisi yaşlı bir hanımefendiydi bana nasihatte bulundu dikkatimi çeken konu şu oldu" evladım bizim evde asla kötü düşünülmezdi ".. bu cümlenin masumiyeti altında ezildim yanlış anlamayın ama ben kibar biriyim ama bazı konularda önyargılı olabiliyordum ve bu gün kendime bir söz verdim elimden geldiğince kötü ve önyargı olmayacaktım.
Maalesef kimseyi eklemiyorum burası benim için ayak üstü konuşup tek başıma takıldığım bir yer. insanlar ile özelden mesajlaşıp fazla konuşmaya dahil olmama kararı aldım sizi tanımak güzeldi 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
biliyorum evet
Çok severim... :)
en son ne zaman oynadınız?
Ne fark eder ama doğruluk da cesaret de var bende :)
aferin bro?
Doğruluk
en büyük pişmanlığın ne oldu
yozgatlı :D
En büyük pişmanlığım bana hayırlı geceler diyen birine cevap vermem oldu
İkinci pişmanlığım ise o gece sukut etseydim daha iyiydi
3 pişmanlığım sır olarak kalmasaydı daha iyiydi
açıklayıcı olmadı ama kim iyi geceler dedi
sen az önceki konuştuğum gizli şahısmısın
Biri bana geçmişte iyi geceler demişti sadece görüldü atmakla kalsaydı ve o kişiye hiç cevap vermeseydim
anladım cevap verince ne oldu ki?
İşte pişmanlıkla daha fazla anlatılmıyor
eklim seni istersen belki konusalım
Ama merak ediyorsan onunla arkadaş oldum sonuç psikolojimi alt üst etti hiç arkadaş olmasaydım daha iyiydi
Teşekkür ederim ama maziyi konuşmak istemiyorum 🌺
anladım özür dilerim :(
Yanlış yapmadığınız bir konuda özür dilemeyiniz sadece insanca yaklaşım da bulundunuz ☺️
ama sende bir karsılığı olmadı ne güzel böyle düşünmen bak mutlu oldum çok kibarsın
Teşekkür ederim bugün benimle bir kadın konuştu kendisi yaşlı bir hanımefendiydi bana nasihatte bulundu dikkatimi çeken konu şu oldu" evladım bizim evde asla kötü düşünülmezdi ".. bu cümlenin masumiyeti altında ezildim yanlış anlamayın ama ben kibar biriyim ama bazı konularda önyargılı olabiliyordum ve bu gün kendime bir söz verdim elimden geldiğince kötü ve önyargı olmayacaktım.
ekler misin?
Maalesef kimseyi eklemiyorum burası benim için ayak üstü konuşup tek başıma takıldığım bir yer. insanlar ile özelden mesajlaşıp fazla konuşmaya dahil olmama kararı aldım sizi tanımak güzeldi 🌺
çok tatlısın seni de iyi geceler
İltifatınız için teşekkür ederim sizde anlayışlı bir beyefendisiniz iyi geceler🌺