Her insan mutlaka ergenlik döneminde şişe çevirmece oynamıştır Hatta oynamaya devam ediyordur ki oynuyoruz 😊 Sizin doğruluk veya cesaret oyunundaki unutamadığınız an soru olay varmı?

Sınıfta oynardık hep 7. Sınıfta. Beni seven bir çocuk vardı sınıfta okulda popiydi. Herkes onun üstüne giderdi neden edayı seviyorsun diye. Cok utanırdık 🙄😂
😊 utangac erkek iyidir derdi annem 😊
Tabi her bayan utangac cekingen erkek istemiyor 😐
%90 böyle çünkü. En azindan tanidigim bayan arkadaşlarım cevrem. Arsiz olmamali bana gore erkek cekingen erkek dediğiniz gibi sadık koruyucu sahiplenen olur
😊 ins mutluluklar o zaman 😊
Kuzenlerle oynuyoruz balkonda havuza hülooooo diye bağırarak atla dedik yaptı sonra ordaki çocukların ilgisini çekti konuştular falan iyi anlaştılar diğer arkadaşlarıyla tanıştı bir kızla sevgili oldular çok taş gibi ve iyi kalpli
1,5 yıl sonra kız katlanamadı bu salağa ama olsun çok sevdiği Mutlu olduğunu 1,5 hepsi benim sayemde hiç iyi bir görümce değilim jfjdjdjdj
Zamanın evlenme programiymis ta haberimiz yokmuş 😅 fena fikir degilmis aslinda. Siz den gorumce olur gelinlerde sikinti var
😊😊 aynen sen gorevini yapmissin onlarda sikinti varmis icin rahat olsun senlik bir durum yok 😅
😊😊😊 yeni bir aday bul yine kuzene 😊
😊😊😊 hey allam yaaa alemsiniz 😊böyle baldizim olur ins 😊
😊 😊 aynen 😊😊
Küçükken tabi bu , ilkokul zamanı yani düşğn öyle küçüğüz 😅 en yakın arkadaşım hoşlaştığım çocuk falan oynuyoruz böyle , çocukla en yakın arkadaşıma geldi , cadı beni öptürmüştü defalarca ama var ya 🙈 ölmüştüm o gün utancımdan heralde , ya yanaktan falan ama işte 😅😅
O yillar yanaktan öpme adetti ama dediğin gibi dudaktan opmus gibi oluyoduk 😅😅
kizlarla oynuyoz bigun evde. ben cesaretligi sectim ki seçmez olaydim. göturdü beni sorankisi mutfaga bardağin icine su koydu bir debaharatlarin hepsini boca etti. içene kadar ömrüm gittiydi.
Ohaaaa cuuusss 😅 kiz istemeye giden damat kahvesi gibi 😅
ya ondan da beter. baharati bildigin ictim ya agzimdan burnumdan baharat cikiyodu.
Şimdi deneyecektim ki yarin kahvalti da yapacagim ayvalık tostumla birlikte 😊
dene dene enfes ferahlık. baya antibakteriyel oluyo.
😊😊 Fazla açık verme bana da süpriz olsun o an 😊
Cevap
3Cevap
lisede yan sınıfta bir kıza çıkma teklifi ettirmişlerdi. kız benden hoşlanıyormuş (bunu bizim arkadaşlar biliyor ama benim haberim yok) evet dedi. bende o saatten sonra geri dönemedim 3 ay çıkmıştık
Var boşver sorma 😄
Meraktan çatlar bu gece uyuyamam ölümü gör anlat 😊
Anlatmaaammm
Eşimin öpüşmesi
evet ya çok var
çok tehlikeli oyun :)
Yokk
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?