+1 yılAklın yolu bir PTT kargo.
Yurtiçi, Aras, Mng ve diğerleri hep üç kağıtçılar. Fahiş para alıyorlar. Doğru düzgün hizmet vermiyorlar. Hep problem hep problem.
PTT kargo vatanın en ücra köşesine bile teslim yapıyor. Fiyatları uygun. Güvenli ve hizmet vermeye çalışan kurum.
PTT Kargo dışındakilerin ruhları ucuz.34 YorumlaEİC seçiminiz için teşekkür ederim.
Rica ederim
- +1 yıl
artık öyle değil maalesef özelleştikten sonra onların da fiyatı yükseldi. Doğru Kargo'yu araştırın ben kullanıyorum. Burada övmeyeceğim reklam olmasın diye siz araştırın kendiniz görün
- +1 yıl
@Derinin_Annesi aynen
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPttde 10 kilosu 100 tl
110 Yorumla
Soran+1 yılgayet net oldu süper :) teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim geçen kargo gönderemedim fiyat yüzünden unutulacak gibi değil :)
Soran+1 yılyok ben küçük bir şey göndericem :)
- +1 yıl
7 tl olması lazım en küçük şey
Soran+1 yılolsun no problem :) teşekkür ettim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Eğer kargo anlaşması yapmak istiyorsanız OfisPaneli'nden ücretsiz kargo teklifi isteyerek, işletmeniz için en uygun kargo fiyatlarına ulaşabilirsiniz...
- +1 yıl
@gizemkahraman Teşekkürler ihtiyacım olursa düşünürüm
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKargon ne ebatta?
16 Yorumla
Gizli Soranİki kitap sadece
E ptt en basiti hesaplımı bilmem ama ben geçen kargo gönderdim büyüktü doluydu içi 3 kg falandı 10 tl aldı ona ne alacakki 5 tl falan alır sanrsam.. Daha çabuk gidiyor bence ptt kargo
Gizli SoranTamam çok teşekkürler ☺
R. ederim sor git istersen
Gizli SoranEvet baktım şimdi netten. En uygunu ptt kargo görünüyo. :)
- +1 yıl
1.260 gr diye hesaplamıslar kus kadar yani öyle hafif ona 119 tl fiyat cikarmıslar kim hesapladıysa bilemiyorum ptt sirketinin altını üstüne getirdim rakam düzelsin diye ugrasıyorum herkes birbirine atıyor. Bisey degil karsi tarafa mahcup oldum simdi kargo iadesi istiyorum siz düsünün yani😀
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı. Ptt ile gönder
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKaç paraya mal olur? Ya müsaitsen birkaç soru daha sorucam bu konu hakkında?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
yanımda götürbir ilden başka bir ile birkaç bavul eşya gönderimi için hangi kargoyu seçmeliyim. Tüm kargo şubeleri var burada. Ayrıca yurtiçikargo için %30 indirim hakkım da var. Bu durumda ptt ile yurtiçi kargodan hangisini seçerdiniz? Fiyatları bilmiyorum. Kargoları arayıp sorma imkanım da yok. Bilgisi veya fikri olan?
00 Yorumlabir ilden başka bir ile birkaç bavul eşya gönderimi için hangi kargoyu seçmeliyim. Tüm kargo şubeleri var burada. Ayrıca yurtiçikargo için %30 indirim hakkım da var. Bu durumda ptt ile yurtiçi kargodan hangisini seçerdiniz? Fiyatları bilmiyorum. Kargoları arayıp sorma imkanım da yok. Bilgisi veya fikri olan?
00 YorumlaBu dertten çok muzdarip oldum çözüm bulmak zaman aldı. Şirket olmadığı için anlaşma yapamıyordum ama gerek kalmadı anlaşma olmadan anlaşmalı fiyatlarla göndermenin yolunu da buldum. İsterseniz bireysel gönderin isterseniz kurumsal gönderin ya da instagramda satış yapın farketmiyor herkes kullanabiliyor ptt sürat kargo yurtiçi kargo hepsi tek panelde mevcut arkadaşlar.. kargopon. com
12 Yorumla
+1 yılwww. kargobul. com. tr diye platform var, oradan bütün kargoların göndereceğim pakete ne kadar fiyat verdiklerini görüp, istediğim kargoyu seçip ödemeyi yapıyorum. Gönderi kodunu alıyorum. O kod ile gönderimi ilgili kargo şubesine teslim ediyorum. Çok uygun geliyor. Hizmeti de bildiğimiz kargo firmaları yapıyor. Tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılmalzemen ve yük büyükse ambar tarzı firmalar var onlar daha saglam ve ucuza çalisiyorlar. He ama kücük seyler için ptt dsha makul çoğu yer onu kullanıyor.
00 Yorumla
+1 yılPtt kargo cok ucuz digerlerine takriben
Ben ptt ile yurt disi gonderilerimi yolluyorum
X firmasi 500 isterken ptt kargo ile 80 tl ye yolluyorum23 Yorumla
Soran+1 yılküçük bir paket göndericem ben kiloyla mı bakıyolar
- +1 yıl
Kilo ve ebat
Soran+1 yıltamam teşekkürler
ticaretle uğraşıyosan gidip firmayla anlaşabilirsin hep o şirketle çalışırsın istersen gelirler dükkanından teslim alırlar oldukçada ucuza gönderim yaparsın ptt bile 9 tl alıyor anlaşmalı olunca 4 liraya kadar düşüyor şirketler
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. 10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 743 cevap paylaştı. PTT
Yurtdışına bile bir sürü paket yolladım yurtiçi fiyatına gitti ^.^01 Yorumla
Soran+1 yılsüper teşekkürler
Ptt kargo sitede hesabı var ordan bak en uygun fiyat Ptt de
014 Yorumla
Gizli SoranKaç para olur ki mesela?
Gizli SoranHadi ya. Kocaeli - Erzincan arası. 13-14 saat sanırım muhtemelen ne kadar olur.
Gizli SoranHesapladım ama 10 TL dedi. Şehir dışı vs ibaresi yok ama :(
Gizli Soranhttps://ptt.gov.tr/ptt/#ptt_gonderi_ucreti_ogrenme
Sitesi bu. Şehir dışını göremedim ama. 500 Gr dedim ağırlığa en fazla o kadar tutar. Fakat kargo şehir dışına ve bir adrese gidecek. Parasını da ben ödeyeceğim yani.
Gizli SoranŞehir dışı demiiiii
Gizli SoranHadii. 20 TL kargo yanii. Çokk teşekkür edeirm kesin demi
Gizli SoranAa çokk teşekkür ederim yaaaaaaaa zahmet verdım o kadar
En güvenlisini tercih et bazılarında sorun çıka mng, aras, yurtiçi bunları tavsiye ederim. ve ptt kargo ptt kargo biraz daha ucuz.
00 YorumlaSen beni dinle internette gir kargo fiyatları yaz bütün kargo firmalarının fiyat ağırlık vs kaç paraya gidecekleri yazıyor
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPtt de kitap yollamak ücretsizdi diyorlardı koy arasına gönder 😊 ya da anlaşmalı bir kargo mu ne emin değilim belki yazan çıkar
01 YorumlaPtt kargo ile gorus, islerin daha da buyukse aras ve surat kargodan da fiyat al, kafana uyan hangisiyse is gorur.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 4,2b cevap paylaştı. 1 lira 2 kira oynar genelde fiyatlar yakın diye biliyorum
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılYurtici kargo ucuz degil ama otogardan esya buyukse daha uygun gider ufak tefek biseylerse aras kargo derum
00 Yorumla ptt ile gönder kilosu 7 tl ama yinede göndereceğim eşyanın büyüklüğüne bağlı
00 Yorumla
+1 yıltabi ki Doğru Kargo. hem ucuz hem kolay. PTT eskiden ucuzdu kötüydü ve ucuzdu özelleştikten sonra hem kötü hem pahalı oldu.
11 Yorumla
+1 yılLa bir kilo icin en fazla on iki lira alir neyin kafasindasin
00 Yorumla
+1 yılKilosuna göre fiyat değişir. Kargoların internet sitesinden hesaplama var ordan yardım alabilirsin..
00 Yorumlatabi ki biz ptt en ucuzu hem gel sen ben indirim yaparım ayağın alışsın :) (ptt de çalşıyorum)
017 Yorumla
+1 yılptt.. ama en guvenilir ve uygun aras bence..
10 Yorumla
+1 yılSürat Kargo / En ucuzu
10 YorumlaEn ucuz PTT. Hem kitap gönderirsen ücretsiz
00 Yorumla
+1 yılzarfa koy PTT den taahhütlü gönder
02 Yorumla- +1 yıl
sorun olmaz, imza karşılıgın da teslim ediliyor
ptt kargo 9 tlydi galiba
02 YorumlaTamamdir
tesekkurler
Ptt Kargo olsa gerek.
00 Yorumlaptt ile gönder sanırım en uygunu
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. anlaşman yoksa hepsi aynı.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılptt şubeden teslimde 5 tl idi yamulmuyorsam
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılPtt en ucuzu ve guvenilir
10 Yorumla Aras kargo diye biliyorum.
00 YorumlaPTT kargo ama Ptt ağırlık + ebat fiyata etki eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm küçük paket gönrerimi olacağı için çok bir fiyat çıkmaz heralde
hepsi aynı fiyat gibi 1 2 lira oynuyo aralarında
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkürler
Aras kargonun burdan... 😀
00 YorumlaEn ucuzu elden teslim
00 Yorumla4tl ama biirisi hangisi unuttum ya. diğerleri 7 tl
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fakirligin de bu kadarı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNapak ogrenciyiz :))
+1 yılYüreyerek götürmek en ucuzu
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke gidebilsem :(
+1 yılptt kargo şube teslimi
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. mng kargo bazen para bile istemiyor
:)03 Yorumla
Soran+1 yılkaç para peki
Soran+1 yılhmm peki teşekkürler
+1 yılucuzu yok hepsi geçiriyo valla :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhahhaha aynen :)
- +1 yıl
ablam muğladan siirte koli gönderdi 7.5 lira bodrumdan 1 tane kağıt gönderdim 110 km lik muğlaya 6.5 lira ne alaka ya :D kafalarına göre fiyat biçiyolar valla :D
Soran+1 yılevrak öyle ama
+1 yılbu soruyu google amcaya sorsana 😎
10 Yorumla
+1 yılAras.
00 YorumlaPTT..
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yıl7 tlden ucuz bisimi var bedavami gotursun
00 Yorumla
+1 yılne göndericeğine de bağlı :)
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. ptt kargo...
03 Yorumla
Soran+1 yılkaç paradır tahminen
Soran+1 yılküçük bir paket göndericem
+1 yılptt diğerleri düzgün iş yapmiyor
00 YorumlaOtogar'dan otobüse ver :D
01 Yorumlaptt bildiğim
10 Yorumla
+1 yılPtt kargo
10 Yorumla
+1 yılPttdir herhalde
00 Yorumla
+1 yılucuz etin suyu kara olur
02 Yorumla- +1 yıl
yolladığında görürsün
ptt kargo
02 Yorumla
Gizli SoranUcuzmu acaba ne kadar?
Tabi ki PTT
00 YorumlaPtt canım 6kusurdu
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ptt kargo
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılPtt ucuz oluyor
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 768 cevap paylaştı. Ptt kargo
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım