Bir ya da iki tane şalı kargoya versem tahmini ne kadar öderim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
PTT kargo ve alıcıya PTT şubeden alma yolu İle yollarsan PTT şubeden alsın alıcı en ucuzu PTT kargo
Mesela en ucuz 11.75 e götürüyor Baska kargo en ucuz 20₺012 Yorumla- +1 yıl
11.75₺ ödersin PTT şubeden alışa karşı taraf
Yok evime gelsin derse
16.25 TL öder karşı taraf şalları küçük paketlemeye çalış
Kuyuya koyarsan en boy ölçülüyor poşetle yolla kutusuz - Soran+1 yıl
Maalesef adrese teslim göndermem gerekiyor. Peki kaç kg’a kadar 16.25 lira öderim. Birde karton kutuya koymak istiyorum paketleme güzel olsun diye. Üç tane şal ama hafif. Sizce ne kadar tutar tahmini
- +1 yıl
Dediğim gibi kutuların boyları sal gibi ince olsun salınkoyuhcs boşluk olmasın
Öyle de böyle de kargoyla gidecek bu ürün
Kargo seçimin her zaman PTT kargo İle olsun ucuz olsun 👍 ptt yi seç kargo konusunda. - Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim ya çok yardımcı oldunuz 😊 evet ptt evime uzak ama ucuz😀
- +1 yıl
Bana da en yakın PTT 😂 tam 3 sokak ilerde 2 dakikada gidiyorum diğer kargolar ise hepsi aynı sokakta onlar 2 km uzakta evime oda yürüyerek 15 dakika
- Soran+1 yıl
Ne güzel ya keşke banada ptt yakın olsaydı. Benim evime yurtiçi çok yakın. Ya anladığım kadarıyla ptt’ye 16 küsür bir şey veririm. Peki yurtiçi ne kadar alır acaba? Yarın yagmurlu olacak hava acaba iki dakika yurtiçine gidip mi versem
- Soran+1 yıl
Ama ptt ve yurtiçi arasında ne kadar fiyat farkı olur bilmiyorum
- +1 yıl
Valla bak PTT de en düşük evine giderse 16.25) Den başlıyor diper yerde şse 22 TL falan dır al bir elektşrkli motor her yere 10 dakikada gidersin burda da yarın yağmur var Aras kargoya gidecem kargom gelmiş adres eksikliğinden eve getirememişler şubeden alacam sabah erkenden gitmem lazım öğlen yapacakmış yağmur Burdura sen hangi sehirdesin
- Soran+1 yıl
Haha yok ya otobus ya da yürüyerek giderim 😂😂 bursa
- +1 yıl
Hadi be sende mi burdan burda tanıdığım 3. Kızdın biri Nilüfer mi öyle bi ilçede diğeri merkezde 😂
Ben ise Burdur 😂 - Soran+1 yıl
Yok yok ikiside değil, bi ilçesindeyim ben 😂
- +1 yıl
Yok ya tesadüf demek istedim sadece 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
normal şartlarda 30 tl den aşağı gönderemezsin. hepsi pahalı.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ciddi misiniz ya o kadar tutar mı
En ucuz bilmem ama çok güvendiğim ve hizli araş kargo
011 Yorumla- +1 yıl
Aras kargo en berbatı bak
Takip no attı
Adres yanlış mıs
Bana cuma günü gelmiş kargo ama takip no dan bakıyorum cumartesi akşam 8 de güncellendiler neymiş dün gelmiş kargom ama takip no güncellenmediler telefon İle aramadılar şimdi ne oldu pazar bu gün kapalı yarın alacam
Aras kargo en berbatı en berbat çok yüksek fiyatları var al cuma günü gelmiş kargo bana cumartesi akşam 8 de güncellendiler takip no yu pazartesi alacam kargoyu berbat ötesi - +1 yıl
PTT dene daha ucuz PTT kargo
- +1 yıl
VAlla aktarma işine bağlı ben mesela yolluyorum araba aksesuarı satıyorum
Ertesi gğn gittiği yer de oluyor
10 gün de
Ama genelde 2-3. Gün de gidiyor istediğim yere - +1 yıl
Mesela o aktarmaya bağlı burdurdayım ben bura aktarma afyona bağlı. Meselaantslyaya mal yolladım afyona gidiyor ordan Burdur üzerinden Antalya’ya gidiyor
Mesela hataya ütün yolladım Burdur’dan kargo çıktı hataya solladı Adana Urfa Van Hakkari oralardan dolaatınhataya döndü 😂 aktarma üzerinden dolastıgı için öyle - Soran+1 yıl
@burhandeja15 sizin mağaza sayfanız mı var? Sizce tahmini ne kadar tutar kargom üç tane şal var. Birde karton poşete koysam
- +1 yıl
Diğer yerden yazdım sayfa instada var oyuncakci_15 diye şirinler resmî var sayfada ama ordan çok alan olmuyor market place Den satıyorum ben kartona koyma sal bu Kıvrıssa bi şey olmaz mesela İzmir’e ben 18 gram tam 10 tane ürün yolladım poşete kattım kargoda 252 gram demiş 11.75) almıs
PTT kargo İle yollayın paketiniz oldukça küçük olsun karton a da koyabilirsiniz ama tam sal boyunda olsun büyük olmasın emine botuna ölçüyorlar cğnkğ tam sal boyunda karton olur poşetle koy zafen PTT kendi poşetine tekrardan koyuyor ürünleri poşetle koy sallarınkıvırısırsa kıvrılır kırılmaz ya
Alıp satıyorsan sal devamlı PTT kargo yu kullan alıcı da PTT şubeden alsın - Soran+1 yıl
@burhandeja15 adrese teslim olacak , şubeden alamaz o yüzden. Acaba ne kadar tutar ya , dediğin gibi poşete koymak daha mantıklı ama karto poşete koysam paketleme daha estetik olur sanki. Peki bir şey soracağım. Ptt kargo ile anlaşma nasıl yapılıyor? Mesela instagramda satış sayfamız varsa? Aylık belli bir sayıda sipariş mi olması mı gerekiyor birde ücreti ne oluyor
- +1 yıl
Kanka dolaptan 10 tl ye ürünü sat oradan kargo kodunu al bu sayede kargo neredeyse bedavaya geliir sdfsdf
010 Yorumla- Soran+1 yıl
O şekilde yapamam ki ürünü hediye gondereceğim
- +1 yıl
kendin satın al sende :D kargo pahalı çıkarsa dfsdf
- Soran+1 yıl
Karşı taraf anlar ama öyle iletişim bilgisi filan olacak
- +1 yıl
Sonuçta parasını sen ödemiyecek misin anlasa ne olacak da
- Soran+1 yıl
Ayıp olur
- +1 yıl
valla kanki kargo ücretleri pahalı yani ama sen bilirsin
- Soran+1 yıl
Haklısın valla ama müşteriye göndereceğim o yüzden ayıp olur
- +1 yıl
O zaman kargo biraz girecek kanki
- Soran+1 yıl
Merhaba ya siz bu şekilde hiç kargo gonderdiniz mi? Yani gardrops uygulamasından 10 liralık ürün alsam, o kargo koduyla istediğimi gonderebilir miyim? Alıcı kısmında bilgilerime karsı tarafın adresini yazsam?
- Soran+1 yıl
Sıkıntı olur mu?
21 TL ödedim ben yurtiçi
07 Yorumla- +1 yıl
PTT kargo kullansan 11.75 TL öderdin
- Soran+1 yıl
Kaç kiloydu ürün?
- Soran+1 yıl
@burhandeja15 ya o kadar uygun mu ptt?
- +1 yıl
Tabi PTT 100 gramdan tut 2-3 kiloya kadar 11.75₺ ye götürüyor sanırım 4 kilo üstüne 11.75 TL yi geçiyor parası ama 3-4 kiloya kadar PTT şubeden alma yolu İle yollarsan 11.75₺ hatta bakayım elimde fişlere en yüksek kaç kilo yollamışım kaç para almıs bakayım
- Soran+1 yıl
@burhandeja15 ama siz anlaşmalı mı yolluyorsunuz Birde adrese teslim olacak
- +1 yıl
Yok anlaşma yok
Anlaşmalı yollamam icin şirketim olmalı be her ay en az 50 kargo çıkarmam lazım
Anlaşmam yok PTT nin ucuzluğu
Adrese teslim ise 16.25₺ alır - Soran+1 yıl
@burhandeja15 a a 16 küsür bir şey tutsada iyi ya , inşallah daha fazla tutmaz. Peki yurtiçinde ne kadar tutar
- +1 yıl
Sürat ve ptt
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler
Surat kargo dikkat et ürün kaybolmasın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden ürün mü kayboluyo
- +1 yıl
PTT sanırım 😏
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl